Доход 500 лева на месец

• 90 483
  • 2 459
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Съвсем сериозно искам да ви питам - нисък доход ли е 1000 лв на месец за 3-членно семейство в страна, където един хляб струва левче?

Много е нисък. Ние сме само двама /аз и мъжа ми/ и не мога да си представя да живеем с 1 000 лв или по-малко лева на месец. За тричленно семейство с дете пък да не говорим.

# 46
Зависи. Нашият доход е 1000лв., но изплащаме жилищен кредит и се лишаваме страшно много. Но ако не беше кредита мисля, че щяхме да живеем съвсем нормално. Обаче сме в Плевен, стандарта не е като в София.

# 47
  • тук-там
Какво е джобен тенис?  newsm78 Това ли е дето си мисля?  Laughing

Ами от единия крачол в другия.....Какво толкова го мислите. ooooh!
Ежедневно и почти единствено занимание на голяма част от българските мъже! Peace

# 48
Крайно време е някой да пусне тема как да си хванем заможен мъж или поне такъв, склонен да работи почти денонощно на 3 места, за да може жената да е примерна домакиня, която не ходи на работа, с цел да се грижи за семейния уют с помощта на чистачка, готвачка и гувернантка.

Споделете какъв е ареалът на подобни заможни мъже (къде виреят - заведения, учреждения, спортни зали и пр.), примерни ситуации как трябва да реагираме и какво поведение трябва да демонстрираме  Laughing Че аз явно отблъсквам този тип мъже  Cry

# 49
  • Варна
Не е задължително да си го хванеш заможен, важното е да видиш потенциала в него и да вдъхновиш на трудови подвизи.

# 50
Не е задължително да си го хванеш заможен, важното е да видиш потенциала в него и да вдъхновиш на трудови подвизи.

Дай някакви полезни практически съвети, поне малко полза да има от подобни теми Simple Smile

# 51
  • Варна
Ако някой мъж по цял ден се чуди как да си почине и се упражнява в "джобен тенис" /и на мен ми хареса Mr. Green/, едва ли някога ще се вдъхнови да стане милионер.
Трюдолюбивите и амбициозни хора си личат. Няма какви съвети да ти давам. Просто си отваряй очите.

# 52
Ами могат я. Даже по две по три имат някои. Ауу ужассс! Да вземем да им забраним ли, що ли? Или да ги кастрираме като бездомните кучета?
А жените с доход 500 лв. на месец дали могат да имат деца?

Много пасти ядат някои хора, струва ми се, и толкова им е лоясал мозъка, че не виждат по-далеч от пъпката на носа си.

Peace
Навремето като се коминтираше темата да детските надбавки и обещетенията за отглеждане на дете до една година и после до три години масата ССФ се драха тук да крещят "бедните да не раждат!", "бедните да не раждат!". Аз им обяснявам, че и беден можеш да заслужиш по-добро положение, че и беден можеш да си любящ и внимателен към нуждите на детето родител, те - не! Бедните са тъпи, смачкани, ревящи майки, които от тъпотия не са си затваряли краката и затуй имат не по едно, а цели две деца!
Мда.
Нищо ново във форума. Само никът е друг.

# 53
Въпросът е дали мъж на 30-35 години с доход 500 лева и собствено жилище в София, би бил приемлив за млада жена, за създаване на семейство. Независимо дали жената работи или не. Защото ако и тя получава 500 лева и живее с родителите си, дали ще има смисъл да се събира с такъв мъж?

Какво значи "смисъл"? Когато започнахме да живеем заедно, през далечната 2007 година, мъжът ми имаше "стабилен" доход от 350 лв. и аз подписах трудов договор за още толкова. Не само това, ами през 2008 год. си родихме детето. В София.
Не съм се събирала заради "смисъла" от неговата заплата, а заради чувствата и желанието да бъдем заедно. Боже.

# 54
  • Бургас
Зависи. Нашият доход е 1000лв., но изплащаме жилищен кредит и се лишаваме страшно много. Но ако не беше кредита мисля, че щяхме да живеем съвсем нормално. Обаче сме в Плевен, стандарта не е като в София.

Това е субективно понятие. Какво ще рече "нормално"?!
Аз не виждам как с 1000лв може да се издържа тричленно семейство, камо ли да живее нормално. Зимно време тока е по 200-300лв + сметки за вода, кабелна, интернет, телефони. Да не говорим колко е скъпа храната. И ето, че 1000лв са хвръкнали. А къде отидоха вечерите навън, посещаване на кино/театър, почивки, нови дрехи и пр.

# 55
  • Mediterraneo
За София е нисък.
Ние сме трима. Не ми се мисли ако трябва да живеем с 1000 лв.

А защо си мислите, че в провинцията е по- лесно да живееш с 1000 лв?! Кое ви е по- скъпо на вас, софиянците?!

# 56
Между другото, от два дни мисля нещо, но не помня какво ме предизвика за го мисля. Че никой, който може да си позволи да има компютър с интернет вкъщи, не изнемогва, не гладува или пък не му стигат парите. Просто не е възможно това.

# 57
За София е нисък.
Ние сме трима. Не ми се мисли ако трябва да живеем с 1000 лв.

А защо си мислите, че в провинцията е по- лесно да живееш с 1000 лв?! Кое ви е по- скъпо на вас, софиянците?!
100 лв наем на легло с право на един път къпане седмично.
1000 лв не са безумно много пари, но наистина за провинцията и със собствено наследствено жилище си стигат.

# 58
  • Mediterraneo
Между другото, от два дни мисля нещо, но не помня какво ме предизвика за го мисля. Че никой, който може да си позволи да има компютър с интернет вкъщи, не изнемогва, не гладува или пък не му стигат парите. Просто не е възможно това.

Е, хайде! Ти пък се изказа! Откога в 21 век компютърът и достъпът до интернет са определящи за стандарта на живот?!

# 59
Определящи са също толкова, колкото и бройката изпушени кутии цигари. Компютърът все още не е евтина вещ, т.е. да е достъпен с половин средна заплата.

Общи условия

Активация на акаунт