Акушер-гинеколози Варна - 6

• 124 673
  • 752
  •   1
Отговори
# 315
здравейте записвам се и аз
какво мислите за Илинденов,Николов или Танев.....моята гинеколожка ми ги препоръча но май всичките са от АГ което не ми харесва много newsm78

# 316
  • Варна
Родих при Танев на 3.01.14г, нямам думи колко съм доволна. Платих за екип и консумативите, които искат. Ходих няколко пъти в четвъртък, когато преглежда на партера в АГ, дори не ми е искал пари за прегледите. Доколкото знам при Георгиев се плаща по 30лв всеки път. Докато лежах в АГ всеки ден иидваше да ме види, не е досаден. Усмихнат и с чувство за хумор. Добре впечатление ми направиха Георгиев, Николов и Ангелова, последната е много всеотдайна, дори учеше жената как да кърми и обясняваше за бебето и жълтеницата и други подробности.
Персоналът беше страхотен, оказаха ми помощ като изпсихясах и ревнах, направо овладяха положението. За което мога да съм само благодарна. Раждах секцио, бебето пукна водите 40 дена по-рано. Събудих Танев в 6.00 сутринта и до 7 беше там, точно както ми каза. Винаги си вдига телефона.
Това от мен!

# 317
И аз имам добри впечатления от Ангелова.  Peace

# 318
  • Варна
И аз имам добри впечатления от Ангелова.  Peace
Не знам като специалист как е, но като внимание към пациента е уникална просто. Много се впечатлих

# 319
Мен Ангелова ме изражда и аз се включвам към похвалите Simple Smile

# 320
Здравейте,момичета!Знаете ли,някакви координати за Д-р Петър Барбаянев?Нищо не намирам за него,а бях много доволна от него.Родих преди 15г при него.

# 321
Здравейте,момичета!Знаете ли,някакви координати за Д-р Петър Барбаянев?Нищо не намирам за него,а бях много доволна от него.Родих преди 15г при него.
За д-р Петър Барбаянев бях чула , че преглежда в МЦ "Ева" , но...непотвърдена информация. Може да звъннеш на регистратура да попиташ дали все още е там. Номерът е 052622900

# 322
Я кажете малко повече за д-р Ангелова - как й е първото име , работи ли на друго място освен в АГ , води ли ЖК...?

# 323
  • Варна
Здравейте, аз пак се включвам, но този път за съвет. Мисля в скоро време да ходя за второ мнение, тъй като съм в 34 г.с., но се чудя при д-р Георгиев или при д-р Танев... До колкото знам при д-р Георгиев е някаква лудница и ако се обадя да си запиша час дали няма да чакам със седмици... Та въпросът ми е при кой е по-добре да отида и евентуално някакви координати на докторите. Благодаря предварително.
При Георгиев просто отиваш в сряда от 13:30 в АГ и той започва да приема, час трудно да запишеш, защото той самия сигурно няма да знае дали ще е на разположение. Нямах проблеми да угворя раждането на моя бебок при него. Записва си в телефона данните ти и после според календара ще ти каже, коя сряда пак да те види. Ако случайно тръгнеш да раждаш му звъниш и така. Аз докато бях в предродилна зала идваше да ме наглежда отвреме навреме докъде съм стигнала, а той през това време сигурно поне 2 секциота направи.
За Танев нямам информация.

# 324
Я кажете малко повече за д-р Ангелова - как й е първото име , работи ли на друго място освен в АГ , води ли ЖК...?

Нямам никаква представа за първо име и дали води ЖК Sad
За раждането имах уговорка с д-р Панчев (завеждащ отделение на 8ет.) ,но той не благоволи да си вдигне телефона.Като отидох тя беше на смяна и моята гинеколожка ми каза,че е супер и да не се тревожа Simple Smile И така от 8ч сутринта до 20 вечерта тя си ме гледаше ,мереше,изроди и пр Simple Smile На следващия ден като застъпи нощна смяна дойде да ме види как съм що съм Simple Smile И повече не я видях Sad Почиваше 2 дни и мен ме изписаха тогава.Знам ,че е съпруга на някое от светилата на АГ-то,но кой точно беше....е не помня Sad Има една с нея в една смяна са-е тая девойка по-груба от нея няма при преглеждане за разкритие.С дълга черна коса, около 1,7... м и нещо си ,трътлеста.МАле отврат отношение Sad

# 325
Първото име на д-р Ангелова е Мария. Тя не води ЖК и работи само в АГ (поне доколкото ми е известно на мен).

# 326
# 327

Д-р Барбаянев работи в родилно отделение на АГ болница тел.му е 0882499020

Последна редакция: пн, 13 яну 2014, 16:07 от rdx

# 328
  • Wolwedans
Първото име на д-р Ангелова е Мария. Тя не води ЖК и работи само в АГ (поне доколкото ми е известно на мен).
Занимава се и с ин витро. Работи в клиниката на Давидков в МЦ Младост:
http://www.saintgeorgehospital.org/%D0%B5%D0%BA%D0%B8%D0%BF.html

# 329
Занимава се и с ин витро. Работи в клиниката на Давидков в МЦ Младост:
http://www.saintgeorgehospital.org/%D0%B5%D0%BA%D0%B8%D0%BF.html
Аха, ясно. Благодаря за информацията.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт