Без пазар събота и неделя

• 12 111
  • 221
  •   1
Отговори
# 180
Бях купила на малката един мъфин, непакетиран, от сладкарница. Забравила съм го в една непрозрачна кутия в хладилника. Има 2 седмици от тогава сигурно  Embarassed. Изглежда като току що "прясно" изпечен. Не е от голяма верига. Предполага се, че в сладкарницата ги пекат.
Той наистина може да е изпечен в сладкарницата.Обаче просто няма какво да му се развали....яйцата са смеска на прах, млякото, ако изобщо използват нещо подобно, също е нещо прахообразно си, разните му аромати също са синтетични прахчета/течности, подсладителя и той, ти си го сложила в затворен съд в хладилник-значи не изсъхва, та кое да му се развали?    Laughing

А "купувам ден за ден, за да е прясно" аз го написах и важи за зарзавата.
А млечни, хляб си ги правя аз, от домашно козе мляко.Знам от къде е млякото, знам и как правя сиренето, кашкавала, изварата.....    Grinning 

# 181
Бях купила на малката един мъфин, непакетиран, от сладкарница. Забравила съм го в една непрозрачна кутия в хладилника. Има 2 седмици от тогава сигурно  Embarassed. Изглежда като току що "прясно" изпечен. Не е от голяма верига. Предполага се, че в сладкарницата ги пекат.
Той наистина може да е изпечен в сладкарницата.Обаче просто няма какво да му се развали....яйцата са смеска на прах, млякото, ако изобщо използват нещо подобно, също е нещо прахообразно си, разните му аромати също са синтетични прахчета/течности, подсладителя и той,
Именно.
Та въпросът е не от къде го купуваш, а какво има в него. Най-добре е да не го купуваш, а да го правиш у дома, за да знаеш какво слагаш. Както правиш ти.

# 182
Ей от тия гадости ще мрем като въшки. Тоя рак от какво мислите че е? Всеки вика Чернобил,ама тези помии дето ги ядем всеки ден,са по-голям Чернобил и от истинския.
Ние пак случихме да ядем поне като малки, хубави неща отгледани от бабите ни,ама наще деца не са и вкусвали истински неща.(то с тия модерни баби вече...)
Ей го на, моя хубавец, истински домашен пастет не ще,а за тоя от магазина, лигите му текат.
Мляко подквасих- само като го видя за малко щеше да повърне,от купешкото си омота една кофичкиа с кеф.
Сирене му купих от един манастир.. аз си го ядох,на него гадно му миришело...

# 183

Ей го на, моя хубавец, истински домашен пастет не ще,а за тоя от магазина, лигите му текат.

Мононатриевият глутамат си знае работата.  Tired

Но да не обръщаме темата на здравословно хранене.

# 184
Мононатриевият глутамат си знае работата.  Tired

Но да не обръщаме темата на здравословно хранене.
Тя от няколко страници е така.

В цялата тая работа със затварянето на магазините,някой има някаква изгода,само още не сме разбрали каква. Със сигурност не го правят за нас или за бг производителя.

# 185
http://www.glasove.com/golemite-hipermarketi-vs-bulgarskiya-proi … v_pkEmVU.facebook

Това е истината, ползата от хипермаркетите за нас е нулева, производителите ни съсипани, за сметка на разни чуждестранни серсеми трупащи печалби.

# 186
И ако не работят в неделя, с какво ще се подобри положението на селянина, който си продава млякото за стотинки на Верея, а не го пускат да го продава на мен на цена като в магазина?

# 187
И ако не работят в неделя, с какво ще се подобри положението на селянина, който си продава млякото за стотинки на Верея, а не го пускат да го продава на мен на цена като в магазина?

Системата е : "Мижи,ке те лажем,сичко ке е у твоя полза"

Тва са глупости,и да е нещо в наша полза... смятай "тяхната" каква ще е....
Всичко се прави,защото ПЪРВО на "тях" им е в някаква изгода,
ако все пак е изгодно и за хората... си е чисто съвпадение. Нищо повече.

Крайно време е нашите политици да гледат филма Assault on Wall Street ,ама на живо...

# 188
http://www.glasove.com/golemite-hipermarketi-vs-bulgarskiya-proi … v_pkEmVU.facebook

Това е истината, ползата от хипермаркетите за нас е нулева, производителите ни съсипани, за сметка на разни чуждестранни серсеми трупащи печалби.

Опасявам се, че ни е национална черта чувството, че "онези" искат да ни "прецакат". Каквото и да става, нищо не се дължи на нашата родна и лична глупост, а винаги едни "лоши" нещо ни мътят водата.  Rolling Eyes Затова много се котират подобни упражнения по писане на разни явордачковци като горното. И като го прочетеш, ти става едно драго и победоносно, как си ги разкрил, мръсниците  Confused

Световните компании не само ни продават масло. Световните гиганти извършват куриерски услуги тук, оперират GSM мрежи, и т.н. Ако бизнесът им в България е изграден така, че парите излизат извън страната, то не е защото Кауфланд и Билла са едни лоши, лоши хора и трябва ги бием с пръчка по петичките.
А защото българското законодателство им го позволява. За това са виновни повече 1500 чисто български тюфлека, които чинно сме си избрали да се изредят в НС през последните 20 години.

# 189

А защото българското законодателство им го позволява. За това са виновни повече 1500 чисто български тюфлека, които чинно сме си избрали да се изредят в НС през последните 20 години.

Абсолютно вярно.  Peace

# 190
А колко от нещата мислите, че българското законодателство ги решава?
Тия дето ги гледате по телевизора са само едни "кукли". Половината неща ги решава ЕС,другата половина-Америка.

# 191
Аз още преди няколко страници учтиво помолих Ибсена за източник на информацията, че ЕС иска да се затварят хипермаркетите в събота и неделя, но още чакам.

# 192
Аз още преди няколко страници учтиво помолих Ибсена за източник на информацията, че ЕС иска да се затварят хипермаркетите в събота и неделя, но още чакам.
Не е ли на първа страница линка?

# 193
Аз в линка на първа страница виждам "депутати предложиха..." и т.н. изчетох статията.

Въпросът ми се отнася до това:

Каква ли истерия ще настъпи, като забранят денонощните, затворят магазините в неделя (всички) и ограничат работното време. Това са хрумки на ЕС, не че нещо Mr. Green

Източник?

# 194
А колко от нещата мислите, че българското законодателство ги решава?
Тия дето ги гледате по телевизора са само едни "кукли". Половината неща ги решава ЕС,другата половина-Америка.

Ето ги пак "лошите" дойдоха  ooooh!
Просто нЕма начин ние самостоятелно да сме се заровили в лай**. Някой лош човек отвън е.

Българското законодателство регулира нещата в България, не гущерите и илюминатите.
Както полското и гръцкото законодателство могат да се грижат за местния производител, без ЕС да им пречи, така могат и нашите. Ако искат.

Общи условия

Активация на акаунт