В този Форум, научих, че ...

• 153 403
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 530

Че кока-кола имало навсякъде по магазините преди 1989г.

Да не би да нямаше?

Така е, нямаше. Доларите не достигаха за нея. За пепси-също. Ти от Марс ли падаш или смяташ нас останалите за такива???  Shocked Shocked Shocked

Какви долари? С долари бяха кенчетата в кореком, бутилки си имаше по магазините, даже с надпис на кирилица. Не те знам от къде падаш, нито искам да знам. Внасяли са концентрат, бутилирали са я в няколко завода в България, единият е в града ми. Струваше 15 ст. Ето ти бонус ретро-бутилка.  Mr. Green

Последна редакция: пн, 30 сеп 2013, 15:57 от Анонимен

# 1 531

Че кока-кола имало навсякъде по магазините преди 1989г.

Да не би да нямаше?

Така е, нямаше. Доларите не достигаха за нея. За пепси-също. Ти от Марс ли падаш или смяташ нас останалите за такива???  Shocked Shocked Shocked

Какви долари? С долари бяха кенчетата в кореком, бутилки си имаше по магазините. Не те знам от къде падаш, нито искам да знам.

За да бъде внесен екстрактът от странство бяха необходими долари! Или западногермански марки.

Явно, че и ти си от назначените в интернет. Дезинформация купища......Явно такава ви е работата. Партийни поръчения.....Тряба да се изпълняват, няма как....

smile3514 smile3514 smile3514

Опирате се на това, че младите не знаят, а възрастните не ползват интернет. Засрамете се! Но какъв срам.....Вие не познавате това чувство.

# 1 532
Бе, тя може и да е на заплата, ама при теб явно е диагноза.

# 1 533
Бе, тя може и да е на заплата, ама при теб явно е диагноза.

Кое е диагноза? Стремежът към писане на истината???

Хубава бутилка ни е показала. Точно такива бяха. Понякога моята леля успяваше да ми купи.

# 1 534
Vl,спри се Peace Където и да съм срещала твой пост е все: вие лъжете,аз казвам истината,на вас ви плащат Crazy

# 1 535

За да бъде внесен екстрактът от странство бяха необходими долари! Или западногермански марки.

Явно, че и ти си от назначените в интернет. Дезинформация купища......Явно такава ви е работата. Партийни поръчения.....Тряба да се изпълняват, няма как....

smile3514 smile3514 smile3514

Опирате се на това, че младите не знаят, а възрастните не ползват интернет. Засрамете се! Но какъв срам.....Вие не познавате това чувство.

Явно си в някаква криза, което не ме касае, но да те светна, че дълго време са внасяли концентрата на бартер - срещу ягодово сладко и доматен концентрат.  hahaha За да останат на пазара, не че им е трябвало сладкото. Информация има бол по въпроса. И не разбрах каква е връзката между колата и партиите, но на тебе явно ти идва тази информация свише.

# 1 536
Vl,спри се Peace Където и да съм срещала твой пост е все: вие лъжете,аз казвам истината,на вас ви плащат Crazy

Не, някои други внушиха точно това за мен в най-различни теми. Крадецът вика  "Дръжте крадеца."

Начело на тази групичка е любимата ви учителка кака Сийка.

# 1 537
Аз съм новак ! Новак дотолкова, че предимно чета ! Не зная дали и на едната ми ръка ще се съберат темите, в които съм писала !
За сметка на това, в този форум научих доста неща, както по горе някъде прочетох / признавам, че не съм чела цялата тема / има много интелигентни момичета, които аз с удоволствие чета !
Получих много отговори на въпроси, които през годините съм си задавала, четох и за много мъка, загуби, болка и страдания !
Относно форумните войни, това е нещо нормално, стига да не се прекрачва границата на добрият тон !  bouquet

# 1 538
Aaaa, не така- аз съм мила Grinning
Да се черпим с по едно виртуално кафе по повода  Mr. Green

Научих, че има теми, в които преобладават следните думи, съпроводени с неграмотни постове и много лигоч:
- бремелинки
- мъжо
- доки

Гореизброените ми докарват зверски киселини, съответно не влизам в темите.

# 1 539
Ох,vl, явно  и аз съм от назначените от интернет,ама Кока-Кола си имаше в къщи с каси, пък нашите не бяха номенклатура, що се пениш толкова.... Възможно е по селата да не е имало, голяма работа,там пък е имало други неща, които в градовете се намират трудно...като качествена тор и разнасящ го рогат добитък,ама никой не е приревал по форумите за това Laughing

# 1 540
Ох,vl, явно  и аз съм от назначените от интернет,ама Кока-Кола си имаше в къщи с каси, пък нашите не бяха номенклатура, що се пениш толкова.... Възможно е по селата да не е имало, голяма работа,там пък е имало други неща, които в градовете се намират трудно...като качествена тор и разнасящ го рогат добитък,ама никой не е приревал по форумите за това Laughing

Били са номeнклатура....Ако не са били, значи лъжеш, че сте имали с касите. В селата и швепс рядко носеха! Редовно имаше жълта лимонада и понякога червена със същия вкус.

Направо се забравяте в слугинажа си. Някои също като вас го правят, но в съвсем друга посока. Ето:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=711821.60

http://zaedno.de/forums/viewtopic.php?f=54&t=17766

И на тях аз разбира се не им харесвам. Защо? По същата причина, поради която не харесвам и на вас. Обърквам им дезинформацията.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2013, 16:17 от vl

# 1 541
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Веднага
Скрит текст:
със сърчице и усмивка, за пълна сладост на преживяването Mr. Green

Кажете кой плаща и за какво, искам и аз да намажа Grinning

# 1 542
  • София

Научих, че има теми, в които преобладават следните думи, съпроводени с неграмотни постове и много лигоч:
- бремелинки
- мъжо
- доки

Гореизброените ми докарват зверски киселини, съответно не влизам в темите.

Пропуснала си "педи".

# 1 543
Не знам от колко голямо значение е дали е имало кока-кола преди 30 години по магазините или е нямало.
Аз писах по-назад. Имам снимка с бутилчица кока-кола. На снимката съм 2 годишна и е правена януари 80-та година. Кока-кола се е продавала свободно в магазините. Това знам от родителите си.
А и реално, откакто се помня кока-кола винаги е имало и никога не е било трудно да се намери.

# 1 544
Не знам от колко голямо значение е дали е имало кока-кола преди 30 години по магазините или е нямало.
Аз писах по-назад. Имам снимка с бутилчица кока-кола. На снимката съм 2 годишна и е правена януари 80-та година. Кока-кола се е продавала свободно в магазините. Това знам от родителите си.
А и реално, откакто се помня кока-кола винаги е имало и никога не е било трудно да се намери.

Свободно(без купони), ако я има. Но я нямаше. Какво повече да добавя??? Не е толкова важно, обаче някои се стремят да преиначат истината за целия период 1944-1989г. Както вече написах това е работата им, това е СМИСЪЛA НА ЖИВОТА ИМ! Вярност към партийните задачи и повели. А ние младите и наивните през 1989г. си мислехме, че най-после ще се освободим от тази омразна и престъпна партия......

Последна редакция: пн, 30 сеп 2013, 17:04 от vl

Общи условия

Активация на акаунт