В този Форум, научих, че ...

• 152 858
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 980
Ммм, като сестри близначки сме.

# 1 981
  • София
От този форум научих, че ми трябва само една тема като коментарната за годишните номинации , за да се запозная с нрава на актуалните съфорумки, групички, врагове, коя бил красавица , коя -не...абе влезнах в час 'дет' се вика.. Joy
А аз от същата тема разбрах, че Касита много прилича на това момиче.
Скрит текст:

По-скоро теб си те представям така.

# 1 982
  • Kопенхаген
Ммм, като сестри близначки сме.

Аууу... Касита, аз ако бях щях да се обидя от подобна интерпретация на моето подобие  Laughing

# 1 983
Има много хора, които са тук, за да избиват комплекси от ежедневието си (за съжаление)  ooooh!

# 1 984
Че почти всички имаме едни и същи проблеми и терзания. Нищо, че всички в отделни теми и подфоруми изглеждат такива или онакива. В темата за тайните след половината постове има по 10 пъти +1.

# 1 985
... Че някои просто не могат да понесат , че  наистина има красиви жени във форума !  bouquet
Жал ми е за тях ...
Колко ли трябва да си осакатен от завистта си , че да не можеш да се насладиш на красотата , пък била тя и на друга жена ?! Rolling Eyes

# 1 986

Вчера прочетох разкази за преживявания на прага на смъртта написани в първо лице.

Извинявай, може ли да ми кажеш къде да прочета тези разкази? Може и линк, благодаря!

# 1 987
Много съфорумки едвам понасят мъжленцата си. Това от темата за тайните.

# 1 988
Че истинските мъже са в затвора ! newsm43

# 1 989

Tired И аз това научих Tired

# 1 990
Човек може да измисли толкова оправдания и мотиви за постъпката си, които в очите на незаслепения изглеждат  нелепо.

# 1 991
Клюкарника и СО не са Форума!
Peace

Има много хора, които са тук, за да избиват комплекси от ежедневието си (за съжаление)  ooooh!

Хаха, за едни Клюкарника е форумското гето, а за други - Бевърли хилс.

# 1 992

Ееее трябваше по- рано да го напишеш това, веднага щях да те номинирам за цитат на годината  Joy  bouquet

# 1 993

Ееее трябваше по- рано да го напишеш това, веднага щях да те номинирам за цитат на годината  Joy  bouquet

Еее, пропуснах си минутката слава във форума. Joy

# 1 994
Научих че моите крака, задника на Трой и сутиените на Шанталчето са колоси с титанично значение. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт