В този Форум, научих, че ...

• 153 170
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 2 385
До като и докато.
Ауу, не успях, Анди захапа Биби преди мен. Язък!

# 2 386
Стига сте се дрънкали, ами отворете тетрадките на децата си  Laughing

# 2 387
На перфектните деца тетрадките са префекти. Останалите нас не ни касаят, защото са на небегемами децата.

# 2 388
Няма ли кой да пусне нова тема - весела и с простотии дори да е, че се депресирах
от положението в страната.
Скрит текст:
Тази с космите ми омръзна
Или ще ме препратите към някой тийн форум...

# 2 389
Защо защитавате неграмотността, смешно ли ви е, че дърти магарици не могат да си напишат името без грешка? Да проверим тетрадките на децата си? Ще ги проверим, няма проблем, но такива като Билян@ няма да могат да проверяват тетрадките на техните деца и ще си отгледат неграмотно поколение, което агресивно брани правото си на простотия.

# 2 390
Никол* пусни ти нова забавна тема.  newsm53

# 2 391
Научих, че Шантала си е сменила ника отново, но защо, все още не съм научила.

Лиляна.. Simple Smile
 Пише го в последното изречение на поста ми, още от преди три месеца  Wink
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=771011.msg27702434#msg27702434

# 2 392
Няма ли кой да пусне нова тема - весела и с простотии дори да е, че се депресирах
от положението в страната.
Скрит текст:
Тази с космите ми омръзна
Или ще ме препратите към някой тийн форум...
внимавай какво си пожелаваш.  Party
Пускам след малко в Клюкарника.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=788522.msg28516611#msg28516611

Последна редакция: сб, 28 юни 2014, 20:25 от Естел Бързоход

# 2 393
Не е новина, но не е коректно телевизия, в частност Л. Дилов - син да изплагиатства цяла тема от форума.  Мненията  на съфорумците са представени като анкета  "на случен принцип" и се показаха публикувани снимки от потребители. 

Та от този форум не само научаваме, че... но и много хора черпят идеи и печелят от това. И други мога да упомена.

# 2 394
  • София
За коя тема става въпрос и чии мнения и снимки?

# 2 395
И аз се заинтригувах.

# 2 396
  • София
В този форум, научих... много неща:
1. Правя си всякакви справки на първично ниво, след което, ако е нужно се обръщам към специалист. (Рядко пиша и почти никога не пускам теми и без това има море от повтарящи се)
2. Научих, че е излишно да се впускам в полемики, защото в повечето случаи са със заядлив характер. (Това го прилагам в живота)
3. Научих, че всяка тема може да е забавна, драматична, трагикомична и винаги може да се извърти на принципа "Къде го удряш, къде се пука".
4. Научих се, да изслушвам и приемам и уважавам чуждото мнение. Даже, бих казала, че различните мнения са ми помагали да дооформя своето по разни спорни въпроси.
5. Научих, че колкото и да внимаваш как се изразяваш, пак може някой да не те разбере правилно. Това понякога не зависи от теб, просто хората "чуват" това, което искат да "чуят".
... и държа да отбележа, че това е любимия ми форум и с удоволствие прекарвам част от времето си тук Simple Smile

# 2 397
Мненията  на съфорумците са представени като анкета  "на случен принцип" и се показаха публикувани снимки от потребители. 
Уха, спомних си за леопардовия ми сутюен  и драмите около него. Дона цял сценарий относно купуването му беше измислила Joy

# 2 398
  • Пловдив
Мненията  на съфорумците са представени като анкета  "на случен принцип" и се показаха публикувани снимки от потребители.  
Уха, спомних си за леопардовия ми сутюен  и драмите около него. Дона цял сценарий относно купуването му беше измислила Joy
Шантал? Ти ли си?  Shocked Едвам те познах! Но няма коя да е друга с леопардов сутиен.

# 2 399
За коя тема става въпрос и чии мнения и снимки?

За тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=787617.0;topicrefid=19
 Да, снимките в нея са от нета, но все пак някой си е правил труда да ги търси, да поства... Последното за французите беше 1:1.  А сега видях, че темата е пусната от Ванко 89, който може и да е Любчо 64.

Последна редакция: нд, 29 юни 2014, 18:43 от Билян@

Общи условия

Активация на акаунт