На море в Гърция 2013 - X

• 65 007
  • 777
  •   1
Отговори
# 690
Вярно ли?
Значи съм брала страх за нищо.
Е, не е истина, само като се сетя.
И аз прихнах, ще търся приложение явно.

# 691
  • София
Момичета, някой обмисля ли да оползотвори 22-ри септ и да отскочи до Гърция? На мен нещо ми е много скапано тези дни и сега ми прищрака в главата, че все пак се събира кратка почивчица..

Баси, онзи ден бях на плажа при 30+ градуса, днес вече трябва да слагам дънки и блузи с дълъг ръкав в тъпото Софе.. ooooh!

Все повече ме е яд на скапания климат тук, нито лятото ни беше като лято, сега и септември е схлупен и дъждовен.. Искам да ми е топло  smile3511

# 692
  • София
Eee, Taис, за съжаление 22.09. се пада в неделя... и почивката е никаква.

# 693
  • София
Леле, голям съм заплес  ooooh!
Dechy, благодаря за подсещането  Hug

Съвсем ми се спихна настроението. Освен да мисля за някаква много кратка почивчица през октомври, да се поотпуснем на слънце точно преди зимата.
С Йоланда (собственичката на хотела) си говорихме за Евия и тя каза, че там даже и октомври си има хора и се къпят и се пекат, топло било  Thinking

# 694
Таис,
ти нямаше ли да се връщаш на работа Grinning

Съвсем се оляхте с камъните, зелето, свинското и т.н., ама Големият брат гледа ... Grinning

# 695
  • София
Таис,
ти нямаше ли да се връщаш на работа Grinning

Съвсем се оляхте с камъните, зелето, свинското и т.н., ама Големият брат гледа ... Grinning

Няма да се връщам, а ще си търся работа. Дребната до няколко дена трябва да започне на градина, а аз да се отдам тялом и духом на джобс.бг  Simple Smile Обаче ако хипотетично приемем, че октомври все още не съм си намерила подходяща оферта, може да се отскочи до гръцко за едно тридневно море..ако на мъжа ми му дадат 2-3 дни, де  Wink

# 696
  • София
Всеки път като си тръгвам след "голямото море" от Гърция мрънкотя, че "нали ще дойдем за петък, събота и неделя още веднъж до края на лятото", така по-лесно понасям раздялата. Тази година се бях заканила за един уикенд на "плажа на Солун", следя температурите - високи са около 30. Обаче само като си представя обхода през Петрич и ми се отщява ...

# 697
...
Обаче ако хипотетично приемем, че октомври все още не съм си намерила подходяща оферта, може да се отскочи до гръцко за едно тридневно море..ако на мъжа ми му дадат 2-3 дни, де  Wink
човек не знае какво да ти пожелае  Mr. Green
дали работа, дали море

Всеки път като си тръгвам след "голямото море" от Гърция мрънкотя, че "нали ще дойдем за петък, събота и неделя още веднъж до края на лятото", така по-лесно понасям раздялата. ...
благородно завижд
аз си знам, че ми е наистина край и ми е едно ...  #2gunfire

# 698
  • София
...
Обаче ако хипотетично приемем, че октомври все още не съм си намерила подходяща оферта, може да се отскочи до гръцко за едно тридневно море..ако на мъжа ми му дадат 2-3 дни, де  Wink
човек не знае какво да ти пожелае  Mr. Green
дали работа, дали море

Joy  Joy

Май по-скоро море  Mr. Green

WASP, далечко си, затова. Купувай къщичката в Евия и ще видиш как по-честичко ще отскачате  Wink

# 699
Всеки път като си тръгвам след "голямото море" от Гърция мрънкотя, че "нали ще дойдем за петък, събота и неделя още веднъж до края на лятото", така по-лесно понасям раздялата. ...
благородно завижд
аз си знам, че ми е наистина край и ми е едно ...  #2gunfire
Много рядко успяваме след връщането по 6-10 септември, да отскочим за още уикенд... за съжаление дните се скъсяват, работата се увеличава Confused виж, началото на сезона по-ударно го откриваме с 2-3 кратки още от април-май... няколко пъти ходих до Кипър през октомври (там дори и краят му е жега като тукашния август), но в Гърция на повечето места си е вече променливо и хладно тогава. Пък и в Кипър не е толкова хубаво, де.

# 700

За спомените и аз този път се върнах с доста розови камъчета, които събрах на плажа Ахлади, както и доста миди. Ноооо мъж ми специално оглежда, обикаля и накрая се сдоби с голяяям плосък камък да си затискал зелето с него в бидона   Mr. Green

Joy Joy
С риск да оспамя темата, но с позитивната цел да ви разсмея.........Не е нужно да се мъкнат големи камъни чак от Гърция, за да ви стане зелето......Сложете най-отгоре в бидона една снимка на И.Ф., ама с лице към зелето, и вкисването ви е моментално гарантирано Laughing

# 701
  • Пловдив
Изведнъж обаче разпознавам в гръцкия надпис на оградата- Идиотикос хорос. Ясно без да зная езика. Лудница.
  JoyХа-ха-ха, арт Ина, "Ιδιωτικος χωρος" означава "частен паркинг", а не "луди хора". Много ме развесели.  Grinning

Joy Много готина смешка за спомен се е получила!   
Аз пък както си стоях на плажа  и нещо мозъка ми започна да работи в посока, че вечер си става хладно , както на планина ...(тук гледаме уикендите на по-височко да се качиме за хладинка и дори там не ставаше толкова хладно) , обличах си по-стабилни дрешки за излизане и затворени обувки и като изръсих " Мило, ние на каква надморска височина се намираме в момента ? "  Thinking   Shocked " На 30 сантиметра"  Joy

Аз също се сетих за 22 септември, но наистина е неделя и няма да стане... аз в момента обмислям как догодина да го накарам да почиваме два пъти  Laughing , веднъж началото и веднъж края на лятото, а ти Таис си напреднала - вече си минала този етап и си на 3-то море  Laughing
Мисля си (мечтая) за Афитос първо море  и второ море някой от Йонийските острови или обратното... , кое би било по-добре ..  Laughing

# 702
  • София
На трето море и на втори буркан портокалов тахан откакто сме си пристигнали  Shocked За три дена - два буркана! Май съм най-голямата лакомия в темата  hahaha

# 703
  • В светлината на слънцето
Оказа се, че ние ще закриваме сезона още веднъж - през октомври. Но в Кипър. Тамошният приятелски кръг отсече, че не може да чака до следващото лято и ни иска на секундата. Така че ще се стяга още веднъж морския багаж. Simple Smile
2К, и нашите две бедствия редовно ни подаряват камъни - чинно опаковани като подарък и с панделка даже. Така де - с техните камъни по нашите глави. hahaha

# 704
  • София
Някой има ли представа къде се намира това:

Снимката е от една страничка във Фейсбук, която съм харесала и пише като коментар Гръцките Малдиви. Има ли таквоз животно или нещо си въобразявам?

Общи условия

Активация на акаунт