Аз съм на 50 и изглеждам добре!

• 60 060
  • 377
  •   1
Отговори
# 150
  • В полите на Пирин планина
sl, всичко написано е супер, но дай малко по-конкретно за грижи, козметика за коса, кожа ...

# 151
unadaptable не си виновна ти,не се притеснявай,всички проявиха явен интерес към прословутите 7/8 Joy
 Не знам какво ти натякват в къщи,ако това на снимката си ти... ми ти си си младо девойче!

Всеки иска да изглежда добре,но и мисля, че всеки го дължи на околните. Видяхме,колко много коментари се изписаха за "противен външен вид". Ясно е, че на хората им прави впечатление.
За това, жените от тази възраст да не лежат на кълката " Ааа кой ще ме гледа мене как съм се облякла".
 Не

Роклите са супер.

Аз съм на снимката, да. Не изглеждам като бабите с декар задници и 7/8 панталон, но вкъщи ще ме изядат. Tired Натякват ми, че след няколко месеца навършвам 50 и би следвало да се обличам и държа като такава, което аз разбирам като баба. А аз....още гледам на себе си като на млада и оттам е целия конфликт.
Обичам елегантния стил, но той като че ли е запазен за 30-35годишните. В момента съм в застой -моден и емоционален заради пустите години:?
Не ги слушай какво ти говорят.Обличай се така, както ти харесва.Особено щом имаш и хубава фигура може да заложиш и на по-смели комбинации  Simple Smile Много харесвам елегантни жени без значение на каква възраст са Heart Eyes Все се чудя дали примерно на 80 г. ще бъде някое "модерно" бабе с червило и гердан, или ще ми е все тая, защото няма да съм много в час  Joy

# 152
  • София
Днес съм настроена много сантиментално, и не мога да спра да мисля за това от какви безумия ме е спасила баба ми (тя сега е на 66) и с какво търпение и постоянство ми е набивала ден след ден женски мъдрости в главата. Ето някои примердни диалога, за да разберете какво имам пред вид.

Бе за баба, Ф е за мен.

След баня

Б -  Сложи си крем.
Ф - Няма.
Б - Сложи си крем.
Ф - Не ща!
Б - Защо не щеш?
Ф - Гнусен е.
Б - Не е гнусен. Сложи си крем.
Ф - Мазен е!
Нищо ти пак си сложи!
Ф - Ей сега. (Може пък да забрави)
Б - Сега Rolling Eyes
Слагам крем, за да ме остави на спокойствие и енергично почвам да опинам крем от челото до пъпа.
Б - Не така, крем се нанася с леки движения, всички движения по лицето и шията на жената трябва да са отгоре надолу.
Пред авторитетния, леко отегчен и безапелационен тон, влизам в правия път и изпълнявам каквото ми се казва.

Ако се чудите за възрастта ми, тя няма значение, от 6та до 16та ми година водехме сходни диалози.

Ако си изпълнявала тия инструкции от 6 до 16-годишна възраст ще си преждевременно състарена.

# 153
Благодаpя за интеpесната тема
Всички натам въpвим.

# 154
unadaptable не си виновна ти,не се притеснявай,всички проявиха явен интерес към прословутите 7/8 Joy
 Не знам какво ти натякват в къщи,ако това на снимката си ти... ми ти си си младо девойче!

Всеки иска да изглежда добре,но и мисля, че всеки го дължи на околните. Видяхме,колко много коментари се изписаха за "противен външен вид". Ясно е, че на хората им прави впечатление.
За това, жените от тази възраст да не лежат на кълката " Ааа кой ще ме гледа мене как съм се облякла".
 Не

Роклите са супер.

Аз съм на снимката, да. Не изглеждам като бабите с декар задници и 7/8 панталон, но вкъщи ще ме изядат. Tired Натякват ми, че след няколко месеца навършвам 50 и би следвало да се обличам и държа като такава, което аз разбирам като баба. А аз....още гледам на себе си като на млада и оттам е целия конфликт.
Обичам елегантния стил, но той като че ли е запазен за 30-35годишните. В момента съм в застой -моден и емоционален заради пустите години:?
Не ги слушай какво ти говорят.Обличай се така, както ти харесва.Особено щом имаш и хубава фигура може да заложиш и на по-смели комбинации  Simple Smile Много харесвам елегантни жени без значение на каква възраст са Heart Eyes Все се чудя дали примерно на 80 г. ще бъде някое "модерно" бабе с червило и гердан, или ще ми е все тая, защото няма да съм много в час  Joy

Нямам навик да се стягам от чужди мнения, но едно сако, което си поръчах сега за ранната есен предизвика неочаквани за мен реакции у дома. Стигнах до там да го облека и да го снимам, за да видя дали не е прекалено младежко за моята " преклонна възраст" Laughing..
Скрит текст:
.
Еми не мисля, че не е....но пък се размислих кое е подходящо за жена малко преди и на 50... Rolling Eyes Забелязах, че доста стръвно ръфат тази възрастова група и тук, във форума, всячески стремейки се да набият на тези жени представата, че вече са стари. Надявах се тази тема да разбие представата, но ще видим....  Wink

Последна редакция: пн, 02 сеп 2013, 15:40 от unadaptable

# 155
Ернестина Шинова стана на 50г. тази година !

Скрит текст:

В тяло няма грешка ,
 НОоо в лице си е точно на 50г.

# 156
  • София

Не

Роклите са супер.

Не ги слушай какво ти говорят.Обличай се така, както ти харесва.Особено щом имаш и хубава фигура може да заложиш и на по-смели комбинации  Simple Smile Много харесвам елегантни жени без значение на каква възраст са Heart Eyes Все се чудя дали примерно на 80 г. ще бъде някое "модерно" бабе с червило и гердан, или ще ми е все тая, защото няма да съм много в час  Joy

Нямам навик да се стягам от чужди мнения, но едно сако, което си поръчах сега за ранната есен предизвика неочаквани за мен реакции у дома. Стигнах до там да го облека и да го снимам, за да видя дали не е прекалено младежко за моята " преклонна възраст" Laughing..
Скрит текст:
Еми не мисля, че не е....но пък се размислих кое е подходящо за жена малко преди и на 50... Rolling Eyes Забелязах, че доста стръвно ръфат тази възрастова група и тук, във форума, всячески стремейки се да набият на тези жени представата, че вече са стари. Надявах се тази тема да разбие представата, но ще видим....  Wink

Сакото е супер!
Ако изглеждаш добре с него и подхожда на фигурата ти-носи си го.

# 157
От Бг-"звездите" много харесвам
на 48 години.

# 158
  • Варна
unadaptable  на мен също ми харесваш със сакото.

Както и всички дрехи, на които постна линк.

Ако можеш да "удържиш" фронта у вас, не си променяй стила.

# 159
Дарина Павлова, ето и друга българка на  50г тази година ги направи
С много пари и много скъпа поддръжка .. Wink може да си го позволи НОооо
изглежда пак на 50г.
Скрит текст:

Скрит текст:

# 160
също на 50

откакто се "опъна", не ми харесва вече

# 161
Мисля, че ми отива(на аватара). Не искам да променям стила. Нямам пари за скъпа поддръжка, сега изглеждам така, не знам докога...
Скрит текст:
.
Забелязах обаче, че все се пускат снимки с модели над 60-те според мен(и в предишната тема, от която дойде тази)... Rolling Eyes  Сякаш такива са и всички на 50....Познавам жени с обикновени професии, които изглеждат по-добре от Дарина Павлова с нейните възможности.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2013, 15:42 от unadaptable

# 162
unadaptable , заглавието на темата много ти подхожда.    Peace
Наистина изглеждаш добре, от малкото, което се вижда на снимките....
Аз по принцип съм маааалко резервирана към къси рокли и поли, но мисля, че на твоята физика и вид биха стояли добре, имам предвид една черна рокля, която показа...

Последна редакция: пн, 02 сеп 2013, 14:55 от Анонимен

# 163
unadaptable ,розовото ти отива и ако долната част на тоалета е различен цвят, не виждам защо близките ти правят проблем .
Krasi *** , на снимката виждам добре сложена млада жена. Не се вижда много от лицето и затова не мога да преценя на колко години е, но предполагам не е в първа младост, щом задаваш въпроса в тази тема. Такава дължина и аз си позволявам, но когато съм на море  Peace.
Ернестина на мен винаги ми е харесвала. Тази снимка не е от най-добрите, но предполагам на всеки се е случвало на някои от снимките да не изглежда добре/ на мен ми се е случвало/.
 sl ,жалко, че съм пропуснала снимките ти.

# 164
unadaptable суперска си! Сакото е много интересно,а на другата снимка,там където си с очила, с кожено яке ли си? Ако да,значи печелиш още една точка от мен.

Ернестина винаги съм я харесвала, много интересна жена според мен. Нищо че и личат годините,защо пък да ги крие. Важното е че има излъчване,жизнена е,атрактивна,предизвиква интерес. Много по-добре, от колкото да е с изпънато, безжизнено лице. Примерно ботокса (според мен) точно такъв ефект дава на лицето, безжизнено, без никаква емоция.

Общи условия

Активация на акаунт