Аз съм на 50 и изглеждам добре!

• 59 962
  • 377
  •   1
Отговори
# 240
Реших да попитам и тук: как да махна петна от парфюм от светло сако от плат? Намокрих мястото, но като изсъхна пак си стоят петната. Може ли изобщо да се махне? Как?

# 241
някой пробвал ли е микродермоабразия на ръцете? има ли ефект?

# 242
unadaptable, пробвай със спирт и после изплакни обилно с вода.
Първо пробвай от вътрешната страна, да не би да се повреди плата .
Имаше и друг начин, но беше много сложен и съм го забравила .
Най-сигурно - химическо чистене . Peace

# 243
unadaptable, пробвай със спирт и после изплакни обилно с вода.
Първо пробвай от вътрешната страна, да не би да се повреди плата .
Имаше и друг начин, но беше много сложен и съм го забравила .
Най-сигурно - химическо чистене . Peace

Изпрах го с вода и сапун. Сега чакам да видя какво ще стане като изсъхне. Не се сетих да пробвам да го натъркам с крем за бръснене, той всичко маха, но ако не изчезне, ще пробвам и с него. Спирт...то нали и в парфюма има спирт, или алкохол ..?

# 244
unadaptable сигурна ли си че е петно, а не се е обезцветил плата от съставките на парфюма?

# 245
unadaptable сигурна ли си че е петно, а не се е обезцветил плата от съставките на парфюма?

Като петно ми се вижда....все едно си го накапал със сладолед, нещо такова седи....Не знам дали плата може да се обезцвети толкова бързо.... Rolling Eyes

# 246

Като петно ми се вижда....все едно си го накапал със сладолед, нещо такова седи....Не знам дали плата може да се обезцвети толкова бързо.... Rolling Eyes

Знам ли и аз.... Само предположих...  До сега не съм виждала, парфюм да оставя бели петна.
За дезодорант, да, от тези дето имат пудра против изпотяване,ама парфюм... много странно.

# 247

Знам ли и аз.... Само предположих...  До сега не съм виждала, парфюм да оставя бели петна.
За дезодорант, да, от тези дето имат пудра против изпотяване,ама парфюм... много странно.
Този е парфюма, уж не е силен.... https://www.google.bg/search?q=tesori+d'oriente&tbm=isc … YxUrPGFYuSswaGp4G.....
Той просто покапа върху сакото. натиснах по-силно, защото не искаше да пръска и капнаха 2-3 капки на сакото. Първо обличане щеше да е....онова новото розово, дето го показах на снимка. Да му се не види.... #Cussing out

# 248
Точно защото парфюмът съдържа спирт е възможно да разтвори парфюма. Но според мен не рискувай повече, дай го на химическо чистене. Peace
Да не ти урочасахме хубавото сако  Laughing?

# 249
Смея да кажа, че в очите на околните минавам за добре поддържана жена, още от началото на 30-тте  си години. За мен е въпрос на уважение предимно към себе си - маникюр, боя за коса, дрехи, адекватни за фигурата и мястото. Спортуване задължително поне 3 пъти седмично. Мислех си, че с възрастта няма да се променя като "занемарените лелки" около мен. Наивността на младостта Simple Smile И тялото се налива, и формите се заоблят, вече не обичам да се гледам по снимки и в огледалото ... Но човек трябва с дойстойнство и беш излишен драматизъм и маскимализъм да приеме, че с годините гравитацията се позасилва. Това в никакъв случай не е оплакване, даже сега излизам на тренировка.  Та в резюме - достатъчно добре познавам фигурата си, за да не допускам смешни изпълнения. Единствената ми мечта е да отида на курс по грим, така че да се науча да се гримирам добре, а не аматьорски, просто в един момент не е достатъчно. И нека всички сме здрави!  Hug

# 250
Точно защото парфюмът съдържа спирт е възможно да разтвори парфюма. Но според мен не рискувай повече, дай го на химическо чистене. Peace
Да не ти урочасахме хубавото сако  Laughing?

Не сте го урочасали. Сакото се изчисти, изсъхна, прегледах го, нямаше нищо и го прибрах в гардероба преди малко.
Значи: петна от парфюм си махат като се изпере веднага с топла вода и сапун. Да знаете, ако ви се случи, не се шашкайте, лесно е. Grinning

# 251
Момичета, какво ще кажете за подходящата храна за дамите в тази възраст.  chef

# 252

Най-подходящата храна е здравословната  храна! Simple Smile
Аз наблягам много на плодовете и зеленчуците,а месото,сладкото и тестените изделия ги ограничавам. И пия мнооооооооооого вода !

Последна редакция: чт, 12 сеп 2013, 21:11 от monii

# 253
  • Испания

Преди 5 години свалих 40 кг от себе си и поне 10 години визуално.  Wink Много внимавам какво ям. Всеки организъм е различен, наследствената предразположеност - също, както и типа костна система. Така че всеки трябва да намери оптималния за себе си начин на хранене.  Wink

# 254
-40кг. ??? Shocked Как го постигна? Колко си била преди това? Ако е удобно да кажеш де...

Общи условия

Активация на акаунт