Мартенски бебок се крие – той ли, тя ли – ще го видим вече ние

• 21 919
  • 688
  •   1
Отговори
# 285
Лейди - Ама кървиш ли или е било само зацапването по тоалетната хартия? Знам, че и аз бих се паникьосала, но едва ли е стрешно, виж колко мами имаха малко капчици, кръв, зацапване - и при всичките не беше страшно. Просто повече почивка.

Разбира се те сега лекарите ще те успокоят най-добре.

Миме, към лекарката трябва да се обърнеш, не знам кой друг. Ти си я питай.

Аз още с нищо не се мажа  Embarassed а е хубаво сигурно

# 286
Лейди дано всичко е наред ще те чакаме да кажеш  bouquet

Кика от първата бременност имам дископатия и те разбирам болките са ужаснии Crazyот опит ти казвам лекарствата не помагат поне при мен,тогава обиколих къде що светила и само физиотерапия помага Peaceкоето представлява упражнения и масажи и може и за бременни няма проблем,даже е приятно.Ако искаш мога да ти издиря на мойта физиотерапевка сайта силно ти я препоръчвам,много съм доволна момичето си разбира от работата и я върши с желание.Даже ми каза,че и прави масажи точно на бременни за облекчаване Peace

# 287
Tiny да я питам, но днес беше хаус при нея и беше леко груба .. просто забравих да я питам в суматохата а ми каза чак на 03.10 да отида пак и за това исках да попитам към кого да се обърна

# 288
Освен да разпиташ къде в твоя град правят и да си запишеш час сама и да си ходиш. Иначе аз очаквам моят си лекар да ми казва какво кога и къде. Така за мен е редно да си питаш нея, пък ако трябва пак иди, сега.

Ама чакай и другите момичета да кажат, може да е различно, аз не съм правила и двете, ама мойта е сложна...

# 289
Момичета,утре трябва да дам стерилна урина-тъй като  е първото пишкане за деня колко време след това имам да отида до лабораторията-ако е след 1-2 часа проблем ли е,тъй като не знам дали ще устискам до 8 часа без да отида до тоалетната!!!  ooooh!

Последна редакция: пн, 02 сеп 2013, 21:29 от sunny:*kiss

# 290
Ми Съни да ти кажа аз си пишках 100 пъти преди да отида въпреки,че отидох и рано Laughingно нямаше как да издържа Laughing

# 291
Tiny така ще направя пак ще ходя да питам поне за ФМ иначе за Даун и др. не съм много сигурна, че ще ги направя. Благодаря ти

# 292
Съни аз също днес давах урина и също 2-3 пъти пишках преди да дам за изследване тъй като доста чаках и ме мотаха не се издържа, не се притеснявай не е фатално 

# 293
Ди, стискам палци всичко да е ок. Тия нерви вчера...
Иначе за болките в кръста. Аз имам от време на време. Като защипване на нерв е. Може да мажеш с арника. На някои им помага и йога за бременни

# 294
  • Пловдив
Laddy Di , не се притеснявай, ще те чакаме да кажеш какво е станало, всичко ще е ОК.

Sunny*kiss защо не занесеш урина от вкъщи,аз така правя, въпреки че лабораторията ми е срещу блока, но все пак там по тяхните тоалетни не ми е комфортно.

# 295
Цитат на: cherry_cherry link=topic=735751.msg26056843#msg26056843 date=137814658

[b
Sunny*kiss[/b] защо не занесеш урина от вкъщи,аз така правя, въпреки че лабораторията ми е срещу блока, но все пак там по тяхните тоалетни не ми е комфортно.

Аз така мисля да направя-но ако ми се допишка в 6 часа трябва ли да стискам поне до 7ч.за да няма дълъг период между пишкането и предаването в лабораторията?  newsm78

# 296
  • София

sunny:*kiss, мисля, че трябва да се предаде в рамките на половин час, може би 1 максимум. Такъв спомен имам.

# 297
Laddy Di, дано всичко е Ок! И стига мисли глупости как ще му го връщаш на мъжа ти, щото с тези емоции вредиш и на себе си и на бебето.
И аз вече съм с час за ФМ и ще давам кръв за БХС. Не съм изпадала в големи чуденки дали да давам или не. И не съм сигурна, че ако резултатите са лоши, ще предприема действия. Искрено се надявам да нямам проблеми. Пък то е ясно, че доста пари се дават само, за да си пазим спокойствието.
Нормално е, тези които вече са минали по този път да им се струват пари хвърлени на вятъра. И аз преди четири месеца пусках генетични и имунологични за близо 700лв. Резултатите на генетичните бяха, че аз съм от женски кариотип, а мъжът ми от мъжки. Та поне вече сме доказани мъж и жена на хартия. Мъжът ми омърмори света колко безсмислено е всичко това, ама като знам колко двойки имат такива проблеми.

# 298
Здравейте мами:-) Четох че много сте изписали за БХС,и моят съвет е да си направите.Не искам да ви плаша но никой не е застрахован,и аз си мислех че на мен няма да ми се случи,но уви,миналата година ми се случи.....
Затова направете си го,за да ви е спокойно после ,казвам го от опит,но знайте че вие сами си решавате.Успех на всички накрая:-)
Благодаря на всички ппоздравили ме за първата годишнина от сватбата:-)
Относно урината няма значение колко часа ще престой,те така или иначе не я изследват на секундата:-)

# 299
Мале момичета видях ви коремчетата пу-пу много са хубави!!! Само моето ли е толкова срамежливо, че не се показва???
Лейди Ди- всичко ще бъде наред, само бъди спокойна- пиши после, че се притесняваме!
Момичетата които са минали 12та седмица- кога ви викат вашите лекари на преглед пак? или по-точно колко често ще ходите на прегледи след 12та седмица.
Спокойна вечер  Hug

Общи условия

Активация на акаунт