Мартенски бебок се крие – той ли, тя ли – ще го видим вече ние

• 21 920
  • 688
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, прекрасни мамчета! Да се похваля - вече съм студентка по право /второ висше/ Simple Smile А до сега михме, пълнихме и запечатвахме шишета за сватбата! Егати лудата работа  Crazy
Bibi85, благодаря  Hug Знам, че всеки има такива моменти по време на семейния си живот, просто понякога ми идва в повече... надявам се с времето да се науча да не обръщам внимание!
Цвети, разплака ме... друго няма да кажа...  Hug
JujiMuji, трябваше да им изискам някоя характеристична справка, ама изпуснах момента  Mr. Green И аз вчера това си повтарях "той е мъжът, с който искам да съм, ще се опитам да не мисля за родата му'...
Съни, и ти си права за нечовешкото напрежение... а като се сетя, че той иска да купи от майка си апартамента, в който живеем, и тя му отказа...  Close А му казва: "Айде, да ти мине това със сватбата, и да дойдеш да оправиш двора, че искаме висока ограда да се направи, трева да се засади и т.н.", е откачам !!!  #2gunfire А той ремонтира и поддържа тоя апартамент от години! Че и за тяхната къща се грижи! Не е честно... яд ме е! Къде сте видели крава да суче от теле!?!
mimaozka  Hug
Креми86  Hug
Савинка, бая нерви ще ми трябват, ама ще успея... заради спокойствието - моето и на бебка!  Hug
Winter mоm  Hug
scrye  Hug
Nikol298  Hug
Ди, мила... едно съм разбрала - от "връщане" смисъл няма! Трябва да "оправите" нещата у време! Ди, надявам се, че всичко с теб е наред... чакаме да пишеш!
Чери, прегръщам те за словата, благодаря  Hug
dungeon, как имам и аз нужда от усамотение някъде с мъжо...  Praynig  Hug
menyanthe, радвам се, че всичко с бебо е наред  Hug
А сега лягам, че днес капнах и много ме боли глава!

# 301
Йо, гледах, че май сме една зодия, та с дипломацията сме много добри като решим. Тъй че добре те разбирам за всичко. Само един близнак може да разбере някой от бродещите близнаци из тялото на друг Wink
За бхс забравих да ви кажа. На моя позната с първото дета са и изкарали мнооого висок риск за даун на бхс. Направо едва ли не да го маха. Тя обаче решила да го остави и си има здраво хубаво момиче на 5-6 г вече

# 302
Само да попитам къде в профила на групичката в снимка.бг като  кача снимчици и мога да си отбележа името, на едната пробвах с коментар отдолу.

# 303
Да, оправих се  newsm62

# 304
  • Пловдив
mimetyyy,за да не пускаш два поста един след друг можеш да използваш бутана ''редактирай''.Така  ще донапишеш това което искаш в един пост Peace

# 305
ок  Flutter

Последна редакция: вт, 03 сеп 2013, 00:52 от mimetyyy

# 306
Добро утро момичета! Не съм спала от мъка... днес ще закараме ЛЮБИМОТО ми коте, най-хубавото, което съм виждала през живота си в новия му дом... сърцето ми се къса  newsm45 До преди малко го стисках, гушках, че даже го целунах... няма такъв сладур!!! Ще стане доста тихо и спокойно у нас, а аз не обичам така... добре, че си имам сватба на главата, та ме държи в напрежение  smile3502 Иначе, съм на преглед и най-сетне ще се запиша за ЖК! Хубав ден на всички  Hug
Савинка, това да си имаш работа с близнак... не си е работа  Crazy Имаме много положителни черти, характерни само за нас, ама няколкото ни отрицателни са нещо страшно! Знам си ги и цял живот се мъча да ги преборя, ама пусти близнаци - не се дават Wink

# 307
  • Пловдив
Добро утро момичета  preggo preggo preggo

Колко емоционален следобен ден имах вчера  #Crazy #Crazy #Crazy
Среща ме се ние с една много добра приятелка и аз се чудя как да й кажа за хубавата новина и коментираме гинекологията и бум тя ми съобщава,че е станало с нея най-страшното - аборт. Оф,стана ми много кофти  tantrum Banghead Оказа се,че е била мартенска мама и сме щяли да бутаме двете количките,ама сега. Казах й за мен и се радвахме, но знам че й е много трудно и кофти. Дано скоро се оправи и разликата в децата ни е няколко месеца.

Armira БХС-то ми е правено към отделението по генетика в УМБАЛ "Св.Георги" Пловдив. Незнаех,че и в Пловдив има такива, но явно доктора работи с тях. Както и да е, аз исках само да пиша още, дано не съм го казала в предния пост за БХС, че със ситен шрифт пише, цитирам по памет:
- ако рискът е над 1% - те насочват за генетична консултация и дорододва диагностика. Аз си мисля,че може би и амниоцинтеза.
- ако рискът е по малък от 1% - те насочват да направиш втори БХС в 15-20 г.с
Т.е излиза така,че винаги си насочен за допълнително уточнение, или на кратко казано пак да дадеш парички,че да ти е спокойна главата.
Аз в крайна сметка си бях мислела по въпроса и реших,че има му,няма му нещо на бебо си е наше и ще си родя.

Йо честито второ висше  newsm74 , радвам се че си вече ок и имаш настроение.

Относно урината, не съм мислила колко време преди това да е отделена, според мен няма значение защото наистина не я изследват на момента. Още повече, на някои места само събират проби до 12ч. например и ги транспортират до централната лаборатория за анализ.

# 308
Мамчета добро утро, току що ви изчетох и аз да се оплача. Вчера цял ден бях над легена с  Sick Sick Sick От сутринта така, отидох до офиса и със следващия автобус обратно вкъщи, просто неиздържах. Цял ден без хапка в устата, а само компот от кайсии и сън имам чувството, че се натрових нещо. Голям кошмар ви казвам. Мисля че днес съм по-добре та отивам на работа след малко. Надявам се всички днес да сте по-добре и да няма ядове и болежки  bouquet

# 309
Да ви се отчета. Кървенето за момента спря. Доктора ми изписа Дуфастон и 3 дни болничен  newsm44 . Каза ми че е от преумора и на нервна почва, като се опита да ме разведри максимално и макар че пробема ми не е за пренебрегване излязох ухилена до уши от кабинета му. Та така имам ниска плацента и кървенето било нормално можело да се предизвика най-често от движенията на детето. Цитирам Д-ра ' Тука е разбойническа работа"  hahaha опита се да каже пол, предпположи че е момиче  smile3508 newsm44 но не на 100% каза че може да се потвърди другата седмица, много сме стиснат не искаме да отворим краката и да покажем  Joy . Сега гушвам котето, лаптопа и буркана със сладко и започвам да си почивам. Някой нещо за тая ниска плацента знае ли?
Четох че е ормално да се вигне сама м/у 15-23 седмица, но има и вариянт да не се вдигне, което налага ражднае с операция ooooh! а не искам и през ум да ми мминава такова нещо

и на всичкото от горе аз нали съм природозащитник, отидохме да хапнем след прегледа, и до шадраваните на центара 2 кучета ама сигурно ако се изправят колкото мен големи подгониха едно мъничко котенце да го иззядът, пълно беше с хора всички се смеят и гледат, а аз нали трябва да си почивам хукнах да бия кучетата да спасявам душицата, не могат да ме спрат по центра. ММ ми вика абе на тебе от де ти дойде тая енергия че скочи  така? е да го оставя да го изядът ли?

Последна редакция: вт, 03 сеп 2013, 08:49 от Laddy D

# 310
Добро утро момичета  smile3525

Лейди - много се радвам, че всичко ти е наред. А сега се кротни и се успокой, защото от нерви само още нерви можеш да си докараш, нищо повече. Обичайте се с мъжа си, дебелей си на воля и си мисли само хубави неща.

Не се сещам коя, но една девойка трябваше да е ходила вече на БХМ в Щерев, ако може да сподели какво точно представлява.
Хубав ден на всички

# 311
Laddy D бравоо ама много се радвам, че всичко е наред и проблема е малък...снощи като си легнах и си мислих какво ли е станало как си ... Сега се пази повече, никаква умора никакво напрежение само спокойствие  Hug

# 312
Добро утро на раннобудните  Wink Не съм влизала скоро затова бързам да се запиша,макар че много сте изписали  Simple Smile След по малко от час сме же'е кд ЖК и хем се вълнувам,хем малко се притеснявам отдавна не съм била на такива манипулации.... Rolling Eyes А и нали все ми натрапват възраста,че и отрицателната КГ ,но....дано всичко е наред !!!А и да ви питам наистина ли и вода не трябва да се пие преди изследжанията ,напражо незнам как ще издържа -дано не колабирам  Confused Laughing Е хаиде -Успех на всички днес и  Hug

# 313
Пепи лота на мен така ми каза  лекарката, преди да отида на изследванията ми каза "сутринта гладна и жадна при мен" Така, че явно има значение yes

# 314
Аз отидох само гладна, за жадна никой не ми е казал, та аз бях в 11 часа на преглед как да отрая до тогава, това е пълна лудост  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт