Мартенски бебок се крие – той ли, тя ли – ще го видим вече ние

• 21 923
  • 688
  •   1
Отговори
# 315
и на мен ми казаха гладна и жадна, следващия път защото бях закусила на последния преглед. Явно има знчение кога сме хапнали защото лекаря ме пита кога съм закусила и 3 пъти си гледа часовника , накрая каза не мнго време е минало другия път ще ги пускаме

# 316
И аз така мисля Маги,но и на мен така ми каза -"гладна и жадна " Confused... и аз незнам как ще изтрая ,но...Затожа жзимам и ММ с мен  Wink Хаиде да не закъснеем !Доскоро!!!

# 317
  • Велико Търново
Laddy D радвам се, че си се поуспокола, почивай повече и без излишни нерви.

Magi_Ko надявам си да си по-добре, вероятно си пипнала някой летен вирус.

mimaozka след като се запишеш на ЖК, по здравна каса имаш право на един преглед всеки месец, а в 9-ти и 10-ти лунарен, мисля бяха по един на две седмици.

mimetyyy в по-малките градове, няма съответните специалисти и не правят изследванията. Миналата бременност не бях чувала за ФМ и БХС, освен от форума. Съответно тогава не правех нищо. Сега ще ходя на ФМ, но аз търсих къде и кой прави и си записвах час, не през наблюдаващия ме лекар.

Аз още не съм се записала на ЖК, ама и това ще стане към средата на месеца. БХС намя да си правя категорично.
Тази нощ голямо схващане на краката ме мъчи. Прасеца ми става на топка, и миналата бременност имах такъв проблем. Знам, че е нормално по време на бременността, но е неприятно де.
Успех на всички с прегледи днес, да се отчетете после Simple Smile

# 318
Laddy D радвам се, че всичко е наред  Hug За природозащитничеството те разбирам напълно. Колко пъти по приюти за животни съм ходила и колко изоставени кучета съм прибирала и лекувала, аз си знам. Някой ден ММ може да му писне да прибирам за лечение кучета, но за сега го приема добре и ми се радва, че съм с добро сърце  Heart Eyes И с папагалите пак от жалност се сдобихме. Единия беше изгубен, кацнал на прозореца и го прибрахме, а после се наложи да му купим другарче да не е самотно и така оппа станаха 2  Mr. Green Кучето ни от приюта с 300 зора го измъкнах, беше болно и пред умиране, ребрата през дебелата козина му се брояха и тазобедрените стави стърчаха, после 6 месеца по лекари ходихме докато го излекуваме. Малко се отплеснах от бебешката тема, но животните са ми голяма любов  Grinning

За гладна и жадна не трябва ли само за изследванията за хив, спин и т.н. да си или се отнася и за ФМ и БХС?  newsm78

Magi_Ko дано днес си по-добре. От както съм бременна днес за втори път гушнах клекалото Sick В края на 3-тия месец на другите им минава на мен сега ми се появява...

# 319
Май съм пипнала някакъв летен вирус и как няма, след като пътувам с градски транспорт. Всички кашлят, кихат, а за ръка на устата не са и чували  Crossing Arms

# 320
Добро утро мили мами, исках да ви кача едно февруарско коремче, да ме видите в началото на 18та седмица, обачеее забравих, че на стационарния компютър нямам снимки, а от телефона не знам как да кача. Blush
Малкия ми мъж вече яко шава, трудно ми е спането и ставането на всеки час до тоалетна, но няма как.
Виждам, че има момичета с болки и леко зацапване и моят съвет към всички е ТЪРСЕТЕ ЛЕКАРСКО мнение, тук сме имали известен опит, но никоя от нас не е компетентна. Може да няма нищо (и Дай Боже), но може и да е нещо сериозно.
Успех и прекрасен прохладен ден пожелавам на всички ви  bouquet Hug

# 321
Здравейте сладурани!

Радвам се, че всички сте добре, Ди, и според мен май заради емоциите за рождения ти ден стана така. Затова трябва да сме спокойни, да гледаме хубави филми, книжки и разходки. Никакви нерви - чу ли Йо?! Ама защо ще махате котака, чак на мен ми е мъчно, и аз много обичам котки, моята обаче остана при нашите когато заживяхме заедно с ММ. Просто аз не мога да се грижа така добре за нея, а само обичам да я мачкам  Laughing

Дъги, а защо пък са ти казали да вдигаш краката? На какво помага това, за да знам как да си оправдавам лежането по цял ден  Laughing

Офф, бая ме хвана шубе с тоя Даун, днес ще звъня за резултатите си и като мета изписаното тука,  мале мале. Но няма как, каквото Бог е решил ще е.

Целувки на всички, и качвайте снимки де ааааа

Последна редакция: вт, 03 сеп 2013, 10:33 от JujiMuji

# 322
Добро утро и от мен момичета:-)
Аз за разликанот теб Злати не усещам бебо ,многооо рядко ,малко се шашкам ,ама доки ми беше казал че било рано

Успех на всички който са на прегледи,на мен ми се свива сърцето преди всеки преглед
Мен досега не са ме карали да ходя гладна и жадна и ми стана странно.
Лейди,радвам се че всичко е наред.
За схващането на краката знам че е от недостиг на магнезий
  bouquet

# 323
Това с непиенето на вода е пълна глупост. Да ви кажа ли как ще ви вземат кръв със съвсем паднало кръвно... със спринцовка и после 2 седмици ще ви болят ръцете. Водата се съдържа в тялото ни! Идеята е да не се пият сокове, млека, кафета и тн. Въпреки че една позната си ходи яла да си прави изследвания и са и съвсем коректни. Ми като се наложи спешно да пускат да не мислите, че ще ви чакат да не сте яли. То идеята е най-вече заради захарта

# 324
  • София
Малко съм извън последните теми, но тъй като скоро може да започнем да пием чайчета (мен днес ме боли малко гърло, но ме мързи да си правя чай - сега си смуча прополки), ето една статия за билките по време на бременността:
http://www.hera.bg/s.php?n=509

В общи линии, единствените разрешени билки са джинджифил, шипка и липа. Може статията да се сложи като линк и на първата страничка - мисля, че би била полезна за всички.

# 325
на мен ми вземаха кръв в 3 часа и си бях яла и пила вода и няма проблем
she_moto объркала съм се, но ми е за първи път и не зная за коя костица ми говореше доки
Ди много се радвам, че всичко е наред, и аз преди 2 седмици бях така и зная какво притеснение е
Йо честито и на теб
Маги да се оправяш бързо

# 326
Да,тази статия за чайчетата е доста поучителна,тъй като аз много обичам да пия чайове,но досега не смеех,само дето от шипка не обичам.Ще ми се мента,но не смея

# 327
scry,защо категорично отказваш БХС?Не че и аз не го направих ,макар че сега ме тормозят угризения... Confused Тя и АГ то ни разубеди че горе долу го видяля нямяло признаци на Даун,но...Нали все ме плашат с възрастта и незнам...?И тя пъро вика добре е да се направи,после вика ,че за нея било излишно  Thinking ???Гледа ,макар и на екограф гънката в нормите била,дори и пола се постара да види,макар че в 11-12г с незнам как се вижда и само разочарова таткото ,че май ще е мома... Simple SmileИ аз да си призная искам момче ,каката също ,но ще видим на ФМ евентуално... Wink

# 328
А и като казах ФМ да ви питам по точно мамите от Варна:При кого ходихте на ФМ ,на мен ми препоръча АГ д-рката -Калин Цолев някоя била ли е при него???

# 329
  • Велико Търново
Pepi-lota* категорична съм точно заради статистическия резултат. Първо не съм сигурно и да е на 90% вярно, какво ще направя, затова по-добре да не знам нищо и да не се тормозя още 7 месеца за неща, които дали са така не се знае. Лично мнение естествено. Предпочитам да карам спокойна бременност.

Общи условия

Активация на акаунт