Мартенски бебок се крие – той ли, тя ли – ще го видим вече ние

• 21 914
  • 688
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Лейди Д, тая твоята свекърва не може ли да й ограничите достъпа до теб максимално? И около мен все хора, които сметка не си дават какво ми е, особено на легло вече цял месец. Даже от  куртоазия не питат как съм. Все си викам, че всичко се връща и няма нужда аз да ги мисля.

И аз смятах, че съм с ниско кръвно, но когато ми причерня пред кабинета на предния преглед се оказа, че нямам промяна в кръвното. И на мен ми препоръчаха солен айрян. Но вече все по-рядко ми се случва.

Днес мъжът ми ми купи Мустела - един за корема и един за гърдите. За щастие са променили консистенцията, че преди 5г. беше един гъст и непопиващ.

Изследване за Спин, Васерман и т.н. ще пускам сега в петък заедно с ПКК. Тогава ще съм края на 11г.с.

Болките в таза не е странно да започват вече. Миналия път в 3-4 месец така зверски ме болеше опашната кост, все едно съм падала по дупе от високо на бетонна плоча.  Mr. Green И друго доказателство, панталоните ми отесняха в ханша, въпреки че бях отслабнала с 3кг. по това време. 

# 571
Привет и от мен.Миналия ден четох над 15 страници,днес пак 7-8-нямате насмогване Wink
И аз съм с по-ниско кръвно,сутрин съм поспалана,но пон е през деня вече съм 6.Май ми отминаха негативните признаци.Чакам в сряда пегледа,че още ме е страх какво се случва и гледам на състоянието си по-скоро като физическо,а не мисля за малкото човече.Да мини Фм и сякаш ще съм по-спокойна.Чак ми липсва еуфорията с първото,но след спонтаниия си е направо ужас,но дано скоро се отдам на положителни емоции.Аз не се оплаквам от никой,всички си ме гледат LaughingНе съм качила нищо.Четох,че до 7 или 9м не помня,калорийния прием е същия като преди забременяване и чак след това се увеличавал с 200кал.Въпреки по-ниското кръвно ям обилно чесън с печените чушки,които вече подкарахме за мое щасстие и доста канелав мюслито.Даже пийвам вечер малко червено винце,на което съм гоям фен.
За мазането някой каза,че от ДМ си е купил и аз взех.Доволна съм,мазничко за5лв.канех се на Чико по-нататък пак да си взема,че бях доволна.но състава май е един и същ,а това на Babylove ми допадна.

# 572
Eto go krem4eto :

# 573
Мен с първата бременност ме пратиха само на васерман а сега и за спин. Пуснаха ми ги в 11 г.с - сигурно защото тогава отидох да се запиша при генеколога. Иначе и аз съм с ниско кръвно ,но пък си похапвам сладко. А за болките в таза си ги имам от около месец,но не са ми болка за умиране.
Аз имам да чистя мнооого, така че ви оставям
Лека вечер от мен

# 574
SweetApril, аз също съм с широк ханш, а родих секцио заради тесен вътрешен таз  Laughing

# 575
 Успокоих се, аз мислех че само мен ме боли таза и чак се притеснявах де не е от контракции. Понякога така ме боли, че чак десния ми крак изтръпва. Явно е нормално. Обикновено ми се случва като поседя повечко на крак, аз обичам да ходя много и сега това ме мъчи. 
 За мазане си купих масло от пшеничен зародиш и го смесих с бебешко олио, ползвам го всеки ден след баня. Имам и крем на Хип ама още не се мажа с него.

# 576
на мен ми дадоха направление за спин и васерман на предния преглед и каза до следващия който ще е края на месеца да съм ги направила,тук в Стара Загора само в ХЕИ ги правят безплатно

# 577
Здравейте мамчета!  Whistling Аз днес съм шапка на тояга, моята челяд отиде на плаж до Варна, а аз ще ходя по кафенца и по магазините, че мога да се навра само в един чифт дънки  Embarassed Срам ме е, но пък всичко ми е сладко и да отбележа не се тъпча, но си хапвам от всичко  Blush Но месото продължава да не ми е сладко. На мен ми останаха само киселините, но и това мисля, че ще отмине с времето  Praynig Хайде приятен ден и много положителни емоции  Hug

# 578
Здравейте момичета и честит празник-днес е Рождесвто Богородично! Да се помолим на Богородичка всички да сме здрави!  Praynig
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%BE%D0%B6%D0%B4%D0%B5%D1%8 … D0%B8%D1%86%D0%B0

# 579
здравейте, мами честит празник като гледам много тестове много нещо , дано при всички минават добре и спокойно  на мен ми е първа бременност и не знам всички ли да ги правя и колко струват изобщо .  newsm78

# 580
Здравейте, прекрасни мамчета  Hug
Искам да ви се похваля, че имах НАЙ-УНИКАЛНАТА сватба, на която съм била...хахах  Blush Никога не съм си представяла, че ще бъде толкова хубаво! Всички хора бяха прекрасни, цялата организация течеше без проблеми. Ние бяхме много щастливи, усмихнати. Цял ден не усетих глад и умора, а това най-много ме притесняваше! Признавам си, че даже за бебето забравих... не седнах цял ден от 6 и 30 сутринта до 3 и 30 на другата сутрин  Blush Всички бяха очаровани и не спираха да повтарят, че това е най-интересната сватба, на която са били! Наш приятел ни изпя песен за поздрав /той свири в една група/, други наши приятели /хип-хоп изпълнители/ бяха написали специално песен за мен и мъжът ми, изпяха я и те! Единият от тях ни подари и картина, която е нарисувал специално за нас, а най-голямата и приятна изненада, беше подаръкът от кумата - голяма картина с моя милост и мъж ми в ролята на "Бони и Клайд"... уникална, ще кача някоя снимка тия дни! Ди-джеят направи голям купон, всички се скъсаха от смях и не спряха да му се възхищават. Беше наистина прекрасно... цял ден ме държи еуфорията и само си сглобяваме пъзела от вчерашните изживявания, защото всичко сякаш беше един 5-минутен миг  Crazy Heart Eyes Връщам се да ви чета и ако има по коя тема да се изкажа, ще пиша пак! Прегръдки за всички!   bouquet

Последна редакция: нд, 08 сеп 2013, 21:16 от ЙоТо

# 581
Йоанна честито мн се радвам че сватбата ти е минала по мед и масло и си супер щастлива

# 582
На последния преглед докторът ми измери кръвното и беше 80/50, а по принцип ми е 90/60... ако знаете как ме изгледа  Shocked Laughing Пита ме как живея с това кръвно и не ми ли е лошо постоянно, а аз му казах, че съм добре и го изумих още повече Simple Smile Напускам сега, че едва гледам... време е да поспя!
Креми  Hug

# 583
  • В градината...
ЙоТо, честито, много щастие и усмивки по съвместния ви път и дано често се чувствате така, като на сватбения ден   bouquet

# 584
  • Бургас
Йо, честито бракувани! Пожелавам ви дълги години заедно в любов и хармония. Радвам се, че си имала прекрасен дватбен ден. Хайде, чакаме снимки, видя ли, напразно се косеше предварително за събитието.
При мен нищо за отбелязване, направихме днес един плаж, мъжете ми се къпаха, на големия му беше сефте за тази година плажа. Малкия май го простудихме, усещам го с лека температура, устата му не ми мирише хубаво и го боря с разни илачи сега. На мен понеже вече и кафе не ми се пие та цял ден спя, детето само се гледа Laughing

Общи условия

Активация на акаунт