Мартенски бебок се крие – той ли, тя ли – ще го видим вече ние

• 21 542
  • 688
  •   1
Отговори
# 630
kiksi007 сподели кой е този лекар или отново става дума за Папукчиев? Дай малко повече инфо за него Mr. Green

# 631
"Март е далече, но в корема на мама тупти мъничко човече" давам предложение за новата тема  Rolling Eyes

# 632
cveti на мен много ми харесва заглавието.Аз съм от Велико Търново и става дума за д-р Кабакчиев,той е от Горна Оряховица.

# 633
  • София
Освен ако не държите заглавието да започва с Март, аз бих добавила две-три думички към хубавото предложение на cvetelina.m, просто за синхрон на римата:

Есен настъпва, а МАРТ е далече, но в корема на мама тупти малко човече

# 634
да точно за заглавие щях да питам  аз че не съм от най-творческите натури :Д

# 635
айде гласувайте Simple Smile Лейди по-принцип заглавията стоят и на първа страничка, но сега като станаха повече пускам и анкета, така е по добре

# 636
Знам къде стоят  Laughing но беше само 1 ккоето още му е раничко май ще  по подходящо за след 2-3 седмици като наистина се разритат бебоците за това и попитах  newsm78

# 637
Здравейте и от мен:) Новичка съм тук, но ще ми е приятно да се включа:) И аз съм с термин март месец и бърва бременност:)

# 638
  • София
Аз съм за: "Есен настъпва, а МАРТ е далече, но в корема на мама тупти малко човече", но с една малка промяна:
Есен настъпва, МАРТ е далече, в корема на мама тупти малко човече

Така на мен лично ми звучи малко по-добре.   bouquet Wink

# 639
Ето ме отново. Днес ми е ден Simple Smile
Сутринта врътнах една баница, после поработих малко вкъщи, пренаредих гардероба, прилежно прибрах всички дънки (дано някога пак ми станат  Crossing Arms), чистих, подреждах и сега след банята и с едно фрешче отново съм с вас! Даже пуснах няколко обяви в Продавалник за разни неща дето не ползвам, ми да почвам някакъв домашен бизнес, че да не скучая  Laughing Laughing Laughing
Дори гласувах за новата тема - браво, разтропания мартенски мами Simple Smile

Сега да видим какво сте обсъждали..

За Даун моите показатели за двете неща бяха 1,14 за Papp и 1,89 за Бета.. Моят док каза, че съ супер, макар аз да имах малки притеснения, щото за възрастовия риск ми се стори зле 1: 580. Ама аз съм си на възраст, де - 32 Wink

А за пътуването за преглед до док аз пътувам всеки пъти по 50 мин защото ходя на преглед в Тутракан, а съм от Русе. Отделно чакам там още минимум 2 часа, просто има толкова много хора от цялата страна. Обаче, не ми пука, защото съм убедена, че съм избрала най-добрият специалист и хич и не ми прави впечатление останалото. А пък в нашия град при никой не мога да се доверя да ида след злополучната ми първа бременност #2gunfire

# 640
  • Велико Търново
Гласувах и аз, Laddy D пробвай се щом имаш желание, пък ако има нещо пиши, ще помагаме Simple Smile

# 641
Здравейте момичета, аз се записах на 23.09 да ходя при Папукчиев за първи път. Какво направление трябва да взема от личната лекарка? И как мислите, да казвам ли , че ходя паралелно и в Щерев и имам част от изследванията от там? Ако ме пита , защо толкова късно се записвам, тогава ще съм в 15г.с. ? Какво е мнението ви?

# 642
  • В градината...
Жужи, аз имам час за Боян Атанасов, личната ми го препоръча  Thinking

# 643
Здравейте момичета. Пиша за пръв път във форума, малко скептично бях настроена към този сайт, но не успях да преодолея любопитството и ето ме тук. Аз искам да питам някоя от вас дали се е записала или е чувала за водна гимнастика за бременни в София?къде, що, телефони? и също ме интересува йога за бременни ако можете да ми препоръчате някоя хубав център. мерси и хуба ден на всички  Grinning

# 644
  • София
Borovinka83, добре дошла да ти кажа аз, дето се включих преди три часа.  Laughing

Хубав въпрос за водната гимнастика за бременни. Аз току що влязох в четвърти месец и се осмелих да започна лек фитнес - вкъщи и с разходки навън, защото сега тежести не ми трябват, а и времето е хубаво. Но като застудее пак не ми се завира във фитнеса заради едната пътека (и то за да ходя на нея). Пък и ми се ще малко по-интензивно да натоварвам долна част, което е възможно във вода. Но пък в обществените басейни ще ме е страх от зарази разни.

JujiMuji, какви ти притеснения за възрастов риск от тест, който дава повече грешни, отколкото верни прогнози. Какво ще кажеш за моя биохимичен риск от 1/65?  #Crazy Хич няма и да ги мисля повече, за мен това е вреден тест, ако се прави на общо основание, а не по показание след УЗ. Учудвам се само, че не отдават такова значение на PaPP, а го разглеждат само като показател за ДАУН и другите генетични болести.

Общи условия

Активация на акаунт