Мартенски бебок се крие – той ли, тя ли – ще го видим вече ние

• 21 916
  • 688
  •   1
Отговори
# 225
ina_princess здравей и тук душичко   bouquet Hug
И на мен тук при мартенските мами ми е по комфортно някак си

# 226
Йо я се усмихни и си представи каква невороятна булка ще си,зарежи мислите за свекървата а мъжа ти е нормално да е различен толкова важни и приятни неща ви предстоят

# 227
  • Варна, морето, сините вълни...
Хелоу, аз отскоро време никъде не съм, но терминът ми е 2.03 и съм се записала и във февруарската тема, понеже ще раждам секцио и ще е февруари сигурно. Но пък по седмици по си съвпадам с мартенските мами  Crazy
Ние с малчо сме на село и ни е много хубаво тук при бабите  Party До 9.09 сме тук  Hug

# 228
Злати, предложи му да направите пълномощно, ако иска да признае детето. Отивате при нотариус и го правите, но гледай нотариусът да е наясно какво точно трябва да пише. Една моя позната не е омъжена, а мъжът и е моряк.
Йо, да ти споделя нещо пък ти реши как да постъпиш. 1седмица преди да родя се пренесохме на отделен етаж, но в къщата на свеки. Всеки ден ми се качваше, чука -влиза. Ама не чака да кажа, че е удобно. Гола ли съм, спя ли, няма значение. Това ме изнерви супер много. Хванах моя и му дръпнах една лекция. Първо уговорката ни беше да сме самостоятелни, отделно домакинство и тн, второ от стряскане и нерви казах, че може да ми спре кърмата (то не е баш така, ама подсилих малко) и трето бебето усеща когато майката е нервна и ако иска нервно бебе хранено с адапте да си мълчи. Трудно му беше и говори с майка си. Качванията престанаха. Сега пък ме дразни как говори лигаво. Уж говори с нея, но ефект няма. Ама аз там човъркам и да видим кога ще е достатъчно ясен в думите си, че явно подборът му куца. Иначе отстъпвам топката той да говори, защото си я познава и знае кое как да и каже без да има сърдити. Но го виждам, че осъзнава, че е най-добре да сме сами в отделна къща. За котаракът не даваме да се обели дума да го мести. Другаде включително на долния етаж при свеки. Та познаваш си го. Идеята ми е. Играй бяла и добра, а в същото време с дипломация извоювай своето, чрез убеждения, дори и леко да пресилиш нещата. И е важно да си постоянна и твърда в решенията си и да ги отстояваш. Ако си сигурна, че няма да се чувстваш добре там направи всичко възможно да го убедиш в това, но преди това обмисли какви факти да предоставиш и как да ги подковеш здраво. Успех с преговорите

# 229
Лейди Ди честито на патерица, живи и здрави с бебо, и на зима да се гушкате.

Перу  Hug

Йо не се натоварвай излишно, тя да си говори, на теб да не ти пука, докато родиш още много неща ще чуеш, че и след това. Но всичко зависи изцяло от вас с мъжа ти. Много са сложни тези отношения, колкото и съвети да ти дадем, всеки е различен, трябва да откриеш най-добри вариант във вашия случай за да сте добре всички. cvetelina.m много точно ти е описала нещата. Дипломация и компромиси трябват.

Валя почивай си, гостите да се оправят сами.

ina_princess, zlati_baikova добре дошли. То ще има доста мартенки, които ще родят през февруари.

# 230
she_moto благодаря мила за съвета, запозната съм със момента с нотариуса, но много ми се щеше да го пропуснем. Каквото такова, дай Боже всичко да е наред с бебчо Simple Smile
Добро утро мами Hug

# 231
Добро утро мамчета успешна нова седмица и само положителни емоций  bouquet,моята отпуска свърши и е време да се запътя към работа

# 232
  • Велико Търново
Добро утро и от мен!

Креми86 и аз съм на работа днес, след седмица отпуска Simple Smile

Йо няма да бъда многословна, но cvetelina.m наистина е описала добре нещата. Нормално около сватбата да има нерви и притеснения, особено ако се занимаваш с организацията. Преди 5 години, когато беше нашата сватба, така ми беше писнало от роднини, и мои и негови, че му виках на мъжа ми да пали колата и да изчезваме, това в кръга на шегата, разбира се. Само едно нещо, ще кажа още, говорете си и не поставяйте мъжете си пред избор. Това не води до нищо добро, не забравяйте, че някой ден и вие може да станете свекърви и каквито и да сте, сте майки.

Добре дошли на новите мами.

Пожелавам ви приятен ден!

# 233
Добро утро момичета   bouquet

Лейди Ди честит рожден ден на патерица, много здраве и усмивки и накрая едно здраво и спокойно бебче Simple Smile

ЙоТо- момичетата са написали всичко, което трябва, трябва да намериш твоя начин да се справиш, а и най-добре е да е дипломатичния и да не ставаш черната овца, че така нещата стават доста по сложни  Hug

Перу Hug

cvetelina.m ние с тебе май сме от един отбор, аз бях споменала, че и на мен тортоправенето ми е слабост и щях да качвам снимки, ама май е най- добре да постна линк от фейса, на който му се гледа да заповяда Simple Smile https://www.facebook.com/nikoleta.i.ivanova/media_set?set=a.3131 … 813591&type=3

И цвети сега разглеждам снимките пак и ще те изтормозя за някоя, друга рецепта да знаеш Simple Smile

Това ми е последна седмица в болничен и честно казано, малко ме домързява като си помисля за връщането на работа, ама няма начин ще трябва да се стегна и да се пораздвижа малко Simple Smile то и за мен ще е по- добре Simple Smile

Последна редакция: пн, 02 сеп 2013, 09:10 от Nikol298

# 234
Благодаря ви на всички за красивите пожелания  Hug Това за мен беше ъзможно най-кошмарния ми празник и повече абсолютно нищо няма да празнувам с това семейсто #Cussing out Вместо щастлива аз прекарах цял ден в сълзи и караници, накрая вечерта ММ реши да ми се подмаже с 1 цвете което си беше забил в боксерките и ми и8зкара акъла с него 15 мнути треперих от уплаха Sick и след 5 минути пак се скарахме, взех си чяаршафите и на дивана. тъпкано ще му го върна да си знае той както е 1 ден след коледа ще му почерня доста празници наведнъж  smile3508

# 235
Е бива ли сега така от сутринта с изкушенията  #Crazy страхотни са   bouquet

# 236
Коремчета(малки и по-големи)....добро утро!

# 237
# 238
Никол ти си царица на фондана! Много добре ти се отдава моделирането, сигурна съм, че и вкуса на тортите не отстъпват по възхищение  Hug Браво!  newsm38

# 239
Добро утро момичета.
Днес със моя мъж правим 1 година от сватбата и ми е едно такова хубавко Praynig
Хубав ден засега ви желая:-)

Общи условия

Активация на акаунт