Мартенски бебок се крие – той ли, тя ли – ще го видим вече ние

• 21 948
  • 688
  •   1
Отговори
# 420
Гери има ли причина да се притесняваш?
Предния път ми каза, че някаква костица е на границата и това го притеснява, ама нали ми е за първи път не разбрах за какво говори. Само спомена, че и ако сега е така ще ми прави БХС и това ме притеснява

# 421
 Всичко ще е наред. Този път слушай внимателно, за да не се притесняваш излишно. Вземи мъжа с тебе той да слуша.

# 422
 Здравейте момичета, аз от днеска съм на легло за някой друг ден. От снощи ме боли корем и лекарката ми назначи лежане и нош па. Каза ако не мине до ден два да ходя. Не ме боли много ама си е кофти, притеснително. Май ще трябва да спирам с работата. А ми се искаше да поработя още.
 Имала съм бременни колежки, които работеха до последно без никакви проблеми, а аз от както съм бременна или съм болна или корем ме боли.
 За килограмите аз бях около 68 когато забременях, паднах до 65 сега съм 66. Надявам се да не качвам ударно, но взех да похапвам повечко.
 ФМ ще ми прави моята лекарка тогава ще съм в 17-та седмица, мисля. Но мисля като си ходя до София след това да отида и при Димитрова или Марков, ще помисля още малко и ще запиша час, че доколкото знам трябва да е месец по-рано.
 Биохимичен скрининг правих и мисля че е ок, още не сме дискутирали с моята лекарка най-ниския ми резултат е за даун при фактор възраст 1 към 880. Аз също съм на мнение, че това изследване е статистика и е въпрос на личен избор дали ще го направите. Много зависи от това как сте настроени относно възможната поява на проблем при плода.
 Аз постоянно се притеснявам дали всичко е наред, за това искам да ходя на работа да не мисля.

# 423
Valya_P аз отивам след малко на БХС в Щерев - стискайте палци после ще пиша

# 424
Стискам - чакам те с нетърпение   bouquet

Сега виждам, че с тебе /Кика/ сме в едни и същи седмици, а термина ни е различен... ха..

# 425
  • София
alyaa, почивай щом трябва. И аз предната бременост планирах да работя до края, но цялата я изкарах на легло. Сега пак почивам. И аз викам, гледай други как си пердашат напред назад, а аз трябва да се пазя. Но както казва моя мъж - всеки си има някакви проблеми, не може да знаеш на кой какво му е на душата.

За дрехи сте се заговорили - планирам да изкарам зимата с рокли пуловери и клинове за небременни. Най-много да си взема едни дънки с платка.

Килограмите при мен са точно -1кг. Не съм много обнадеждена. Предния път първия триместър свалих 3кг. от прилошаването, втория триместър си ги възстанових, а до края бях + 22кг.  ooooh! Цяла година се възстановявах после, че заради кърменето не можех да пазя диета. Абе килограмите да са ни проблемите  Peace

Някой спомена, че предната бременост е спал по гръб и бебчето е било 2680гр. При мен беше точно така. И аз си помислих после дали не е било заради спането по гръб, но като си 24ч. в леглото не е много лесно да си все наляво.

# 426
Здравейте, мами!  Crazy Hug
Около мен е лудница тези дни - само тичаме насам-натам, приготвяме се за заветния ден и най-накрая намерих едни 15 минути да ви навестя, че след малко пак ме погват "сватбените неволи"  . И да се похваля, след разчета и окончателното разплащане на сметките за сватбата, ни останаха малко над 1 000 лева, та ми се пооправи настроението  Joy Мислех, че ще сме доста над бюджета, ама не Simple Smile Та мъж ми каза да си купим нещо, ама аз му казах, че парите отиват за фонд "Ния"  Joy Mr. Green Да се похваля - записах се на ЖК, най-сетне, днес сутринта смогнах да си пусна и изследванията, докторът ме изкара 50 кг., но аз му казах, че кантарът не е верен и съм поне 53 кила! Според мен нарочно го е "барнал", за да се радват бъдещите мамчета  Mr. Green
Чери, благодаря за честитката  Mr. Green
Ди, радвам се, че ти и бебо сте добре  Hug И аз съм от "грийн пийс" Wink Ако знаеш и аз какви дивотии съм правила заради животинки  Crazy А за роднинските неволи... не знам какво да ти кажа, ама никак не ми харесва тая работа...
Цвети, аз бях доброволец в приюта в "Богров"... ама сега заради бебка не смея да ида Simple Smile А за майчинството - полага се на всяка мама тази първа година, втората е след подаване на уведомление до работодателя, че искаш да ползваш и нея.
JujiMuji, не бих махнала моята котана  Naughty Ама нали имаше 4 бебета тя, та те си отидоха по новите домове... ама за тях ми е тъжно, защото са прекрасни същества и ме караха  да се смея постоянно  Heart Eyes А сега е малко тихо и спокойно... не ми харесва  Rolling Eyes
Ина и Злати - моята мацка е толкова активна, че ме е страх какво ще ми е, когато започна да я усещам  Crazy Докторът и мъжът ми много се забавляват с тренировъчните й движения, а аз не знам дали да се радвам или да пусна някоя сълза какво ще ми причинява скоро...  smile3506 newsm62
Cherry Mam, честит момък! Със здраве и радост да си го ползвате  Mr. Green
mylili, добре дошла!   bouquet Тя Сисилия и мен разкри пред лекарския кабинет вчера, та много се зарадвах на инцидентната среща и "разпознаването"  Joy Абе аз не спирам да дърдоря, Сис и това си е...  Joy  Hug Моята малка посерка вече е 100 грама и 15 см  newsm03
dungeon, трябваше и ти да се запишеш на ЖК при "Папи" и можеше да направим страхотен клуб  Laughing
Тини, моята мацана НИКОГА няма да я дам... давам бебетата й  Mr. Green Та рева за всяко, което си отива... а вчера дадох най-любимото ми и най-красивото, което съм виждала...
Валче  Hug
Съни, ФМ е 80 лева.
vivi.vivi  Hug
Да питам нещо... странно, но Папукчиев не ми пусна микробиология  newsm78 и забравих да питам защо. Също така пак ми каза, че ще трябва да раждам секцио, заради тесния си таз. Каза ми, че имам размерите на корейка и ако съм раждала корейски бебета - нямало проблем, ама за българчета няма да стане  Joy Пазарих се малко, но успя да ме убеди, че така ще е по-добре. Мисля, че не ме лъже - няма нито изгода /той не изражда, нито ме насочва към доктор/, а и по принцип е "за" естествените неща във всяко едно отношение и щом ми казва, че този път няма да стане, надали е лъжа  Thinking
П.П. Извинявам се за несравнимо дългия пост, ама нали не бях сядала скоро, а исках да коментирам всичко  Blush

# 427
Здравейте и от мен.
Вчера и днес нещо не успях да заредя форума, та се мотах с една приятелка цял ден навън. Сега си пийвам фрешче и вие сте ми компания.

За спането - наистина е кофти спането настрани като си свикнал по корем както при мен Sad нощес ще пробвам с обикновена възглавница да гушкам и ако не става ще търся друга. Ама гледах тези спелта, те по 90 лева - сори, ама не ми се дават толкова за възглавница, та ще търся другите за по-малко дето казвате.

За дрехите и аз не мисля много да се впускам в пазаруване, най-много 5-6 неща, клинчета и блузки.
Армира, и аз харесах тоя сайт, аз мисля дългата жилетка да си взема, ама не ми се зарежда как става доставката?

Валя, дай тоя китайския да го видим, може и да си писала по-напред, но не намирам линка.

Гери, стискам палци и аз сега се тормозя с тея точно изследвания, от два дена се опитвам да се чуя с доктора да ми ги разшифрова иначе гледах в нета и уж съм в норма, ама все пак. Това за възрастта показателя ме шашна, мислех, че трябва да е повече..

Йо, че той тазът нали се разширява ужким, аз имах позната фина като теб ама си роди нормално, а аз очаквах, че ще е секцио. Допреди година и аз си мислех за себе си, че ще съм секцио, ама не сме коментирали това. Аз май ще си запиша въпросите като теб и ще си питам, иначе само ровя в нета да търся отговорите сама.

# 428
  • Пловдив
Армира, и аз харесах тоя сайт, аз мисля дългата жилетка да си взема, ама не ми се зарежда
Доставката е 4 лв за страната,утре ги чакам Peace
Дългата черна жилетка съм я харесала и аз,с дънки и готини обувки ще е супер Peace

# 429
http://www.aliexpress.com/wholesale?shipCountry=bg&shipCompa … 2&needQuery=y

Ето директно маркирах дебелашките дрешки..
Ако някой ми се скара за реклама Цвети ще ми направи ли една тортичка за успокоение  smile3506

# 430
Жужи, и аз казах "ама нали тазът се разширява" и докторът казва "Да, с 1-2 см, което при теб няма да ни свърши работа"  Thinking Ох, хич не знам какво да мисля...

# 431
Да се отчета и аз- току що се връщам от преглед, оказа се че въпросната моя костица е гънката на врата, която при мен е със стоиност 2,4 и лекаря ме посъветва да направя БХС. Някоя по знаеща мама да каже има ли нужда да се панирам или да съм спокойна. Доки каза, че до 3 е нормално ама нали съм си паника

# 432
Да се отчета и аз- току що се връщам от преглед, оказа се че въпросната моя костица е гънката на врата, която при мен е със стоиност 2,4 и лекаря ме посъветва да направя БХС. Някоя по знаеща мама да каже има ли нужда да се панирам или да съм спокойна. Доки каза, че до 3 е нормално ама нали съм си паника
Гери щом те е посъветвал лекаря направи го тоя БХС, не боли, а и на теб ще ти е по-спокойно след това. При мен е измерена гънката 0,3мм но на всякъде пише, че до 3мм е ок. Така че спокойно.

# 433
  • София
ЙоТо, как така бебето е 15см? Би трябвало да е доста по-малко сега?  Shocked

От този китайски сайт и аз съм си купувала няколко неща. Само човек трябва да внимава като поръчва колко бройки са (то при търсенето може да се зададе да са само по 1 бройка), че някои неща ги продават на едро... Може пак да го разгледам по-нататък за рокли за зимата...

# 434
Здравейте на всички Hug

Гери щом са ти казали ,че нормата е до 3 ,а ти си 2,4 не се шашкай  bouquetа за БХС май всеки така или иначе го препоръчва.

Алиа споко аз с първата бременност шляех гащи като луда и се чувствах супер,сега пък обратното се нещо ми има и аз имам наредба за легло Laughingспоко сега ще си полежиме че после Crazy

Йо по принцип диагноза тесен таз не всички лекари я приемат насериозно,в смисъл първото ми раждане протече 3 дни и се видя ,че не мога и накрая ме срязаха и в епикризата ми съм с точно такава диагноза.И сега като я носих на лекаря ми вика ми този път пък може да успееш Crazyа и ЖК-то по принцип не решава как ще родиш ами в болницата,така че не го мисли от сега има време Peaceосвен ако не си решила да раждаш при него де тогава той казва,ама дори и да си секцио няма нищо лошо,чудо голямо  bouquet

За дрешки си говорите аз вчера минах през НМ и си купих едни дънки и две блузки доволна съм Grinningходих и на кино снощи да гледам един филм за зомбита Laughingмойто от сега го психирам Laughingа да и видях стъклената къща на Биг брадър,голяма голяма тъпотия опнали се 5 идиота и се гледат тъпо LaughingДнеска ходих и до Джъмбо,че имам поръчка за пепеляшка от малкта,общо взето тея дни го ударих на пазар Laughing
За спането аз по принцип не спя по корем,възглавница за бременни не мисля да си купувам,имам много декоративни и вечер си ги редя като кула Laughingкъде под крак,къде пред корем една си гушкам абе добра работа ми вършат Laughing
А да питам аз нещо голям пубертет ме гони пъпка до пъпка съм Crazyпо принцип нямам такива проблеми а сега ела ме вижте Crazyнякой да има такъв проблем или само аз съм като гърмяна Laughing

Общи условия

Активация на акаунт