"Прилив и отлив" - новият сериал на Чаатай Улусой......AFK FOREVER - тема 189.5

• 53 114
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
Еее голяма работа,не се ядосвай.Нали не е Ча  Peace  Mr. Green

Така е . Peace Ча е незаменим в моето сърце.  Heart Eyes

Аз съм си заклета Улусоистка. Laughing

# 91
Добро утро! Hug Hug Hug

Дано и турците вкарат малко хумор в сериала,на мен би ми харесало.  Peace

Вани,  Hug  , дано, Praynig  че аман от драми!  Mr. Green

Дано! Тяхното чувство за хумор се доближава до българското и ще бъде забавно  Peace

Киарче  Hug

Аз пък да ви кажа какво ми се случи снощи. Берк Октай ме е блокирал в Т. Mr. Green Причина - няма. Имаше снимка, на която му написах на англ. perfect smile Simple Smile и после ме блокирал. Според мен не харесва Чаатай и следователно неговите фенове. Peace Друго обяснение нямам. Thinking

Той нали е известен със странното си отношение към феновете, наскоро имаше някаква изцепка пак  Mr. Green
Така че не му обръщай внимание  Grinning

# 92
започнаха обратното  броене Wink до рожденния ден на Ча Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 93
Киара, ...Gossip Girl..., Zhana Georgieva,   bouquet  bouquet  bouquet

Няма защо! Интервюто наистина е много хубаво, много добре се изразява Хазалчето.

Скрит текст:
И аз имам Vans. Flutter

Аз пък да ви кажа какво ми се случи снощи. Берк Октай ме е блокирал в Т. Mr. Green Причина - няма. Имаше снимка, на която му написах на англ. perfect smile Simple Smile и после ме блокирал. Според мен не харесва Чаатай и следователно неговите фенове. Peace Друго обяснение нямам. Thinking
Зори, сигурна ли си, че е той? Shocked

Пийпъл, ако искате да направим нещо за рд на Чаги - кажете. Може да направим видео с кратки пожелания или пък снимка с по-дълго пожелание, но от всички ни. Другият вариант е да не правим такива неща и всеки да му честити, пращайки му туит. Мнения по въпроса?

# 94

Зори, сигурна ли си, че е той? Shocked

Убедена. Peace

Пийпъл, ако искате да направим нещо за рд на Чаги - кажете. Може да направим видео с кратки пожелания или пък снимка с по-дълго пожелание, но от всички ни. Другият вариант е да не правим такива неща и всеки да му честити, пращайки му туит. Мнения по въпроса?

Аз съм за видео с пожелания. Peace Пък ако някой иска може и отделно да си му честити, но видеото да бъде от всички ни! Така ще затвърдим туита BulgariaLovesCagatayUlusoy. Това е моето мнение! Peace

# 95
  • Стара Загора
Да се запиша и аз в тази тема, че другата вече ми е почти невъзможно да я следя  Wink

Мераба на всички  Hug

Гледам нов фрагман, супер е, имам приятно усещане за този сериал, дано не греша! Ча ми харесва и Серенай и тя ми допадна, мисля че екипа ще се сработи чудесно.
Искрени благодарности на Неси за преводите, златна си  Hug  newsm51

# 96
дениии, добре дошла!

От сета:

http://instagram.com/p/dcZb7mldNC/

Странна работа Thinking

# 97
# 98
  • Плевен
Добро утро! Усмихната седмица ви желая! Hug Запис   bouquet

# 99
  • Пловдив
Добро утро! Пожелавам Ви хубава и успешна седмица и приятен понеделник!

Неси, и аз съм за идеята за видео или колаж от снимки с пожелание от всички! Единичните пожелания според мен ще се загубят сред многото хора,които ще му пишат в Туитър.
Скрит текст:
Да не говорим че има и такива като мен, които не са на ти с таз соц.мрежа! Embarassed

# 100
  • Варна
Добро утро,момичета!
Подкрепям идеята за видео с пожелание отправено от БГ към Чаатай за РД Grinning
Аз също съм "боса"с туитър и турския език а ще се радвам да се включа в поздрава!
Успешна седмица на всички   bouquet

# 101
Добро,слънчево и весело утро момичета  Stop Stop StopНеси и аз съм за предложението  Simple Smileкаквото и както го решите аз съм  newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

Hug Hug Hug

# 102
Добро утро и успешна седмица,

Жани, Стели, мерси за кафетнцето и прекрасната закускчица   bouquet
Подкрепям идеята на Неси,
+1 за общо послание от нас,  Peace
Скрит текст:
още повече, че аз ще съм в Турция по това време

# 103
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро  Hug Hug Hug
И аз съм за видеото с пожелания от всички ни  Peace