Кой плати за сватбата?

• 28 320
  • 525
  •   1
Отговори
# 405
Ей такива мнения създават неприятната тенденция мъжете да не
искат да се женят млади, а когато "могат да си позволят".

Ама дотогава че са станали дърти, цинични- това е друг въпрос.

Така че продавай си дъщерята, но имай предвид, че на 40 настава
сезонът на еректилната дисфункция, който каквото да казва.
С никакви пари няма да си купи обратно годините и да стане на 22.

# 406
Че нищо не можеш се разбра, явно голяма мизерия си изстрадала по тая причина, като си разчитала само на мъжа си, та си стигнала до тези велики изводи. Не ти остава нищо, освен да продадеш щерката на добра цена. Защото и тя явно не е научена, че може и да прави нещо, а не да чака чичко паричко.

Запомни си какви глупости си изписала по мой адрес, защото ти обещавам че ще ти ги припомня един ден и извинения няма да приема.

И този чичко ще трябва и теб да издържа, защото на тия години и при огромната конкуренция на такива като дъщеря ти, няма да намериш. 

# 407
И какво-по твоите разбирания твоите пари са си твои,а на мъжът ти общи,така ли?А ти твоите какво ги правиш?За тоалетна хартия ли ги ползваш?

Държа си ги за самочувствие за да не може никой мизерник да ми каже копче.
Че колкото по-мизерен обикновено толкова по-прост.

# 408
Имах един преподавател в университета той казваше: "женете се до като сте млади, че после захитрявате и започвате много да подбирате"  Laughing
Разбира се човекът си правеше майтап, но на 22 години се жениш по любов, а на 32 питаш има ли апартамент, кола, банкова сметка.
В края на краищата все има своя избор и не разбирам защо трябва във всяка една тема, ни в клин, ни в ръкав да влизаш с лозунга: "Мъже- пари, пари- мъже", че и да се опитваш да учиш останалите в личните си нравствени убеждения.

# 409
Жената,ако иска да работи,ако иска-не.Ама да няма изказвания,че ако работи мъжът и е мизерник.Или ако ТРЯБВА да работи.Ами аз мога да искам само за моите си неща да харча по 5 бона,а мъжът ми д изкарва 6.С другите 1000 лв. ли ще си гледаме децата,сметките,за храна...Ами мъжът ми?'Асан и той е човек Laughing Mr. GreenНе ходеща банка..
Лизет,накачаш се с тях да ги видят ли,какво? LaughingА как ти е самочувствието като искаш пари за дамски превръзки или сенки от мъжът ти,а в същото време можеш и сама да си ги вземеш?Много "използваческо" ми се вижда,гадно,долно...

# 410
Смешна е женската придирчивост, но след време и мъжката започва
да изглежда отстрани смешна. И то май вече не е придирчивост, а
извинение да не се 'прежалиш".

# 411
Вие, пък какви сте "задръстени"  Mr. Green
То не се иска така вече. Дава се кредитна карта и се харчи до лимита й.

# 412
Да не се изненадаш, но има и много богати мизерници, които изобщо не държат да споделят богатството си с някоя кифла.  И се оказва , че пак трябва да се молиш и да правиш свирки, за да си купиш чорапогащник. 

# 413
Да не се изненадаш, но има и много богати мизерници, които изобщо не държат да споделят богатството си с някоя кифла.  И се оказва , че пак трябва да се молиш и да правиш свирки, за да си купиш чорапогащник. 

Joy Joy Joy
smile3521

# 414
Ма*му стара,с какъв мизерник съм се събрала-аз нямам кредитна карта Mr. Green

# 415
Ма*му стара,с какъв мизерник съм се събрала-аз нямам кредитна карта Mr. Green

Ами като не знаеш какво е, що се обаждаш? 
Да ти се чудим на акъла, ние с кредитните карти.  Mr. Green
Ама явно тия дето си мечтаят за тях силно бият тъпана.

# 416
Хахахаххаха леле много ме развеселихте... особено Лизет Grinning  hahaha Joy Joy

Мама винаги ми е казвала "Ако ще мъжът ти да е най-големия милионер, имай си работа, имай си собствени доходи, знай че си самостоятелна, защото един ден ако останеш сама, по-добре е да има с какво да нахраниш детето си, отколкото да му лазиш в краката да се върне." И аз съм на същото мнение, една жена трябва да бъде самостоятелна.
От друга страна аз съм готова да дам и последните си пари на мъжа ми стига да знам, че са за нещо смислено. Парите в семейството не трябва да се делят и не трябва само мъжа да ги изкарва.

А Лизет имам един въпрос - какво ще стане ако дъщеря ти иска да се ожени за мизерник?! Ще я заключиш в килера ли?!

По темата - не съм женена, но ако един ден реша да се женя, то ще е като имамe пари сами да си платим сватбата. Може да ми предложат родителите да я платят, но аз преди това ще гледам да си имам парите, за да съм сигурна. Ако нямам парите за почерпка, тогава само ще подпишем в общината. Купон винаги може да се вдигне Wink Някой хора и преподписване правят от зор да се напият Grinning (това е шега разбира се, да не ме нападнете сега с тези бушуващи женски хормони Grinning )

# 417
  • София
Хахахаххаха леле много ме развеселихте... особено Лизет Grinning  hahaha Joy Joy

Мама винаги ми е казвала "Ако ще мъжът ти да е най-големия милионер, имай си работа, имай си собствени доходи, знай че си самостоятелна, защото един ден ако останеш сама, по-добре е да има с какво да нахраниш детето си, отколкото да му лазиш в краката да се върне." И аз съм на същото мнение, една жена трябва да бъде самостоятелна.
Много правилно ти е казвала майка ти.  Peace Имам реален пример - чудесен мъж, който издържаше жена си и двете им деца. Обаче от много работа си отиде млад (на онова уж по-хубаво място) и на жената и се наложи набързо да стане самостоятелна, защото вече е беше късно да си търси нов "немизерник", а трябваше да си доотгледа децата. Така че, съдбата е жестока и дава доста тежки уроци. А на Лизет не и се връзвайте, тя само така си пише, пали ви фитилите. Щом пишеше в друга тема, че завижда на жените, на които не им се налага да работят, значи и тя не е омъжена за принца, само си мечтае за него. А пък мечтите са безплатни, така че.... Peace

# 418
А на Лизет не и се връзвайте, тя само така си пише, пали ви фитилите. Щом пишеше в друга тема, че завижда на жените, на които не им се налага да работят, значи и тя не е омъжена за принца, само си мечтае за него. А пък мечтите са безплатни, така че.... Peace

Четеш ама недоразбираш български явно. Казах, че завиждам на жени които не работят и са удовлетворени от факта. Аз работя не защото ми се налага, а защото не мога по друг начин. И с милиарди в швейцарски банки, пак ще работя. Което не значи че на мъжа ще му се размине да ме издържа.

# 419
  • София
А на Лизет не и се връзвайте, тя само така си пише, пали ви фитилите. Щом пишеше в друга тема, че завижда на жените, на които не им се налага да работят, значи и тя не е омъжена за принца, само си мечтае за него. А пък мечтите са безплатни, така че.... Peace

Четеш ама недоразбираш български явно. Казах, че завиждам на жени които не работят и са удовлетворени от факта. Аз работя не защото ми се налага, а защото не мога по друг начин. И с милиарди в швейцарски банки, пак ще работя. Което не значи че на мъжа ще му се размине да ме издържа.
Да, де да. Така ще кажеш сега, че аз не съм доразбрала. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт