Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 42

• 45 775
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
И аз със светло лилавото червило и нищо друго в пубертетските години.

# 16
Момичета дайте рецептата за правене на спирала и очна линия, че ми стана интересно. Peace

Аз гласувах за екстремен грим каквото и да означава това.

На въпроса на Алена, аз започнах да се гримирам на 16-17 и от тогава не съм спирала. Wink С моя приятелка имахме запазен стил на гримиране: плътен слой пудра, око очертани с очна линия отгоре и отдолу тип котешко око, мигли на снопчета, и молив и червило в цвят теракота. Беше много грим, но много ефектен и постоянно правеше впечатление особено на мъжете.  Blush

# 17
Аз гласувах за креативна очна линия. Интересувам се живо от различните извивки  в края на линията и начините за постигането им.

# 18
  • в 1001-та нощ
Момичета, благодаря, че споделяте  Peace

Рецепта за спирала http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=732453.msg26034522#msg26034522

Аз започнах да се "гримирам" със сенките на мама в 5 клас  ooooh! - няколко пъти и съм слизала така да играя (забравила, че съм гримирана  Mr. Green ) за 80-те г. беше скандално и комшийки се възмущаваха  Blush

Втори проблясък имаше в 8 клас, когато ходихме със сестра ми да нощуваме в нейна съученичка - родителите й за уикенда не бяха в града.... и там вечер слагах черен молив на водната линия спирала и червило - винено  - само за вечерта у тях - чувствах се много красива и преобразена  Mr. Green

После съм взимала и други червила и до преди година и нещо - никога не бях ползвала други освен  - черен молив, спирала и червило. Веднъж взех течна очна линия - но я ползвах пак за долния клепач - вместо молив.

Есента на 2011г. като се върнах на работа - след майчинство - започнах да се гримирам всеки ден за работа, да участвам в темата и да се уча  Peace

гласувах за екстремен  Peace

# 19
  • USA, Steak State
Петролиум джели не бих си сложила на болните очи.  Peace Това във връзка с рецептата за спирала.
Избирам много специфична козметика за очите си. Започнах да внимавам много какви спирали и моливи за очи използвам след миналогодишната си операция.

Алена, погледни си Фейсбук съобщенията.  Mr. Green

# 20
Мен не ми остава време за гримиране изобщо, покрай кончетата съм тотално заета. Не ме и вълнуват нови покупки на козметика, всичко отива пак за конете.

Египет обаме ми е любима тема и ще направя всичко възможно да се включа, макар и в посредния момент.

Нямам спомен точно кога започнах да се гримирам... някъде между 5ти и 7ми клас май беше

# 21
  • в 1001-та нощ
 Blush нали видя, че по изключение крайният срок включва и неделя  Blush

# 22
И аз към Севънтийн съм се насочила. Нещо не ми се дават 30лв за шантава спирала  Crazy Тези на Севънтийн са наполовина  Wink
А защо не си направите сами?Има много клипчета из ютуб...аз си я правя
То и Дуралайна на Инглот може да се ползва за целта, там има и четки, с които да се нанася.
Може даистина да помисля за варианта да се пробвам с Дуралайн  Thinking
дюралайн за цветна спирала? има упътване или ... ?
понеже ми е следващата планирана покупка  Blush
след като изхвърлих 6-7 очни изсъхнали очни линии, мисля сама да си ги "правя"  Crossing Arms
ако става и за спирали - супер!  Party

от старата тема  Sunglasses

Питай в Инглот, там им казаха, че ставало и за спирала  Grinning И на мен не би ми хрумнало  Crazy

# 23
Благодаря за новата тема Hug
Започнах да се гримирам преди година и половина някъде сериозно (като студентка) Simple Smile
Доста късничко. В гимназията само спирала и черен молив, нямах нито 1 четка Laughing
На червилата и гланцовете обаче винаги съм била фен reverance
Сега не мога да се спра с гримирането, а по-лошото е, че и с купуването Blush

# 24
Аз молив и спирала ползвах в гимназията, сенки не. След това съм се гримирала много рядко, обикновенно по поводи. Сега нещо ми стана  Rolling Eyes и реших да обърна повече внимание на себе си и на външния си вид /сигурно защото скоро навършвам 35/ Истината е, че ми е много приятно да ходя гримирана и го правя с удоволствие. Все още се чувствам адски несигурна в това, което правя, но се надявам след всеки следващ опит да става по-добре и по-добре.

# 25
  • в 1001-та нощ
когато във форума проявих интерес към грима, Мис Нели бе така добра да ми направи един списък с продукти, които чувах за първи път Crazy месеци по-късно с листа влязох в БЗ и съм била такава картинка - питам за нещо, което не знам какво е, настоявам да ем гримират - за да видя какво се прави с него  ooooh! девойката предложи сама да си сложа база и бб крем, аз не, все едно е киселина  Joy hahaha

с всички покупки у дома и още месеци - не смеех да ги докосна - все едно ще се обезобразя, един ден - по някакъв повод - реших да се гримирам - с такъв страх, обаче тооооолков ами хареса - най вече как изглежда кожата след пудра  Mr. Green

и цяла вечер не смеех да си докосна лицето, да се намокря .... за да не се разтече, мислех, че ще се размаже Blush

като се прибрахме  в полунощ - първата ми работа беше да се намокря и да видя какво ше стане  ами нищо ....и така отпадна този страх ..... но се гримирах през няколко седмици и бях все неуверена ..... докато не тръгнах на работа и не започнах всеки ден практика  Peace

за дюралайн - от сайта: Silicone polymer forms a breathable film while this waterless clear liquid transforms any powder into an intense easy to apply liquid...оставам с идеята, че трябва да се смеси с желан цвят прахообразен продукт - примерно сенки + пигнемт за повече интензивност и до желаната гъстота

представям си, че в малка кутийка - като за насипен пигмент - се слага прахчето и се капе дюралайн и се бърка, докато стане колкото гъсто трябва  Rolling Eyes

може би ще стене и с крем за очния контур - някой не скъп - примерно нивеа  newsm78

# 26
Аз започнах да се гримирам към 18-тата си година - само спирала. На следващата година в университета се престраших да си сложа и червило, тъмни носих. Иначе започнах да се гримирам както си му е реда на около 20-21 годишна възраст. Нямах почти никаква козметика в началото. Това което имах беше от най-най-ниския клас. Никакви четки, само с пръсти( и досега си влизат в употреба Mr. Green ). Вече с всичките му подробности започнах да се гримирам към 22-23 години, а започнах да  "колекционирам" гримове от 6-7 години Laughing
Сега, на дърти години тепърва започвам да си купувам четки. Имам някакви, но тъпи и не вършат почти никаква работа.
В този ред на мисли... нямам търпение Веси да направи поръчката от Зоева. Дали уменията ми ще се подобрят с четките? Питам, но сама си отговарям Mr. Green Много ясно, че е по-добре.

# 27
  • София
Гласувах за Запазената марка!
Това е, което ми се ще да видя при всяка една от вас! Hug

С грима започнах в 8ми клас, когато в далечната 88-89г започнахме да ходим на дискотека в петък вечер. Laughing
Класиката си беше, и преди съм казвал тук, зелената спирала на Голдън Роуз с огледалцето на тубичката. Класика! Mr. Green Heart Eyes
По-късно започнах да правя опитите с очната линия и ходех само с очна линия! Бях станала факир в студентските си години. Пудра си купих за пръв път в 1ви курс на университета, но руж не съм ползвала. Не помня. Странно! newsm78

# 28
Момичета  Blush кога започнахте да се гримирате и какви бяха първите Ви гримове  Blush

Аз преди около 5 години...което значи на 35..дъщеря ми започна на  12 да се гримира и честно казано сега се гримира в пъти по-добре от мен(сега е на 15)

# 29
  • в 1001-та нощ
това ми напомни, че синът ми започна да се гримира на 2г и половина с лак за нокти, при което последваха кански писъци .... понеже гримовете са високо, а лаковете по-достъпни - нали са пак на мама - опитал с тях Simple Smile вече знае, че не са за очи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт