Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 42

• 45 763
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
  • Велико Търново
На мен видеоурока на Адри ми бе много полезен и го изгледах с голямо удоволствие  bouquet Установих колко четки ми липсват ooooh! и след като се снабдя с тях,ще повторя и потретя гледането Wink
Адри,очаквам и следващия урок  bouquet

# 721
Sladkishi, нали не се шегуваш с горката "очно-линиева" начинаеща?Simple Smile Щом ти харесват, много се радвам! Някои от тях са правени, докато кърмя бебето - някакви гимнастики прилагах:)

# 722
  • в 1001-та нощ
Иве, аз имам препоръки единствено към снимането - снимките са много отблизо и някак изкривяват лицето - изглежда неестествено, като под лупа, също очите стават огромни, а на живо не са; ако може да снимаш двете очи - ще е най-добре и достъпно - да се възприеме идеята  Peace

# 723
Sladkishi, нали не се шегуваш с горката "очно-линиева" начинаеща?Simple Smile Щом ти харесват, много се радвам! Някои от тях са правени, докато кърмя бебето - някакви гимнастики прилагах:)

Е никакъв случай не е шега. Напълно сериозна съм  Hug Каква е очната линия?

# 724
Здравейте момичета! Реших да се присъединя към вас.Чета ви когато имам време но с две близначета не намирам много свободно време.По принцип съм със светли очи и съм свикнала да ги подчертавам с по тъмен грим.Очната линия си я слагам от 18 годишна.Приемам критики и забележки.Хубав ден!

Последна редакция: сб, 21 сеп 2013, 12:36 от flame_69

# 725
Верно си е това със снимките, Аленка.
Sladkishi, на Голдън Роуз - по съвет на Алена.

# 726
Аз също мисля,че е доста близко снимано.Много ми хареса очната линия и на мен,може ли да покажете как я слагате и да ми препоръчате хубава очна линия  bouquet

Последна редакция: сб, 21 сеп 2013, 12:23 от Nadeto...

# 727
flame_69 -  якото котешко око:)

# 728
  • София
flame_69, уникалнооо! Страшно красиво око, прекрасни вежди и съвършено изпипан грим! Моите адмирации  Heart Eyes

Скрит текст:
Момичета, безкрайно ви благодаря за критиките и съветите. Съвсем друго си е когато страничен наблюдател сподели впечатления  Hug Аз самата се гледам и не забелязвам неща, които иначе биха ме подразнили ужасно, ако са в чуждо видео и биха ме отказали да го гледам. Особено на Алена коментара ми беше много полезен, а също и идеята на Веси да започвам с едно готово око  Laughing

# 729
  • в 1001-та нощ
Адри  Hug сигурна бях, че ще видиш добронамереноста, ако небе пуснато в темата - щях да пиша на лични  Blush затова и не писах в блога  Blush

Иве  Hug радвам се, че го приемаш позитивно  Blush

flame_69  Hug добре дошла, точно включих ютията да гладя, но не мога да се откъсна сега  Blush какво има на водната линия на долния клепач - сивее ми опреливащо с черното, но може и от светлината да е  Blush

Наде  Blush добре дошла  Heart Eyes на мен много ми помогна едно видео на Lisa Eldridge, което SilvaZone предложи http://lisaeldridge.com/video/1744/signature-kitten-flick-eyeliner/

Като начало - препоръчвам очната линия на ГР - Ивето също с нея започна  Peace тренира съвсем от скоро и се справя отлично  Peace

# 730
  • Пловдив
Сега изгледах клипа. Адри , много ми хареса , много красива, позитивна и естествена, съветите, които са ти дали са много добри. Ще очаквам и други видеа с нетърпение.  Grinning

# 731
Днес съм без очна линия  Simple Smile
Сложих си само молив и сенки

Скрит текст:

Графиня дьо Адри́ , като за първи път е много добро!  Heart Eyes
Аз бих ти предложила да започнеш нагримирана за да се види крайният резултат. След това да гримираш само едното око, както ти е предложила veselina_s_p
Според мен ти трябва камера с дистанционно за да не се налага да се приближаваш до камерата.  newsm78

Последна редакция: сб, 21 сеп 2013, 15:48 от B & C

# 732
Адри, поздравления за видеото. Много ми беше полезно и се убедих, че за хубава преливка трябва да се отдели повече време.

flame_69, страхотен грим.

Днес и аз реших да слагам очна линия. Понеже  бързах и не изчаках хубаво да пипие околоочния крем е излишно да казвам какво се получи. изтрих всичко и акцентирах на устните с червено червило. Сложих на мейбалин 510 нон стоп ред, едно че е невероятно трайно, а и невероятно озарява и придава  свеж вид на лицето.

Много хвалите ружовете на шанел, пък и искам нещо ново като цвят се загледах  в кремообразния Фантастик и прахообразния 79 rouge. Според вас кой е по подходящ за жена тип Снежанка?

# 733
А относно т.нар. "пигментен мустак" - появи ми се по време на бременността, заедно с друга пигментация по лицето: като пигментни кръгове под очите, започващи по-надолу от тях - абе грозотия. Още не е изчезнала тази пигментация, вече 4 мес. след раждането. Адри - при теб е доста по-лека форма, правиш ли нещо? Знам, че не се третира лятото, а есенно-зимния сезон.

# 734
Кремчетата не помагат - това е моят опит.
Зимата петната избледняват, а лятото се засилва пигментацията  Rolling Eyes
Използването на защитни кремчета и максимално избягване на слънцето при мен помага да не се влошава прекалено много положението, но петната си ги имам.  Tired
Ако имате финансова възможност и ще се почувствате по-добре като се мажете - купувайте и се мажете, но ако нямате финансова възможност не се ядосвайте, защото аз се мазах, мазах и пак си имам петна, а вие поне сте си спестили парите.
Аз ще продължа да се мажа, но отдавна не очаквам чудеса и разчитам на прикриване до някъде с ФДТ и ББ крем

Общи условия

Активация на акаунт