ФИМОЗА II или споделено за кожичката на пениса

• 277 013
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 255
 Е ние сме вече големи и по 1път на ден или на всяко миене.А като беше по малък бебок през ден,че иначе пак ще се слепи пишока. Wink

# 256
мами кажете  Thinking до кога да продължавам да заголвам пишлето на бебо.от 2 месец лекара ни каза да почнем със заголването,но вече го няма в нашта болница и не знам до кога да продължавам.има разлика по малко всеки път се заголва,но не мисля че напълно се е заголила.ако знаете отговорете.мерси Simple Smile

# 257
Абсолютно задължително при всяко къпане т.е. всяка вечер. Сголемия ми син ме беше страх и явно не съм го правила като хората и на 1 година се възпали и после да не ти казвам - ходене по доктори - малка операция с местна упойка, и като го забели доктора като заизлизаха едни гадости. Умрях от срам - все едно не е къпано това дете. После 3 дни докато зарасне - писъци щом се напишка абе - мани! Бели, бели няма лошо!

# 258
  • Gabrowo->Sofia
значи забелвате само толкова колкото то позволява, без да напъвате, всяка вечер (или сутрин) когато го къпете докаот се нучи сам да си прави тази процедура (когато порасне). лекаря знае кога да натисне повече и дали трябва.

# 259
има много ЗА и ПРОТИВ , всеки сам преценява за себе си ! В последно време отричат тази манипулация !

Последна редакция: чт, 13 юли 2006, 09:47 от Аурелия

# 260
Не пипай нищо!  Peace

# 261
  • София
Въобще не е било необходимо да го "заголваш"
Ако искаш прочети тази статия http://www.bg-mamma.com/site/content/view/966/53/

# 262
До като излезе главичката. Ти си прецени дали да забелваш или не  Peace

# 263
Най-добре е да не се извършва тази манипулация  Peace

# 264
Изобщо не заголвам! Wink

# 265
  • София
Аз поддържам веднъж в  седмицата.заголиха го в 4-ия месец./или 3-ия -не помня... newsm78

# 266
На баткото я пипахме пишата и до ден днешен имаме проблеми - залепва ако пропуснем дори няколко дни  Confused затова сега на бебо не я пипам за нищо на света  Naughty

# 267
до като се забели напълно, да се покаже главичката. Но аз лично се отказах да го правя - четох интервю с детски аг-хирург. Тук също има инфо по въпроса, ако те вълнува Sunglasses

# 268

Peace Това бих те посъветвала и аз

# 269
Не прави нищо-не заголвай и не дърпай!

Общи условия

Активация на акаунт