ФИМОЗА II или споделено за кожичката на пениса

• 277 088
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 480
Не знам при нас колко напреднала Фимоза е била, но интервенцията в Пирогов беше повече от варварска! След края на този ужас, докторът ни каза, че това се правело с упойка, но той ни я бил спестил!!!
Не искам да си спомням как пищеше милото ми детенце и ме гледаше със ужас в очите докато се налагаше да го държа за ръчичките да не мърда!!!

Хипо, радвам се, че не се наложило вие да изживеете подобно нещо и че всичко вече е зад гърба ви.

Милото детенце  Sad ! Точно поради тази причина отидох не в урологията, където предполагам сте били, а в хирургията.... Изчела съм доста негативни мнения за урологията в Пирогов, за съжаление. #2gunfire

Последна редакция: ср, 25 юли 2007, 16:17 от Hipo

# 481
Манипулацията я направиха в приемния кабинет без дори да ни предупредят за това, което ще последва.
Ние отидохме с талон от личния лекар за консултация, поне така си мислехме и изобщо не очаквахме този ужас.

# 482
  • Варна
В ужас се виждам от сега. Направо не ми се мисли какво ни предстои. По принцип ние сме от Варна и ходихме в Окръжна при д-р Беичев. Ако някои го познава моля за отзиви.

# 483
В ужас се виждам от сега. Направо не ми се мисли какво ни предстои. По принцип ние сме от Варна и ходихме в Окръжна при д-р Беичев. Ако някои го познава моля за отзиви.
Изчитате всичко по въпроса, научавате си добре урока като за изпит, ако трябва принтирате професионалното мнение по въпроса на доцент Бранков и не давате нищо да правят на детенцето преди да ви обяснят какви са им намеренията!!!!
emsy, в кой приемен кабинет я направиха манипулацията - на хирургията или на урологията?

# 484
Искам да попитам за добърдетски хирург или уролог  във Варна. Тестисите на момченцето ми са асансьорни, по съвет на педито изчакахме до тази възраст, но вече смятам да го заведа.

# 485
Изчитате всичко по въпроса, научавате си добре урока като за изпит, ако трябва принтирате професионалното мнение по въпроса на доцент Бранков и не давате нищо да правят на детенцето преди да ви обяснят какви са им намеренията!!!!
emsy, в кой приемен кабинет я направиха манипулацията - на хирургията или на урологията?

Мисля, че на хирургията... Защото, когато планирахме операцията на ингвиналната херния, пак ходихме в този детски приемен каминет.

# 486
Искам да попитам за добърдетски хирург или уролог  във Варна. Тестисите на момченцето ми са асансьорни, по съвет на педито изчакахме до тази възраст, но вече смятам да го заведа.

Извинявай за балъшкия въпрос, но какво значи "асансьорни"  Shocked

# 487
  • У дома

Ние ходихме заради големия ми син при Доц.Шейтанов от детска хирургия в Окръжна болница /завежда отделението/. Не знам дали е най-добрият, но заведохме детето но 2.5 год. Той имаше много тежка фимоза. Докторът като водя състоянито му ни каза, че ако до 4 год. не се оправи положенито от самосебе си трябва да се направи или обрязване или пластика на пениса, за разширяване на кожичката при пълна упойка. Абсолютно ми забрани да пипим там и да правя каквито и да е опити да заголя главичката /всички други лекари вкл.и личната ме насърчаваха точно за обратното/. Миналата година направо го обрязахме /по настояване на съпруга ми/ в болницата , но си беше типична операция с упойка и престой в болницата от 1 ден. Сега всичко е О.К. и се радвам, че всичко е минало.

Ако те интересуват координатите на доктора -  ще намера визитката.

# 488

Най-просто казано ту са в торбичките- ту няма и помен от тях..А трябваше до сега отдавна да са се установили в торбичките

# 489

Най-просто казано ту са в торбичките- ту няма и помен от тях..А трябваше до сега отдавна да са се установили в торбичките

За пръв път чувам, дано ги "намерите" и "установите" на мястото им скоро. Peace

# 490
  • Варна
При нас пък няма срастване, но отворът е сравнително малък. Не му пречи при пишкане, не събира смегма, но не може да мине главичката. Понякога явно задържа малко урина, защото се зачервява леко кожата и сърби. Минава бързо като го мазна веднъж с Елоком например.
С мъжа ми имаме спор дали е нужно да се цепи или не. Аз не искам да подлагам горкото дете на този ужас, ако има и друг начин. Някакви мнения?

# 491
ZDRAVEITE,PI6E VI MAIKA NA 4-MESE4NO MOM4ENCE.PRO4ETOH VSI4KO ZA ZABELVANETO OT 2005-TA GODINA DO SEGA.DA SI PRIZNAQ TAKA I NERAZBRAH DALI TRQBVA DA ZABELVAM ILI NE,VEDNAJ DOKTORA KAZVA DA DRUG PAT NE.MOLQ OBQSNETE MI VE4ER KATO GO KAPQ TRQBVA DA DARPAM LEKI4KO KOJI4KATA NA BEP4O BEZ DA GO BOLI.;NE E LI KASNO 4 MESECA;TRQBVA LI DA GO MAJA S TOZI RAZTVOR I DOKOGA TRQBVA DA DARPAM I AKO NE SE UGOLI DO NQKOE VREME,KAKVO DA PRAVQ.MOLLQQQ POMOGNETE

# 492
  • нейде там, където ....
Различните лекари препоръчват различно. Всеки сам прави избора за детето си. Аз забелвах. Внимавах. Колкото по-рано - по-добре, ако избереш изобщо този вариант. Втория път го направих наведнъж с помощта на приятелка. Вече само ми се смее и гледа с интерес като го мия. Личния дори не го поглежда. Баткото не ми дава да го пипна. При него беше след 3 години окончателното отлепване.
Въпрос на личен избор.

# 493
Аз незнам защо у нас докторите правят това "дране" на децата.Племенника ми го "драха"!Беше ужас.
Съпругът не ми разреши да правя такива експерименти с ъс сина ни.От Гърция ми донесе лекарствотоFLUTIKASONE PROPIONATE 0,05 % NA GLAXO SMITHKLINE FLIXOTIDE- ,което се маже и не се залепва изобщо кожичката.

# 494
Blagodarq vi!!! znam 4e e pravo na li4en izbor no nqmam pretstava koe e po-dobroto=eto v dva poredni otgovora vojdam dve razli4ni mneniq.iskam da popitam ako e vazmojno,s tova lekarstvo ot garciq ili ot balgariq nqma zna4enie,izob6to ne  se zabelva li?i dali samo ako maje6 6te se otlepi koji4kata.sa6to nerazbrah mom4enceto koeto e stanalo na tri godinki,ot bolka li ne iska da go pipate,a drugoto vi detence samo edin pat ste go napravili silno i sega ni6to mu nqma taka li?Blagodarq vi i sigurno izglejdam mnogo glupava,no speciqlno po tozi vapros neznam kakvo da mislq,ina4e ve4e leki4ko darpam,no mislq daje 4e ni6to ne pravq strah me e

Общи условия

Активация на акаунт