Момче съм на 18 години и специално се регистрирах за да пиша по тази тема. Имах фимоза по рождение и съвсем на скоро се оперирах ( обрязах) , дори все още се възтановявам физически . Обърнете много сериозно внимание на това още докато са ви малки синовете за да не се получава като моя случай . Навремето е нямало кой да обясни на майка ми и баща ми за какво иде реч и въобще не са обърнали внимание , в резултат на което когато навлязах в пубертета и започнах да съзрявам полово осъзнах , че нещо не е наред . В последствие се появиха проблеми при полов акт , затруднения и тн - крайно неприятни . Консултирах се с уролог и логично той ми каза , че много късно съм обърнал внимание на това . Както и да операцията мина и да се надявам от вече всичко ще е нормално . Така че ви съветвам да следите редовно за това , най-вече за да спестите неприятните изживявания на децата си в бъдеще . Както четах мнения на лекарите много , но едно е ясно - това състояние не е временно и не отминава с растежа , още повече че в стаята лежах с човек на възраст с две деца , но с диагноза като моята , получил усложнения на стари години . И ви съветвам не да четете новите медицински открията на поредния неизвестен учен , а да помислите кое е най-добро за вашите деца !
Успех на всички !