ФИМОЗА II или споделено за кожичката на пениса

• 277 765
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Здравейте д-р Оги,
... докато на сина ми - изобщо не се вижда главичката.

Трябва да го доведете при мен да го видя. Аз съм в отпуска и преглеждам в моят частен център "Зелената къща" на ул. Даме Груев 29 (улицата срещу МВР болница). Обадете се на секретарката 851 00 99.
Ако искате да ви прегледам с направление - потърсете ме на 0888 373 857.

# 586
  • София
Здравейте  Simple Smile
Бих го завела на специалист , но по време на празниците незнам къде. Посъветвайте ме, моля, какво да направя  Praynig

Здравейте и честита Нова година. Надявам се, че нещата при вас са се оправили. Все пак трябва нещо да се направи.
Доведете го да го видя в моят частен център "Зелената къща" на ул. Даме Груев 29 (улицата срещу МВР болница). Обадете се на секретарката 851 00 99. Ако искате да ви прегледам с направление - потърсете ме на 0888 373 857.

# 587
  • София
Може ли да се изчака за операция или ще продължи да има такива възпаления,ако не се направи?И каква упойка се слага?

Трябва да Ви уверя, че това, което е излязло, не е гной, а втечнена смегма. Но щом се събира, значи имате неправилен подход към хигиената. На тази възраст би трябвало кожичката да се забелва докрай. Ако има нужда, ще направим една минимална пластика на стеснения кожен пръстен. Упойката е безвредна и трае 5 минути.
Вие къде живеете? Може би ще мога да Ви насоча към някой колега. Все пак изисква се специален подход.

# 588
  • София
... искам да попитам за6то не мога да заголвам изцяло главата на пениса си

Това е често срещано явление. В някои по-леки случаи навлажняването на кожата или употребата на овлажняващ крем помага много. Ако обаче има стегнат кожен пръстен, мажете го два пъти дневно в продължение на 3 - 4 месеца с Дипрозон 0,05 %.

# 589
Здравейте  Simple Smile
Бих го завела на специалист , но по време на празниците незнам къде. Посъветвайте ме, моля, какво да направя  Praynig

Здравейте и честита Нова година. Надявам се, че нещата при вас са се оправили. Все пак трябва нещо да се направи.
Доведете го да го видя в моят частен център "Зелената къща" на ул. Даме Груев 29 (улицата срещу МВР болница). Обадете се на секретарката 851 00 99. Ако искате да ви прегледам с направление - потърсете ме на 0888 373 857.

Здравейте, д-р Оги . Този център "Зелената къща" във Варна  ли се намира ? Съдейки по номера, май е в София  newsm78
Иначе нещата при детето ми са по-добре. 2 дни му правих промивки със смрадлика и компреси с риванол и кожичката върна нормалния си цвят и форма. Там, където беше , а и все още е най-голямото топче смегма, кожата се смъква доста по-надолу от колкото от другата страна.  Продължавам с леките подръпвания по време на баня.

Да Ви е живо и здраво внучето   bouquet

# 590
Д-р Оги , здравейте. И честита нова година Simple Smile

Синът ми е на 11 месеца ( почти). Рядко по време на баня сме правили опити за забелване на кожичката. Но всичките неуспешни. Отворчето е много малко - колкото връхчето на топлийка, а кожичката е доста, стои като изхлузено чорапче отпред ( ама че сравнение измислих  ooooh!) Та когато опитвам за заголвам главичката  - по-скоро кожата някакси все едно ,че се обръща на обратно, а главичката така и не се вижда. Няма възпаление , няма трудности при уриниране. ЧУдя се кога трябва да го заведа на лекар, трябва ли изобщо и въобще какво да правя ?

# 591
  • София

Там, където беше , а и все още е най-голямото топче смегма, кожата се смъква доста по-надолу от колкото от другата страна.  Продължавам с леките подръпвания по време на баня.
[/quote]

Точно така - продължавайте без притеснение.
Иначе във Варна може да търсите от мое име д-р Христов от Окръжна болница или д-р Петришки от "Св.Марина".

# 592
  • София

ЧУдя се кога трябва да го заведа на лекар, трябва ли изобщо и въобще какво да правя ?

Доведете го при мен - може да ме потърсите на мобилния.

# 593

ЧУдя се кога трябва да го заведа на лекар, трябва ли изобщо и въобще какво да правя ?

Доведете го при мен - може да ме потърсите на мобилния.

В рамките на какъв период от време ? Ние сме от Пловдив и трябва да организираме идване до СОфия?!

# 594
  • София
Когато можете и искате...

# 595
здравейте д-р Оги,
аз съм майка на момченце на 4г. Искам да Ви попитам за тестисите, как да разбера че всичко с тях е наред. Четох за накакво слизане на тестисите до 1г. Имам чувството че неговите са доста малки. Извинявам се, може би питането ми е глупаво, но се притеснявам
благодаря Ви предварително

# 596
  • Варна
И аз имам въпрос към д-р Оги. Синът ми е на 4 1/2 годинки, до към 2 -та му година забелвахме пишлето без проблем и без травми. Но като поотрасна не позволяваше повече, в резултат на което сега отворът на кожичката е доста малък и не може да се оголи главичката. Въпросът ми е следния - има ли някакви кремове, които могат да повишат еластичността на кожата, за да можем с много търпение и без травми да забелим пишлето. Не искам да го подлагам на хирургична интервенция, преди да съм опитала всичко възможно. Иначе нямаме други проблеми с пишлето, спазваме изрядна хигиена.
Благодаря предварително.

# 597
Здравейте д-р Оги,
Имам момченце на 5 мес, Преди около 3 седмици лекувахме Ентерококи в урината с Аугментин (като количество бяха 10^5, и също така имаше кърваво зацапване на памперса- всъщност прилича на кръв на според наколко изследвания на урината няма кръв в нея- така и на разбрах какво е, няма и фимоза, нито аномалии на бъбреците), След проведеното лечение станаха 10^3. Сега отново има зацапване на памперса и спира да се храни- няма темп, изглежда жизнен, изследвахме урина - всичко е наред, Според Вас какво може да е това зацапване на памперса и как то влияе на апетита,

# 598
  • София
Имам чувството че неговите са доста малки.

Ако тестисите са на мястото си в торбичката, няма основание за тревога.
По отношение техния размер е важно да се знаят много други неща свързани с телесното развитие.
По принцип в пубертета може да се мисли по въпроса за нормалното развитие на половите органи.

# 599
  • София
Според Вас какво може да е това зацапване на памперса и как то влияе на апетита,

Ако инфекцията не е излекувана може да има зацапване, и е напълно обяснимо защо апетитът е намален.
Това обаче трябва да го прецени лекуващия лекар.

Общи условия

Активация на акаунт