Мързеливи красавици - 27

• 40 775
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • в Кошера
Здравейте в това ужасно време!  Hug

Домочадието е сополиво, та сме вкъщи на топло (климатика се сцепва от бач Heart Eyes).

Поли, звучиш наистина влюбена, което е прекрасно.  Heart Eyes

Бабълче, аз с две нанасяния на шампоана нямам проблем с отмиването на Икаровския стимулант.
Е, усещам миризмата му и след това де, но се трае, не е чак толкова гадно.

Вчера се погрижих доста за лицето си. Есфолиране, пяна, маска, лосион. Определено имах нужда.
Тази вечер наред е меда.  Peace Най-добре ми действа на лицето, чудно направо.  Heart Eyes

И ноктите ще се наложи да оправям, че ми омръзна този им цвят - лакът ми издържа цели 6 дни. О, чудо! Вероятно се дължи на заздравителя, който сложих вместо база.  Thinking
А имам цял шкаф с чудни есенни цветове, та дилемата е пълна.  Mr. Green

Хвърлила съм око на 2 чифта ботички - едни по-спортни, ниски и едни с малко по-висок дебел и шорок ток. Иска ми се и някаква нова чанта, 1-2 блузки. Ааа и една спортна рокля много харесах, мисля да я меря тези дни, пък да видим колко ми е слаб ангела. Всъщност си знам, мноооого е слаб.  hahaha Joy

Сега предлагам да пийнем по един чай  Hug

# 676
Eeeee чай, чай - не че го обичам много, ама заради вас си направих един! Дано покрай вас да се науча да го пия, че хич не се сещам, пък и вода не пия много....
Разкрасително нямам много да се похваля, но искам само да попитам Тайра - Какъв заздравител сложи под лака? При мен в последно време положението е отчайващо - лак се задържа най-много 2 дни. Независимо от марка, с основа, със заздравител...
Не мога да пиша поименно, но си знаете всички, че ви гушкам Hug

# 677
  • в Кошера
Катенце, ето го.
В комбинация с този лак (05) и този топ. Бетон!  Peace

# 678
много приятни теми сте отворили  Hug ще ви чета вечерта
Аз ходих да си търся ботушки, но не си харесах и се прибрах на топло; пих кафе и сега ще уча  Crazy

а колко струва този заздравител; трябва да обновя спиралата, сенките и молива си за очи ама ще видим кога ...

# 679
Tyra - Thank youuuu!Добра комбинация си си спретнала Sunglasses
❀ Калиопа ❀  - цената в ивис сега я гледам - 7,68 лв
Трябва да се замъкна до ДМ и сигурно ще го взема да го пробвам.
Забелязвам нещо положително в лошото време - много мързелани се разписват, готино е така Sunglasses

# 680
Здравейте! Чета Ви отдавна,но чак сега пиша  Simple Smile,т.к. харесах много цвета на лака (05) веднага изтичах и го взех от отсрещната парфюмерия! Hug

# 681
  • София
Здравейте!
Включвам се с едно разказче на една майка ,моя приятелка и комшийка и нейната молба.
Надявам се да има хора които ще се свържат с нея и които ще помогнат Hug
Повечето от вас ще се сетят кой написа това писмо:
Здравейте,
Казвам се Людмила Велинова, една настояща и същевременно бивша майка, и пиша това писмо с гореща молба за помощ. Историята, която искам да ви разкажа, е за приятелството. Моята по-голяма дъщеря Деяна си отиде завинаги от този свят през 2011г. на 19- годишна възраст, в следствие на поредица от лекарски грешки. Тя почина 42 дни след раждането на момченцето си Майкъл от сепсис, причинен от забравена плацента, след секцио при раждане в столичната болница Шейново. Това е моята тъжна история, но не за нея искам да разкажа сега, нито да моля за помощ. Най-добрата приятелка на Деяна приживе бе Вержи - едно прекрасно и чисто момиче, което всички много обичаме. Ето и нейната и история:
През 2004 г. Вержи завършва основното си образование и е приета в Профисионална гимназия по туризъм „Алеко Константинов” с отличен успех и стипендия. Живее с майка си Линка Иванова и дядо си в кв. Люлин, в същия блок, където живеят родителите ми и където Деяна е отраснала като малка. Именно там, пред блока, на детската площадка бе и първата среща на Деяна и Вержи, след която те бяха неразделни или както се казва – приятелки за цял живот.
След като Вержи започва училище и нещата вървят нормално ,в началото на ноември получава болки във врата. Отначало не им обръща внимание, маже се с болкоуспокояващи, но постепенно болките продължават целодневно. Правят й рентгенова снимка и й казват, че й няма нищо. Болката обаче се засилва и в началото на декември започват да и се премрежват очите. На 06.12 се парализира дясната половина от тялото й/ръка и крак/. На 07.12 с бърза помощ я приемат в болница, след което и правят скенер и ядрено магнитен резонанс, на който се установява тумор на ствола на малкия мозък. Тогава тя е едва на 16 години. Приемат я в Александровска болница, където я оперира проф.Кирил Романски. Операцията минава добре, но тумора не е премахнат изцяло, тъй като е на място, което не позволява да се отстрани целия. След операцията парализата й изчезва и година и половина след това Вержи се чувства горе долу добре. В средата на 2006г. нещата започват да се влошават и тя постепенно загубва способността да движи крайниците си. Отново й правят ядрено магнитен резонанс, на който се вижда, че туморът е нараснал. Така от края на 2006 г. Вержи е напълно неподвижна. Лекарите казват, че няма какво да се направи. През 2009г. Семейството на Вержи разбира за киберножа в Турция. С държавна помощ и пари от близки приятели през февруари 2010г. Вержи заминава за Турция за процедурите с кибернож. Правят и 28 процедури, след което има значително намаление на тумора, но състоянието й не се променя и тя остава напълно неподвижна и до днес. Живее сама с майка си с пенсия от 190 лв. на месец. Професорите в Турция са настоявали, че й е нужна ежедневна рехабилитация, но Вержи и майка й не могат да си го позволят. След завръщането си у дома Вержи повече не е напускала дома си. Постепенно мускулите й започват да атрофират, крайниците й са крехки като клечки на кибрит, но тя е много силно момиче и сякъш това не й тежи толкова много, колкото самотата и невъзможността да излиза навън, да се среща с приятелите си, за да може поне малко да се почувства жива. От както това нещастие се случи на Вержи, Деяна неотлъчно беше до нея. Прекарваше с нея дълги часове, в които й разказваше за живота на вън, за своите преживявания, за да може поне за малко и Вержи да бъде част от нейния свят. Деяна се опитваше да й даде утехата, която й бе нужна, за да може това жизнено момиче да избегне отчаянието. Когато Деяна почина, Вержи беше съкрушена. Трудно можем да си представим какво е изживяло това самотно момиче, когато е загубило единствената си утеха. Именно в този труден и за двете ни семейства период, аз започнах да ходя при нея и така взаимно се опитвахме да си помогнем, плачехме за нея, спомняхме си всички моменти, когато са били заедно – от деца до последния й миг. Един ден Вержи ме помоли да доведа при нея сина на Деяна – Майкъл. След тази среща с детето, Вержи сякъш засия. Отново видях пламък в очите й желание за живот и нещо, което не мога да опиша с думи. И до днес срещите й с Майкъл са вдъхновение за нея, както самата тя казва, и аз гледам честичко да го водя при нея. А той с неговата детска чиатота и невинност я обожава, без да се притеснява от това, че е неподвижна и без да задава въпроси. В игрите им той се опитва се да се катери върху нея, а тя се залива от смях и забавлението е пълно. Понякога, когато сме заедно с Врежи, майка й и моя внук, се опитвам да си обясня тази странна ситуация. Поглеждам отстрани и виждам две майки – всяка загубила детето си по свой собствен начин. Аз – завинаги, а Линка, с поглед вперен в безкрайноста, просто очаква, изтръпнала от страх пред неизбежното. Понякога си мисля и за живота на тази самотна майка, която едва свързва двата края, как успява да е силна, да не спи по цели нощи, за да се опитва да облекчи болките и страданията на своето дете и се сещам за последните дни на дъщеря ми Деяна, в мръсната болнична стая, пълна с хлебарки и заръките й да отгледам добре сина й. И осъзнавам безкрайната жажда за живот на тези две момичета, които до последно не губят надежда, в името на живота. За това и съм длъжна да разкажа тяхната история, нашата история – историята на две майки и техните дъщери, които се обичаха и безкрайно обичаха живота.
Една от мечтите на Вержи е да си има говорящ папагал, тъй като някога е имала, но и той е починал, за да може отново да си има другар. Разбрах също, че има и специален медицински стол, на който тя ще може да седи по –удобно и който струва към 700лв. Моля ви да помогнете на това изключително момиче, много жизнено, много умно и прекрасно същество в разцвета на силите си, което от години е на легло, за да може поне малко да върнем радостта й от живота. Не толкова заради самия специален стол, колкото за невероятната изненада, която ще й покаже, че има хора които я обичат и които ги е грижа за нея. Благодаря ви предварително и от сърце. Поздрави.

Людмила Велинова
Тел. За връзка: 0 889 086 286

# 682
  • варна
шмурди много нежен и красив маникюр Hug
*Bubble* , и аз много ти се радвам миличка Heart Eyes

Днес си направих маска на лицето с жълтък и цедено кисело мляко - препоръчвам Peace Заговори ли сте за студеното време - аз обичам да е мрачно и да вали, ама аз да съм си в къщи на топло и да гледам през прозореца Grinning Пуснахте ли си вече отоплението?
Аз чай обичам да пия - най много ми харесва зеленият Peace

Отивам да си чистя тоалетната и банята - няма да оставам назад де - това ще са ми упражненията за днес, че като нищо да ме изгоните от темата с тоя мой мързел Joy

# 683
От черна към червена коса - как? В салон е 70 лв.

Само питам, после ще пиша повече.  Peace

# 684
  • някъде другаде
Димяни  ,разплака ме!

# 685
спомням си този случай... много тъжна история ...  Cry

Да ви споделя, че тия дни чакам раждането на моята племенничка  Heart Eyes Heart Eyes сега правих един надпис с цветни хартии , поръчала съм меденки в различни детски варианти и ще правя посрещането  Heart Eyes
Днес хич не ми се учеше, вън е много студено а ми се искаше да изляза утре да купя някои неща...

Предложете ми добри сенки за очи?

# 686
  • при моите деца .....
Привет!!!
Благодаря ви, красавици, но .... не съм пък добра домакиня.... винаги има вкъщи за оправяне, дрехи за прибиране..... мързелива съм.....  Mr. Green
Деси, не съм на определен режим..... старая се поне през делничните дни да нея сладко, днес си позволих 2 препечени черни филии на обяд....
Поли, искрено ви се възхищавам, а и наистина пишеш увлекателно.
Димяни, няма ли номер - за СМС, по-лесно е да се включат повече хора.... Историята е разтърсваща!
Tyra, бързо оздравяване на домочадието.
Велветче, спорна и доходна работа, успешни участия!
Какво е мнението ви за тези чайчета - по-удобно ми е за работа да си взема на пакетчета...
http://www.bulgarianteacompany.com/bg/brands/gt-series/
Приятна умора усещам от танците.....
Толкова съм отдадена на удоволствието от танците, че ходещите в клуба сме повече от 100 човека и няма човек, който може да ме ядоса в този 1 час!
Шмурди, колко много цветя!!! Отново много хубав маникюр.
Естелче, не мога да помогна....
Вили, как са лекциите????
❀ Калиопа ❀, да се похвалиш с радостното събитие!
Лиляна, успех с блога.
Нямам сили да пиша повече.....
Утре ще водим Марти на София на ортодонт.... просто не мога да намеря време да се прибера.....
За утре планирам вече да сложа лак....
Трябва да си купя крем за студеното време.... Лавандулата на Биофреш ми е идеална за лятото, но за студените дни - не...
Колебая се дали да взема познатото Йогурт на Биофреш, дали да пробвам Билка Био серията - Бери ги беше похвалили.... или на Хималая ми похвалиха кремовете....
Пак изписах ферман....
Хубава вечер!

# 687
  • В сърцето на един мъж
Добър вечер
От влагата и на мен косата ми е ужас.
Днес ми беше доста напрегнато и половинката реши да ме изведе, та се поразходихме с колата, искаше един масаж да ми подари, но ненамерихме отворен салон Sad
Прибрахме се, тичах с кучето, взех си топла вана. Махнах лака, иначе при мен най-дълго се запазва лак с геллака на диор , макар при първото нанасяне да не бях очарована, се оказа доста добро това
 Алегра и аз правя лицеви опори - страшно стягат ръцете и гърдите.
Съжелявам, че немога поименно да пиша но съм от телефона.
Утре и в други ден ще ми е страшен екшън в службата, много ми е важно, моля стиснете палчета. Сега мисля да поработя още малко. Като казах - мернах някъде за италиански, ако някоя мацка знае нека ми каже как се превежда кухненски остров с висящ абсорбатор, как да го обясня

Лека и топла нощ
Опа май ще отложа работата, масаж ще има все пак Heart Eyes

Последна редакция: чт, 03 окт 2013, 00:14 от didishh

# 688
  • при моите деца .....
Добро утро!

didishh,  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Исках още да пиша, но нямам време.....
Едно предложение - ако може в първия пост да включим блогове на нашите си красавици, и други, които следите български.... е, ако сметнете за удобно и удачно...

Хубав ден!
Пожелавам ви слънчево настроение в този дъждовен ден!

# 689
  • GYM
Добро утро, прочетох ви с кафето Hug
Благодаря за пожеланията, вече съм на антибиотик Confused но се чувствам много по-добре само след два приема Hug
Аз не се резкрасявам хич, че не ми остава време. Добре, че съм с шилак, та вече 3 седмици не съм го мислила Joy
didishh стискам палци Hug
Боби, благодаря Hug За кремовете - на мен Биофреш ми харесват много повече и като действие и като съставки Peace
Естел - Римувър, или обезцветител. Но си е опасно да н е изгори косата Peace
Сигурно нещо пропускам, ама имам сто неща да свърша докато тръгна за работа, та ще ви оставям- довечера половинът е нощна, така че ще мога да ви нагледам ( че иначе се сърди като пускам компютъра вечер Crazy)
Хубав ден ви пожелавам Hug

Общи условия

Активация на акаунт