Мързеливи красавици - 27

• 40 768
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • в Кошера
Добро утро!  Hug

Боби, идеята е добра.  Peace
Ако имате някой конкретен блог предвид, моля, хвърлете по един линк на ЛС и ще ги добавя в следващата тема.  Peace

Леле, Велветче, 3 седмици.  Shocked Моите нокти на 10-тия ден още са тооолкова израснали, че гледката е отврат. Освен ако не съм с омбре.  Wink

Снощи преоткрих розовата вода. Купила съм си едно шише с пулверизатор и случайно го открих в шкафа, пълно до горе, нетествано дори.  Rolling Eyes Ако се разровя кво ли още ще излеле.  Laughing
Та, след мицеларната се напръсках обилно с розова вода, оставих я да изсъхне сама - резултата още снощи ме зарадва, а на сутринта още повече. Продължавам с нея.  Peace

# 691
  • варна
Добро утро и от мен Hug
И аз си мисля, че идеята на Боби е много добра Peace
Тайра, нави ме и мене за розова вода - от къде мога да си купя Embarassed

# 692
  • sf
 Hug Здравейте
Спомних си,че и аз по едно време, преди сто години, ползвах розова вода, от аптеката си я купувах, ама дали е истинска, кой знае  Rolling Eyes но ще си взема пак, да се поя след вечерното измиване на лицето  hahaha
Днес ми е много шашав ден, тоя дъжд ме отказа от работа, сега ще готвя нещо, а по обед ще мина за прибера децата, малкия ще го взема от градината на обяд, към 15 ще го водя на логопед близо до нас, и после ще го върна в градината, която е на 5км от нас,заради   футбола и така всеки четвъртък  Rolling Eyes добре че обичам да карам, защото мъж ми категорично отказа да прави това упражнение  Joy

# 693
Добро утро! Heart Eyes
Снощи се мазах със стимулант на Икаров, доволна съм от резултата. При мен лесно се отмива, ама не мога да преценя дали има влияние върху растежа.
Розовата вода и аз я ползвам всяка вечер, като тоник. След нея слагам крем. Ползвам си от нашата фирмена, поне знам как се прави.
Повлияна от лака на Тайра се мацнах с един нюд на Класик. Да го видя дали поне до довечера ще изкара. Накрая ще сложа и аз един гел на ноктите  и няма да ги мисля.
Боби - на Биофреш за по-студеното време можеш да пробваш кремовете от серията Реджина Флорис. Те са за възраст 35+ и са по-мазни. Но силно миришат на Роза, ако не обичаш, да го имаш предвид Hug
При нас е дъждовно, на мен ми е сънено. Вкъщи още не сме пуснали топлото, ама на работата го пуснахме от вчера.
Отивам сега да си направя едно чайче  Laughing и да поработвам малко.По-късно пак ще се включа.

# 694
  • sf

Розовата вода и аз я ползвам всяка вечер, като тоник. След нея слагам крем. Ползвам си от нашата фирмена, поне знам как се прави.

Може ли да кажеш коя е  Hug

# 695
  • На острова
За розовата вода - от седмица шише с пулверизатор и държа в хладилника. Сигурно за лятото е щяло да бъде още по-голям кеф, но важното е, че го открихме пък дори и есента. Пръскам сутрин /след като измия очите/ и вечер /след като сваля грима и се измия/ - на изчистено лице, оставям да изсъхне и после крем.

Мими, розова вода има във всяка една аптека. Моята е на Милва, с пулверизатор, 200 мл.

Правех си и домашен лосион с розова и жожоба няколко пъти, но много странно - жожобата оставаше на повърхността и колкото да раздрусвах не се размесваше и жожобата свършваше първа и после оставаше само розовата вода.

Снощи само маска Йогурт на лицето и малко зехтин на околоочния контур. Маската за коса отпадна Прибрах се в 8 от работа  Tired

# 696
donsita
Скрит текст:
на биофреш

# 697
  • sf
Мерси, ще си потърся днес  Hug
И нов балсам за устни ще си търся,че последния път реших да сменя Леокремата с Гарние и хич не ми харесва  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 03 окт 2013, 10:56 от donsita

# 698
Здравейте,лейзита Grinning

Обсъждате розовата вода,и аз я използвам като лосион. Вечер,след като си почистя лицето си слагам. Мирише приятно. И моята е купувана от аптека.
За днес планът е упражнeния,парна баня на лицето и епилиране. Ако не ме домързи може да оправя и педикюра. Силно казано да оправя,ще мацна един лак и готово. Стария не е мръднал а е на близо седмица.
 Утре съм решила на направя тридневната диета с прясно мляко. Отдавна не съм я правила,но никак не ми е трудна защото обожавам прясно мляко. Мога да го пия и студено и топло,с какао,с мед. Надявам се и да смъкна поне две кила.

Пожелавам на всички хубав ден!  bouquet Може да по-късно пак да се включа.

# 699
добро и снежно утро (там някъде на Витоша поне)
снощи се разкрасих с ново червеничко червилце на Ревлон  Embarassed Купих си маска за коса на Ziaja- много ми я похвалиха и като цена е доста добре, но оше не съм пробвала. Също си купих Пяна за коса на Нивея (чудих се мъдрувах каква пяна да си избера уж друг вид) и пак се спрях  на нея  Mr. Green Май съм доволна, че ми подчертава къде що има къдрички и досега не съм намерила друг аналог, но ако някоя има препоръка с радост ще експериментирам...
Лака ми се обели, но още си правя оглушки и както вика братовчедка ми съм като фалирала простутка в маникюра  Joy hahaha ама ще го оправя до утре . Лосионче за тяло днес си сложих и това е по темичката.

Калиопа- радост голяма е всяко сладко детенце в семейството. Дай боже всекиму . Дано е здравичко и да ви радва baby_neutral
Миа- жожоба с розова вода ли си пробвала? аз тъкмо се бях навила да си купя като дегримьор по съвет от друг форум, че всички казват било идеално, ти ме разколеба малко  newsm78
Естел- много си смела за смяната така от веднъж , дано косата ти не протестира  Hug
Шмурди - какъв си майстор на маникюрите- и да знаеш как ти завиждам доброжелателно   bouquet
Как искам да коментирам още ама работа ме чака милички  Hug

# 700
  • София/Горна Оряховица
Упс, аз пак се загубих  Blush .

Директно скачам в боя  Laughing -  за розовата вода аз я ползвам преди крема - пръскам се с нея, след това слагам крем. Сутрин също, ритуала е: розова вода - крем - грим - термална вода, или ако нямам термална, пак розова. Напоследък съм с ужасно суха кожа, най-мазния ми крем (Бочко  Laughing ) ми идва прекалено слаб  Crossing Arms .

Още не съм успяла да стигна до фризьор, за да си поосвежа косата. Пък и всеки ден се лашкам от една опция в друга - един ден съм категорично ЗА бритон, на следващия пък ми е мъчно за косата. Засега знам само, че искам по-светъл цвят  Heart Eyes . Нещо в тъмно русото, почти лешниковата гама  Heart Eyes .

И да се похваля, преди 2 дена реших да обуя дънки, които преди 2 месеца ми стягаха. Голяма грешка  Whistling . Цял ден трябваше да си ги придържам към себе си, а като се прибрах просто ги събух без разкопчаване  Blush . Вече спешно трябва да си купя нови, че скоро само клинчета и туники ще ми стават  hahaha .

# 701
  • София
Здравейте милички!
 Пия си кафето във вашата приятна компания,разкрасително съм на нулата,но пък си записах час за тенис другата седмица,леле откога не съм играла.
 Ииии имам си телефон  dance Е,изтрити са ми всички настройки,телефонни номера и снимки,но се преживява.

Димяни,много тъжна история.Ако има телефон,на който може да се изпрати смс,публикувай го тук.Ще се включа,а мисля че и много други хора.Вярвам че паричките ще бъдат събрани с общи усилия.
didishh ,имаш палчета от мен,здраво стиснати!
Приятен масаж и дано те отпусне максимално.
❀ Калиопа ❀,аз бих ти препоръчала хубава база.На Артдеко или на МАС.Базата тотално променя сенките,цветовете са по-наситени и по-трайни.Аз вече сенки без база под тях не слагам.
 Иначе в Инглот има много голям избор на сенки и са хубави (базата им обаче за нищо не става).
Серията на ГР,която Tyra е показала е много добра.Покрива перфектно от веднъж,слагам ги на едно ниво с ОПИ и други доста по-висок клас лакове.
*Allegra*,успех с диетата!
kremika,приятна работа,почти на финала сме,още малко и почивкааа!
Честити нови придобивки.
donsita,щом е за доброто на детенце ще го правиш,няма как  Simple Smile Защо посещавате логопед?

Розовата вода и аз много я уважавами доскоро си я ползвах.А за лятото пък е направо рай,имах един тоник с розова вода и лавандула,носех си го на плажа да се освежавам.

# 702
Здрасти хубавици  Hug

Днес сме само формално на работа и цял ден цъкам де що видя из нета. На всичко отгоре следобед ще ходя в мола с 3 колежки, хубав ден се оформя, макар и мразовит  Heart Eyes

И аз ще си взема розовата вода в пулвелизатор. Макар в момента след мицеларната вода да пръскам с термална и да ми е много приятно, искам и това да пробвам ПЪК  Mr. Green
Зъбаците вече са ми ок, от конците ми е  било толкова зле, се оказа.  Rolling Eyes

Взех си този лак много е яяяяяк  Heart Eyes много ми подхожда на якето днес  Laughing

Искам да се отделя 1 почивен ден само за себе си, но не знам кога ще смогна...туй е от мен за сега.

Още си чакам класирането  Crossing Arms утре е крайният срок. Ако не съм приета, мисля да се запиша във ВУЗФ... но се чудя има ли смисъл да имам диплома от там?! Иначе програма е същата и дори 1 идея по-добра от тази в СУ и се води от същите преодаватели...нооо хартийката после  Rolling Eyes

# 703
  • Варна
Привет милички  Hug

Смених си лака до като ви чета и си допивам кафето .След малко ще излизам и определено ще диря розова вода  Mr. Green Мисля и през ДМ да мина имат еин хубав лосион за ръце да си взема от него,яд ме е че нямам навик редовно да си мажа ръцете с крем.
От къде си купувате лаковете на ГР в елитис и ДМ не съм ги виждала  Thinking
После ще пиша каква съм я свършилааа  Hug

Подкрепям идеята на Боби за блоговете  Peace

# 704
  • sf
donsita,щом е за доброто на детенце ще го правиш,няма как  Simple Smile Защо посещавате логопед?

Като говори и изкарва езика пред зъбите, съответно букви като ш и с , з и ж, ч и ц, излизат почти еднакви  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт