Мързеливи красавици - 27

• 40 771
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
*Bubble* ,честит нов телефон! Hug Впрочем,благодаря,че сподели сайта с чайчетата. Разгледах го,и определено ще си купя чай от там. Кой би предложила ти? Че аз не съм много по чайовете,или поне не тези дето са по магазините.
Относно историята на Димяни,много трогателно. Стана ми много тъжно. И аз съм за идеята да има някакъв номер на който да се пращат смс-и.

Eстел,аз съм преминавала от черна към руса преди няколко години. Беше ужас за косата ми. Въпреки,че уж добър фризьор ме прави,изгоря много. Всъщност,изгоря след като сама реших да нанеса блондор. Видях как става и с целия си акъл реших да опитам. После отрязах половината си коса. За щастие бързо се възстанови с правилните грижи.
След като изключваш посещение при фризьор,начина е с Римувър,както е предложила velvetvoice Peace не съм използвала,но съм чувала добри отзиви. Другия вариант е да отрежеш част от косата,за да махнеш черното. Не знам колко ти е дълга,но поне ще се махне част от чернилката. Това съм го правила. Каквото и да предприемеш,успех! Peace

# 706
  • София
*Allegra* ,благодаря,само дънната платка му е нова,телефонът е вече на една година  Mr. Green
 От чайчетата,любим ми е ябълката и канелата:
http://teateam-bulgaria.com/product/247/bilkov-chay-aromatiziran … -pure-health.html
И други плодови съм си взимала череши,ягоди и разни други.Този също ми звучи интересно,определено ще се заредя с него,но зимата,още сме едва в началото на есента,въпреки че имам друго усещане:
http://teateam-bulgaria.com/product/357/koleden-plodov-chay-badem.html

donsita ,ще го оправи детенцето този говорен дефект Simple Smile Добре че си обърнала внимание на време.
Мравчето ,добре че вече си се оправила и не те боли.Приятна обиколка в мола днес.
Към каква специалност си се насочила?Няма ли я в УНСС?

# 707
  • София
Привет, момичета!

Относно лосиона на Корес, за който споменах - не , не е само за суха кожа, просто е толкова добре хидратиращ, че омекотява всяка кожа, затова го подчертах.  Simple Smile Купувам продуктите на Корес от аптеката в Сердика, но разбрах, че са отворили представителен магазин на ул. Кракра, само че не съм стигнала още до там.  Laughing

Скрит текст:
A това е тортата, която ви споменах, че приготвям за моята близка приятелка и рд-то й , което празнувахме снощи на патерици. Много хубаво си изкарахме, страшно доволна съм, че успяхме да се наприказваме хубаво и да се видим. Щастлива съм много  Heart Eyes

Димяни, много тъжна история, много истинска, наистина няма ли смс номер, на който можем да пратим?

Гледам за блогове сте си заговорили, и аз много ги следя , и козметичните , и кулинарните, даже и аз имам и от двата вида по един, но още не съм ги оформила напълно , както искам и не ги популяризирам, тези дни като се занимая по-подробно, може да дам линк, ако ви е интересно да разгледате. Иначе идеята на Боби е добра  Simple Smile

А за розовата вода - и аз ползвам, като тоник, сутрин и вечер преди крема. Понякога я заменям с лавандулова вода. И двете взимам от аптеката.

Бабъл, честит телефон! Със здраве да си го ползваш и да не ти създава проблеми!  Wink И мерси и аз за сайта с чайчетата! Обожавам чай през зимата! Почти всяка вечер с любимия си правим по един чайник и се гушкаме с чайче пред телевизора , а навън нека си вали!  Mr. Green

Оставям ви засега!  Hug на всички ! И се обличайте, че навън си е почти зима и много болни има!   bouquet

# 708
 привет
благодаря за идеята за сенките, ще се възползвам!
Навън си е точно зима, днес бях с шапка и шал, като успея ще снимам какво си купих -един елек който доста топли и е модерен  Heart Eyes
пийнах кафе

но още ми се спинка ... явно очите ми са изморени, пръскам си термална вода; по-късно ще си екфолирам лицето с това

купих си и лак -
като този http://2.bp.blogspot.com/-kiE-G3-OuK8/UCq5DvZuYfI/AAAAAAAAAQs/Ty … 1600/P1000823.JPG

# 709
  • в Кошера
Маникюрът е готов! Че вчера жестоко ме домързя... Mr. Green

Супер импулсивно си взех един нощен крем. Ей така, на сляпо.
Нито съм чела отзиви за него, нито съм чувала някоя позната да го е пробвала. Аз ще съм опитното зайче.  Whistling
Гледах и на Хималая, и на Билка, и на Биофреш, Биотен...та накрая този.  Laughing
Доста богата текстура има, ухае страхотно, дано да ми пасне на кожата.

След малко започвам със сухо ексфолиране на тялото с това, че четка още не съм си купила  Rolling Eyes
Но и то ми върши прекрасна работа.  Peace

# 710
Здравейте, момичета  Hug
Вече мога да се похваля- имаме интернет Grinning
Ужасно студено ми е и добре, че днес нямам лекции и цял ден мързелувам. Бях запланувала чистене и миене на стъкла, но като видях цяла седмица как валя и се отказах. И ние вече пускаме климатика, че не се стои иначе, а и аз както не търпя студено.
За другата седмица ще запиша час за очен лекар. Вторник, след цял ден лекции, вечерта очите и главата ме боляха непоносимо. Ноктите ми започнаха да се чупят всички и сега пак слагам само заздравител. Прегръщам ви всички и се връщам да ви чета с чаша топъл чай  Hug

# 711
*Bubble* ,тогава честита дънна платка. Mr. Green А чайчето с канела и ябълка определено ще го пробвам. Супер комбинация е това.

*Мария* ,браво,че сте си изкарали чудесно. Тортичката обаче не се вижда. Или аз не я виждам. newsm78

Tyra ,много готин маникюр! Heart Eyes И самият лак ми харесва,обичам тъмни цветове.

Аз си свърших работата днес,тренирах,пуснах пералня,направих лазаня която както винаги не се получи както трябва,но става за ядене поне. Направих си и парната баня,изкъпах се,ексфолирах тялото и сега ми се спи. Grinning Но няма да спя,направих си кафе и се отдавам на релакс.

# 712
  • в Кошера
Дам, Алегра, готин маникюр, ама не е мой.  Mr. Green
Иначе лакът е един път. Жестоко тъмно червено, много любимо.  Heart Eyes

Харесах си и чанта в същия цвят, но Кифличка изобщо не ме остави да я поогледам.
Играе го "будната ми съвест" като е с мен по магазините.  Laughing

# 713
Дали може да се изпозва тривитаминол за лицето...нали все пак са витамини.... newsm78

# 714
  • На острова
Дали може да се изпозва тривитаминол за лицето...нали все пак са витамини.... newsm78
А какъв резултат очакваш след това? Освен да се поокосмиш, не мисля че ще получиш други бенефити..Има достатъчно масла, ампули специално за лице, лосиони и т.н. на пазара, че да рискуваш  Peace

Тайра, е тази серия я хвалих, че е супер яка и трайна на Римел. Да кажеш при теб как е.

# 715
  • sf
Йеей, успях да сменя логопеда за петък 13ч, пак ще го взимам наобяд, но няма да го връщам в градината, ще имам дъъъълги уикенди  Joy
В събота трябва да ходим на състезание с каката, дано се оправи времето,че е в планината, а тя нещо се сополиви по закона на всеобщата гадост, разбира се  Crazy
красенето ми е на минимума  Rolling Eyes в тоя студ много ме мързи  Shocked
утре обаче планирам фризьор,че не си трая прическата  ooooh!

# 716
  • София
Здравейте и от мен...
Леле голям студ е навън smile3511
Мравчето иTyra страхотни светове сте показали,аз съм луда на тема лакове.От къде са тези лакове на Римел. Имаше ги при нас в един магазин,но го затвориха и сега не мога да намеря.
Колкото до маска за лице с тривитаминол-това е препарат за засилване на растежа на вълната при овцете най вече,да витамини са,но си мисля че не е подходяща за никоя друга част на тялото,освен ако не искаш да ти поникнат по бързо косми.
Прегръдки на всички,после ще ви почета,че пак съм с маска на косата.В интерес на истината вече мога да кажа че косата ми се е посъживила малко,въпреки че аз и налагам як тормоз,но сега отрязах всичко и ще се пробвам да я посъживя,лошото е че започва да се накъдря на където си поиска. #Crazy

# 717
  • в Кошера
Шмурди, в ДМ и Лили има щендери на Римел.  Peace

Миа, трайни са и при мен, имам още един от тази серия.  Peace

# 718
  • София
Шмурди, в ДМ и Лили има щендери на Римел.  Peace

Миа, трайни са и при мен, имам още един от тази серия.  Peace

Благодаря,още утре ще се метна до Лили... smile3525

# 719
Добър вечер!  Hug
didish, стискам палци  fingerscrossed
Аз също съм съгласна с предложението на Боби.  Peace
Tyra, пусна мухата с розовата вода  Laughing Май и аз ще си взема, от няколко години не съм ползвала, а този нюд на ГР ми е любим  Heart Eyes
Мравче, страхотен цвят е лакът! Стискам палци, да се похвалиш!  Hug
*Bubble* , честито за телефона, най-накрая.. дано нямаш повече проблеми  Hug
*Мария*, чакам линкове за блоговете. Peace
Явно и с римелски лакове ще се сдобия, щом ги хвалите  Grinning
Хубава вечер, красавици!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт