Мързеливи красавици - 27

• 40 772
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • при моите деца .....
Привет!
Днес след пътуване до София, отново се прибрах в 19.30....
И аз имам нужда от 1 ден - мързелуване, четене на книжка.... само за мен.....
Вече оправих маникюра, нали утре съм на парти.... трябва да съм в целия си блясък.
Обещавам скоро да се включа по-подробно....
Хубава вечер!

# 721
  • варна
Боби, на какво парти си утре, че пак съм изпуснала Embarassed

# 722
  • при моите деца .....
С танцовия клуб ще откриваме сезона в ресторант - с много хорца, танци.....

# 723
Боби, приятно изкарване утре на партито и дано много скоро да успееш да отделиш един ден само за себе си!  Hug

# 724
  • при моите деца .....
Пропуснах да благодаря за предложенията за крем....
И аз използвам розова вода - имам 2 - една на Милва и една на Биофреш....
Опитвам се да науча и Марти да си почиства лицето с розова вода вечер.....
Началото на пубертета се забелязва на челото й.....
Кога порасна, като аз не съм остаряла  Mr. Green?

# 725
Скрит текст:
нямаше ме дълго, чела съм частично, чувствам се ужасно, ужасно,ужасно.... smile3518 smile3511 smile3515 smile3514 smile3512 newsm61 уххх искам малко спокойствие... такава лудница е на работа....
Извинете ме - наистина не съм чела. чувствам се като някакъв трол в темата...идвам, казвам нещо и офейквам за седмици.
Разкрасително- опитвам се да се гримирам сутрин (със сенки). днес и червило сложих, ама майми носи лош късмет. Утре ще се напръскам с късметлийския парфюм и трябва да си събера частичките, да избутам деня и ... не знам.... (за протокола късметлийския ми парфюм е Армани Блек Код)

# 726
  • при моите деца .....
Добро утро, красавици!!!

mep_1984, стискам палци за спорен, доходен и лек работен ден!
При мен също се очертава лудница...... В училище - часове, по един проект трябва да вкарам часовете си в системата, което ако системата не прави проблем - ще стане за 20 минути, в магазина ще работя 2-3 часа....
Вечерта - в пълния си блясък ще се отдам на танци...
А и нещо се разболявам....
Хубав ден, слънчево настроение и приятни емоции!!!!!

# 727
  • GYM
Добро утро Hug
Късмет и здрави нерви на всички работещи Heart Eyes Аз се стягам за репетиция, а утре ме чака дългото пътуване Crazy Оказва се, че от Пловдив няма директен превоз до Русе, бюджет за кола и шофьор  няма, та ще се кандилкам с пътническия влак ooooh! Ще пада забава #2gunfire Този хонорар ще ми излезе през носа Rolling Eyes
Мепче, стискам палци Hug
Боби, да ти е лек деня Hug
Изчезвам в банята, че времето ме притиска Crazy Прекрасен ден ви желая, и ако не се разпиша до вторник - да знаете че се клатя в някой влак hahaha

# 728
ЕЕЕЕ Velvet - ако знаехме....днес служебния бус тръгна за Русе. Можеше да измислим нещо WinkАйде лек път и успех.
Днес съм заръчала на милото да ми купи Тривитаминол и ще почвам да се плескам. Не съм се мазала до сега, ще видим дали ще ми хареса.
Днес съм се гримирала със синя спирала - чувствам се като тийнейджърка, ама се харесвам.
Снощи се разгримирам и си гледам очите и викам" Божеее, кога остарях?!?" А малката ми отговори " Ама ти не си стара, ти си си мама Кате" Laughing КАк да не го разцелуваш дребното Sunglasses
И накрая - днес с моя мъж празнуваме 5 години брак. Да ви почерпя и да си пожелая само хубави мигове да имаме заедно:

На който има нужда от стиснати палци - желая нещата да се развият по най-благоприятния начин.
На всички Hug

# 729
  • варна
Кatence , дълъг и щастлив семеен живот Hug
velvetvoice , лек път Heart Eyes
Боби, весело изкарване довечера Heart Eyes

Аз отивам да си купя розова вода Crazy Нещо чувствам кожата на лицето си суха - да предложите крем за лице newsm78

# 730
Добро утро на всички Hug

Аз днес съм почивка в пълния смисъл на думата Mr. GreenДецата са на градина,мъжо на работа,а аз съм си сама с чайче с мед и канела и книжка в ръка HugАко не ми завидите сега,няма кога Laughing

За сметка на това,вчера карах целодневна смяна и се прибрах скапана Crazy

Признавам си,че не съм имала много време да чета,та поста ми ще бъде по-посТен Blush

Тайре,много ми Ареса лака.Как е кифличка Hug

Бабълче,друго си е с тАлифон,пък и с нова платка не можем да те стигнем LaughingКога ще се видим Heart Eyes

Велветче,пътуването с железниците може да бъде и забавно Crazy

Катенце,още поне 55 да празнувате заедно Hug

Димяни,ужасна е тази история за съжаление TiredДано се съберат паричките.В работата вече веднъж бяха събирани с благотворителна изложба и с тях отиде нв Турция,но...... Tired

Ако някой пропускам,съжалявам,но почти цяла седмица чета отгоре,отгоре Blush

Разкрасително съм под нулата,не върху нея LaughingДнес ще си измия косата,ще си направя маските и ще си почистя лицето.Лак няма да слагам,че и без друго няма да оцелее дълго.

Хубав ден за сега Hug

# 731
  • София
Добър ден Simple Smile
Разкрасително не заставам пред огледало,че вече не си понасям осата ,а нямам време да отида на фризьор  Mr. Green маникюр глася от седмица и ходя с олющен лак...абе трагедияяяя  Crazy

Катенце,честита ви годишнина   bouquetВесел празник и дълъг семеен живот Heart Eyes

Боби,весело и на теб ..забавлявай се на MAX  Sunglasses

Donsita, с сина ми също посещаваме Логопед и се надявам да имаме ефект но все още е много рано за това  Grinning той не,че има толкова мн проблем но все пак е на време и се надявам бързо да се коригира  Peace Вие къде ходите?

Ние с малките не сме излизали от 2.3 дни зазимихме се от сега ама мен не ми се излзиза за това  Mr. Green

# 732
Добро утро. Simple Smile

Боби,дано си изкараш страхотно Hug

Katence,честита годишнина! Нека и занапред да се обичате и уважавате,че и внуци да дочакате. Wink  bouquet

velvetvoice ,лек път. Аз мразя да пътувам с влакове,но когато се налага няма начин.

Допивам си кафето,и мисля да си направя още едно. Днес съм на прясно мляко,но си пия и кафе,не мога да се откажа от него.

Усмихнат ден,лейзита!

# 733
Боби,дано си изкараш хубаво

velvetvoice, лек път с влака.

Katence,честита годишнина! МНого и хубави семейни години  bouquet

Димяни - дано намериш малко време за себе си. И на мен ми е студено. Вчера, като се пребирах от работа умрях от студ. Какво ще правя зимата -незнам.

Аз съм на работа, но имам малко време да ви нагледам с кафето.

Зимата ползвате ли крем за лице с УВ фактор. Харесала съм един на Юсерин с 15 фактор и се чудя newsm78

# 734
  • някъде другаде
И аз проверих , кой какво ще прави от работа! Joy Joy
Аз днес съм само мързелива р есента ми действа депресиращо. Това е сезона , който най- много мразя. Напомня ми , че идва студа. Обичам да седя и да гледам през прозорца , красиво оцветените дървета , но само това.

Общи условия

Активация на акаунт