Звездни компромати - 182 част

• 68 461
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
Лелеле, не вярвах въобще, че Нанси има някакъв шанс като разглеждах снимките на останалите участнички. Дано, стискам палци, въпреки, че не я харесвам особено. Липсва ми излъчване при нея. И някак си кръгла ми е в лицето, няма аристократизъм, няма изящна красота. Мое виждане Simple Smile

Никой ли не забеляза, че само нашата е с хиляди харесвания? Thinking
Останалите участнички са с в пъти по-малко харесвания във ФБ. Имаше момичета с по 20-30 гласа, което не е нормално за мен. Нима сънародниците на дадена миска не гласуват за нея?

Ние все подхождаме комплексарската към такива гласувания - хайде напред, гласувайте за нашето момче/момиче/постижение, пишем и по някой скрипт за фалшиви гласове и накрая ни дисквалифицират. Тъжен, обезверен народ без реални постижения, за които да гори и да се бори... във въпрос на чест се превръщат дори такива измислени състезания. Това с тъга го пиша.

# 226
Изпуснах ви....

Един красавец .....

Джак Никълсън се оттегля от киното - Тук....

# 227
  • Пловдив

Ах ... дъщеря ми каза "този ми е откраднал полата" (полата му е от нашата училищна униформа)  Joy Joy Joy

Скрит текст:
Ето я, казва стихотворение, а се виждат и другите момиченца:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151071496117263&

# 228
# 229
# 230
аз много я харесвах в Мач пойнт  Peace

И аз. И във "Вики, Кристина, Барселона", макар че там Пенелопе ги отнесе всичките, в "Изгубени в превода" също. Много ми е секси, харесва ми Peace

# 231

И аз. И във "Вики, Кристина, Барселона", макар че там Пенелопе ги отнесе всичките, в "Изгубени в превода" също. Много ми е секси, харесва ми Peace
Във Вики, Кристина, Барселона ми е абсолютна шматка. Sick

# 232
Актрисата или героинята?

# 233
# 234
И двете.

# 235

Скарлет е невидимо петно до таланта на Пенелопе. Няма филм, в който да ми харесва. Слаба до безобразие актриса, само до тъпа сладка кукла може да докара емоциите си.

# 236

Ах ... дъщеря ми каза "този ми е откраднал полата" (полата му е от нашата училищна униформа)  Joy Joy Joy

Скрит текст:
Ето я, казва стихотворение, а се виждат и другите момиченца:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151071496117263&

Сладурка Hug

# 237
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Скарлет е невидимо петно до таланта на Пенелопе. Няма филм, в който да ми харесва. Слаба до безобразие актриса, само до тъпа сладка кукла може да докара емоциите си.
Много слаба актриса е Скарлет, но пък обичайно идеално си нацелва персонажите- обикновено глуповатички, хойкащи и незнаещи къде се намират.

# 238
# 239

Общи условия

Активация на акаунт