Звездни компромати - 182 част

• 68 573
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Петко беше женен за Мария Игнатова и имат син, поне така помня. После беше с Ели Гигова, за кратко с Преслава, а сега бързо се зажени отново. Някоя да пропускам?  Mr. Green Laughing
И аз мислех, че сватбата с Яна е слух.

# 646
Ще се женят и гостите вече са поканили. Peace

# 647
  • София

Аз не мога да разбера как Яна от красив, образован и интелигентен мъж като Орлин скочи на азисоподобния Пьетко. Само мотиката му липсва.

И аз се запитах същото. Възможно ли е...!? ooooh!
Е, как да не е възможно....милион пъти по-финансово красив е.

# 648
Явно на селския бек Петко са дали някой лев за реклама.

# 649
Той отдавна е рекламното лице на марката.

# 650
  • До морето
Много ми е странна тази бърза сватба  Rolling Eyes Още повече, че и двамата с Мария Игнатова са разказвали, че причина за провала на брака им е точно такава бърза сватба и бързо бебе, а после още по време на бременността са се разсъхнали нещата. И двамата са млади, Яна най- вече, що не си поживуркат малко. За Ели Гигова (тя не че е по- малка скумрия, ама поне е от сой) не се ожени, а Янчето го омота за 3-4 месеца! Живи и здрави да са и много да се обичат, не ми се мисли какъв кич ще е сватбата  Laughing

ПП. На Яна ризата нещо въз широчка ми се струва  Rolling Eyes

# 651
Е, може пак бебе да има newsm78

# 652
 Лика прилика са си Grinning А на вкуса на Петко и Банев може да завиди.

Луиза

# 653

Аз не мога да разбера как Яна от красив, образован и интелигентен мъж като Орлин скочи на азисоподобния Пьетко. Само мотиката му липсва.

И аз се запитах същото. Възможно ли е...!? ooooh!
е, Петко е доста богат, хич не се и учудвам Laughing,
Абе доколкото съм запозната семейството на Яна си е доста заможно, та едва ли това е основната причина.  Mr. Green
Но за мен той е отвратителен мазен кифльок. Благодаря за парите с такъв селски бек.  Stop
Яна обаче ми е симпатична - просто веднъж я гледах на едно парти как танцува Heart Eyes
Ама щом си пада по такива като Петко, представям си  Mr. Green

# 654
  • До морето
Лика прилика са си Grinning А на вкуса на Петко и Банев може да завиди.

Ауууу, точно за циркаджийската сватба на Баневи се сетих  Laughing

А, сега се сетих, че някой тука каза, че Яна вече не танцувала, все повече ми замирисва на бебе  Whistling

# 655
# 656
Говори се усилено за бебе, но не са потвърдили официално. Иначе Яна не танцува, защото ще прави свой клуб, а и е шефка на танцьорките в клуба на Петко.

# 657
  • До морето
Аз доколкото знам тя си има свой клуб заедно с Калоян, партньорът на Елен Колева, в Троян! Явно сега ще отваря в София!

# 658
  • Русе/София
Е той цирка те първа предстои.Сега сватба,след време развод.Те и едни други много се обичаха,ама....

# 659
Щом толкова са се разбързали, значи наистина има бебе  Simple Smile, а и червен конец има завързан на ръката Яна.

Общи условия

Активация на акаунт