мерси още веднъж, на ММ нищо не му излиза, сигурно тия от счетоводството са го замотали и още не са го занесли иначе досега 100 пъти да се беше появил, но пък нали срока е до 15 така че да се надяваме, че скоро ще е. 
А юздичката на горната устна как е при Мишо? Защото четох, че най- често вървят в комплект - къси са и двете. Смятам най- много до 6 месечна възраст да решим този проблем, но нямам препоръки към кой лекар да се обърнем, във Варна сме, иначе бих ползвала вашия изпитан хирург. Апропо, аз също не мога да казвам 'р', но мисля, че нямам проблем с юздичката на езика.
Да, излиза статус в сайта на НОИ, точно както за болничните. И на мъжа ми ги забавиха.
Много се извинявам,но ето като ви слушам как лекарите в София ви обръщат внимание ме хваща яд,че този нашия преглежда малката за 1мин.Ама наистина 1 минута!!!Пък не му е толкова натоварен графикът,щото в нашия град няма толкова много бебчета.Не е като в София.
Име на мйакта,на бебето,тегло,ръст,ваксина,в коя седмица от бременността е родено и при кой лекар.Мен ме интересува пълна кръвна картина както и кръвната група.Тези листове после на педиатрите ли ги дадохте или си стоят при вас?

Препоръчани теми