"Системата минус 60"- тема №42

• 45 458
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
кристи, нали утре щяхме да се теглим ? Поне аз така разбрах....аз ще пиша утре резултат, защото вече съм закусвала.

# 76
И аз мислех ,че вписването ще е утре ,но вече нанесох новите килограми. Simple Smile Сега,като се замисля, 900 г за 1 седмица не е никак лош резултат. Laughing Ако продължавам така ,за цял  месец ще бъде едно добро число. Mr. Green  Crazy

Успех на всички през новата седмица!   bouquet

# 77
И аз мислех утре да се тегля. Съжалявам, ако аз съм ви подвела, но не обърнах много внимание на датите и забравих да ги променя  Thinking Аз отичитам -700гр за тази седмица, но утре ще нанеса резултата, защото искам да изчистя напълно плюса от сватбата Simple Smile

# 78
След първия ден на системата кантара се предаде и отчита -0,6.Най-после минус след катастрофалните плюсове през последните седмици.
Тонита, аз също мисля че не са ти необходими книги.Има ги сканирани на първа страница.По-голяма ще ти е ползата ако прочетеш старите теми.За мен опита на момичетата е по важен от това, което пише по книжките.Тази с рецептите е ненужна.И аз мисля , че ще се пообъркаш, пък и не е по българския вкус.Но книгата на Мириманова, я прочети.Много полезни неща съдържа, дори и да не си на този режим.
Зизу  последните 5кг. са най-трудни, особенно ако преди това си била на диети и си смъкнала килограми/прочетох ти предишни постове и разбрах, че си била на Дюкан и НВД/Но хубавото на системата е , че идеално пасва за изградените ни хранителни навици от предишни режими.
Аз я започнах в края на миналата година и още първия месец без усилия смъкнах 3кг.От 60 на 57.Другите два /до 55кг./ми бяха невероятен зор.На в средата на април успях да видя цифрата 55кг.Отказвах се и пак се връщах към режима.Съчетавах си го с принципите на разделното хранене/не винаги,де Grinning/Сега се връщам за корекция и съм рещила около седмица се храня нисковъглехидратно , но според изискванията на Системата.Питай, ако имаш въпроси.Всички пишешти в темата сме готини Laughing
Ох , много дълго стана Laughing
Менюто до тук:
З-диня
О-яйчна салата с кисело мляко
В-пилешко бутче
Аз ще участвам в маратона, ама извън класирането.Щото съм на поправителен изпит Mr. Green

# 79
Здравейте Simple Smile
Бързам да си напиша менюто, щото ще го забравя  Rolling Eyes
З: Сухари с краставичка и топено сирене, кафе, малко млечна баница и сини сливи
О: елда с краставица и сирене
В: не съм я измислила, но може би ще е кисело мляко със ръжени сухари
cristi оризовите кръгчета аз им измислих името, щото не знаех как точно да ги определя, но представляват ето това http://befit.bg/eshop/en/CRISPY-%D0%9E%D0%A0%D0%98%D0%97%D0%9E%D … 0%93%D0%A0.580080
по принцип им слагам мед отгоре, но сега реших да разнообразя малко, не е лошо Wink
А иначе, аз си ям доста на вечеря, специално тая вечер с ябълката нямах време за друго Simple Smile Броя си калориите между другото и гледам да не надвишавам 1200 на ден ..знам, че не е задължително, но така се чувствам по-спокойно, че не съм превишила с храната ...аа и да не забравя да спомена, че пих един месец ЛИКУИД ОФФ (рекламират го по телевизията), на билкова основа е  иии да ви кажа много добре действа ...не чувстваш глад, чувстваш се лек и не ти се подуват краката, дори и в жегата..20 лв е, но си заслужава ..силно препоръчвам Wink
Успех на всички и  Hug от мен Wink

# 80
Щом не е късно ще се включа в маратона.  Grinning
 А къде мога да намеря табличката?

# 81
Здравейте системки , днес голямо приготвяне от мен , багажи , чудесии , страшна работа за тая Варна  Laughing . Сутринта се измерих и кантара показа 62кг. , много се зарадвах , дано да е точен  Praynig

Менюто :
З. Кус-кус със сирене , шоколадче Киндер , една сладка , 3 в 1
О. Чушка с яйце и сирене , таратор
В. Айрян , грозде

Лек ден   bouquet

# 82
Здравейте, системки.  Hug
Наистина сте много мили, значи още днес минавам на системата.Дано бързо я схвана и до нова година да заприличам на манекенка  Laughing . Ще отчитам моето хранене,ако случайно имам грешки някъде и ще се радвам да ме поправяте.Април месец бях на Дюки и с него, свалих многото кила, от 73 до 62.50. Минах на ВМ-НВД и там ги задържах и дори стигнах до 61.500 за малко.После започнах да си ям нормално,защото организма ми се измори с ограниченията, исках си и въглените.Започнах да си правя по-често картофки, хапвах и достатъчно сладолед. Май това ми липсваше най-много, иначе обичам месо и зеленчуци, и това си и ям.Пристъпвам към отчет:
З - липсва,защото станах късно.
О - бъркани яйца с масло и сметана
следобедна закуска - нектарина
В - кюфтенца с домати (смятам да вечерям в 19.00, защото прочеох,че лятото може,ако има 4-5 часа до лягането?)
Забравих да напиша, започвам 62.600, искам да стигна 57-58 кг. Като се видя на тези кила ще преценя дали има мегдан за още, въпреки,че винаги съм се въртяла около 60-те и ми се струва,че по-малко не е нормално.
Поздрави на всички!

# 83
Зизу , предлагам ти да прочетеш подробно принципите на "системата", и най-вече вариантите за вечеря. За обяд не може сметана и кюфтенца с домати не е системна вечеря. Това са типично НВД хранения. Simple Smile

# 84
Здравейте, системки.  Hug
З - липсва,защото станах късно.
О - бъркани яйца с масло и сметана
следобедна закуска - нектарина
В - кюфтенца с домати (смятам да вечерям в 19.00, защото прочеох,че лятото може,ако има 4-5 часа до лягането?)

Малка забележчица към менюто ще направя.
Закуската трябва да я има.И не се притеснявай да хапваш малко въглен Mr. GreenДо обяд може.Не са сташни тези въглехидрати , стига да са на закуска и включени внимателно и рационално.
Обядът е Ок. Но мазнинките са до 14ч.Сметанката я включи на закуска.
Вариантът, който си избрала за вечеря е само месо.Не че е проблем да хапнеш и зеленчук към него, но да си знаеш PeaceАз лично трудно преглъщам само месо, но когато реша става.
Убедена съм , че от промяната на режима на хранене ще паднат бързо 2-3кг.ДРугото е трудно.Но с инат и търпение-става.Айде честито начало  и успех Hug

# 85
  • Кюстендил
Здравейте!
Срещата мина страхотно и с много прегрешения.
Днес си Системствам цял ден:
З Питки със сирене и айран.
О Нектарина.
В Шопска салата с доста сирене
По закона за всеобщата гадост кантара даде фира точно по време на маратона, сега ще отида до майка ми да се претегля, но след вечерята, едва ли ще отчете точно. Понеже ще се наложи да си купя нов, ако е възможно да ми препоръчате марка?

# 86
Благодаря за коментарите.
Ами станах в 11.30 и обядвах в 12.30, просто нямаше как днес. Така , че приемам че обяда ми е добре, обаче вярно сега видях,че не може зеленчук с вариант месо,хм .
Мислех си как диетата ще е един рай за мен, а пък то пак ще трябва да има лишения, нищо .
Поправям се,
В -само пържолки.
Трепет, това Обяд ли е една нектарина?

# 87
  • Кюстендил

Трепет, това Обяд ли е една нектарина?[/i]

Ами и моята закуска беше почти в 11 и хапнах към 15 една нектарина колкото да изкарам до вечерята, не бях гладна просто Simple Smile

# 88
  • в реалния свят
днес съм на системно-угояващо меню Embarassed
З-бухти/ама доста/ с мед и сирене
О-гювече+салата+диня
в-кисело мляко+ краставица
То вярно , че съм яла според системата, ама нещо дяволчето ми подсказва, че утре като се претегля,пак оня тъпак ще показва незадоволителни цифри newsm29
Момичета, не зная как ви влияят домашните закуски , но винаги качвам от разни мекици , баници и други такива.Гледам рядко през седмицата да ги ям/най-често в събота и неделя/Но буквално ми провалят смъкнатото през седмицата.Пък как ми се хапваттт  261uu Animal Pig
До тази сутрин имах -1кг.ще видя утре ефекта от закуската ми. Thinking

# 89
днес съм на системно-угояващо меню Embarassed
З-бухти/ама доста/ с мед и сирене
О-гювече+салата+диня
в-кисело мляко+ краставица
То вярно , че съм яла според системата, ама нещо дяволчето ми подсказва, че утре като се претегля,пак оня тъпак ще показва незадоволителни цифри newsm29
Момичета, не зная как ви влияят домашните закуски , но винаги качвам от разни мекици , баници и други такива.Гледам рядко през седмицата да ги ям/най-често в събота и неделя/Но буквално ми провалят смъкнатото през седмицата.Пък как ми се хапваттт  261uu Animal Pig
До тази сутрин имах -1кг.ще видя утре ефекта от закуската ми. Thinking
Като те притеснява толкова утрешното теглене, просто "забрави"да се притеглиш.Не си причинявай такива тъжни мисли.Приеми че си -1килограм тази седмица и си свиркай hahahaДругите минуси ги остави за другата седмица Hug

Общи условия

Активация на акаунт