Отговори
# 450
Джейн!  love001Във В.Търново съм,отпуска съм.Като се прибера ще се видим.
Благодаря и за доброто посрещане и на дригите момичета! newsm10
Сега ви напускам...до скоро!

# 451
Биби HugЧестито на син ти Heart Eyesлеко и безаварийно шофиране Hug

Вани опитах ма не стана Laughing

Джес Hug

Снежи много ти здраве Hug Hug Hug

# 452
Биби HugЧестито на син ти Heart Eyesлеко и безаварийно шофиране Hug

Вани опитах ма не стана Laughing

Джес Hug

Снежи много ти здраве Hug Hug Hug

Рении  Hug Hug Снежи радвам се да те видя отново  Hug

# 453
  • Още у мъглата ...
Снежииии  Hug Heart Eyes
Още си на балкона, хванах те  Heart Eyes Heart Eyes
Много се радвам да те "видя", пожелавам ти много скоро и така, както ти се иска да се разрешат проблемите и да си идваш при нас  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Вай бе, ако Екстри ти е непознато, аз съм Габи  Joy Joy

Ааааа, и ФЕМИР ФОРЕВЪР!!!!!!!!

# 454
Хм  Thinking някой от тези,които съм последвала в туйтър ме е изоставил,малко ще ми е трудно,но ще разбера кой е и да му мисли  Joy

# 455
  • Още у мъглата ...
Ха сега като хората, добър вечер, съдиспансерки  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз нали, паточката, се бях засилила и гледам Снежи вика бай бай, та се метнах да я хвана  Joy Joy Joy

# 456
  • Още у мъглата ...
Хм  Thinking някой от тези,които съм последвала в туйтър ме е изоставил,малко ще ми е трудно,но ще разбера кой е и да му мисли  Joy

Романтиче  Hug Добре си си дошла  Heart Eyes
А за туити не се коси, и при мен ходят нагоре надолу, ама важните за мен си ми стоят  Grinning

# 457
Рони, Юсуф (Корай) нещо май си е закрил профила от вчера, оня ден си разговаряше с Хандето и вчера Ирка спомена, и аз видях, че го няма, ама може и други да има.

Приятно гледане на епизодите!

Моментът в унито, когато Фери му разказва за годежа, ми е любим, толкова са ми сладкиии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и как му разказа, а той така искаше да я прегърне, ама пусти инааат  Angry

Габи  Hug, съпри се, че ще се спънеш, пази сили за нощес  hahaha

# 458
  • Още у мъглата ...
Да казвам ли, че всичките колажи на колежките са прекрасни, то е ясно, но го казвам пък  Grinning
Страхотна муза ви е ударила, шашавлячки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Снежи, мерси и за твоите красиви колажи, ти си доайена на колажите, така че - респект  newsm51

# 459
  • Още у мъглата ...
Рони, Юсуф (Корай) нещо май си е закрил профила от вчера, оня ден си разговаряше с Хандето и вчера Ирка спомена, и аз видях, че го няма, ама може и други да има.

Приятно гледане на епизодите!

Моментът в унито, когато Фери му разказва за годежа, ми е любим, толкова са ми сладкиии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и как му разказа, а той така искаше да я прегърне, ама пусти инааат  Angry

Габи  Hug, съпри се, че ще се спънеш, пази сили за нощес  hahaha

Джейн  Hug  Heart Eyes
 Joy Joy Joy Ами аз доста се позачудих дали да пускам и третия пост, ама видях, че ти си писалаи викам, е, става, ще има разнообразие, няма да съм само аз  Mr. Green Joy

# 460
Бебе да ти е жива и здрава дъщеричката и да радва теб и цялото ти семейство. Hug   bouquet
Номер едно са ХАЗАТАЙ И ФЕМИР...... Heart Eyes Party Crazy
Пожелавам ви приятно гледане.

# 461
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Чей прикадим.... Mr. Green

Сао СерТай.... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 462
  • У дома :)
Мараба на всички! Hug

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet за колажчетата-просто са бонбон!!!!!
Бебето  Hug, Честит рожден ден на дъщеричкта, да ти е жива и здрава и да има много късмет занапред в живота! newsm59
Бибс  Hug, да ти е живо и здраво синчето и да си шофира  безаварийно!

Татарова  Hug, радвам се да се запознаем, аз съм от новичките тук!Айде всичко да е ок при теб и и си идвай дома  Hug
И за всички в диспансера  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Айде до после кат ми  почне дежурството с випаджийките Mr. Green,че се очертава дълга нощ, нал има и тенисче   GO RAFAAAAAAA
 Ренка  Hug да видим кой ши черпи  newsm78

# 463
  • Още у мъглата ...
Бебе  Hug
Да ти е жива и здрава дущеричката, да ти носи много радост и блаженство  Heart Eyes

Скрит текст:

# 464
Чей прикадим.... Mr. Green

Сао СерТай.... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

да прибъдат дано  bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

Общи условия

Активация на акаунт