Отговори
# 420
  • Варненска клюкарка
Зизунко Hug тоз последния дългия бисер съм го чела  Joy hahaha ама  там няма нищо за изсулената булка, и как Емко осуети целия масраф по повод сватбата  на ХалилчУ newsm78 и накрая как си взе ФерчитУ на  ръце и си тръгна Mr. Green

# 421
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Бебето Чавдарова, честит рожден ден на дъщеричката ти! Да ти е жива и здрава и много да те радва!

# 422
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
45

ХатиджетУ отиде у Гюлфидана си клюкарстват на чайчи...тамън сбрала клюките търчи си сподели...докат припкя към мазата си конушва с Серхелита и ивика се прибира,чи нимой трай вечИ да пази толко инфо....кай че съ бъгнала и тре'е се избълва нейде...Серхелита и каза, чи ся се прибира и ше слуша...била поръчва ВИрсачитУ за спалнят с Ме'емет...кат затвори вика на Ме'еметя....кош...кош...в туй времи Хатиджету вече е зела стъпалите с чупка в кръста и чуй конушване зад капията...нъл си е госип гърл...та се запре дорде намери ключа под кошника за поръчкитИ...ииии...оооо....шок....чуй нещо, чи на Гюлсума и открехнат прозорица и вече се е напрегнала...ула'а стрясък у целия си блясък...нафърля се ба Гюлсума и фаща за чумите...дърпа, сеца и свали скалпЯ...едвам Фера отърва мичиту и тя избега...щот ашкъма Корайчик и терснал един смс...в туй времи се прибират младите Чепикови...и видът ашкъма у паркя...ама не подозират срама дет ше чуят след малку...Хатиджету са просва на диванчиту и почва си скубе чумите дет едвам си ги е спретнала сабах...фърчат забрадки, фиби...истинска драма...приклеква....вика че умиргя и почва се тупа у сърцето...ш; си прай сърдечен масаж щот Чепика нема дефибрилатор и страааах и не спре моторчиту...нещеш ли на вратата Ме'емет вика ко ста'а ...що леля се самореанимира...дека е Гюлсума тръгнала съ трепи...йекшън голем...после Ме'еметя разбра ко'ста'а и фана ножа транжира Корайчик...ама кат се спуснали све на йекшъна...търчът си строшат капачкити...и иде супер Емко и прай блок на Ме'емет...и вка пусне ножа ама Сандоканя ни ще...кай, че шЪ корми Корайчик...ама Гюлсума с предложението каза благата вест....ш'съ жени...за сина на депутатина...ХатиджетУ кат чу...мед и капна на сърцето и вика, че тря веднаг да каже на Гюлфидана съ пукни от яд....Ме.емет метна ножа и си помисли как ся ше се уреди с некви армаганчита...кат кола, яхта, вила тва оновааааааа....и мълчи да не развали раб'тата...
ОбачИ ХатиджетУ има пъклен план...кани на вичерка сватовИтИ и шЪ кай на Гюлфидана да дойди тя....ама съ озъби щот Корайчик я изреза и беше мнооу сърдита не мой си напрай кефа...

# 423
  • Варненска клюкарка
"Метро гоУдуйн чок сакатлък" ПрИдставяяяяяя...  Mr. Green

Сцена : " Спринцок партиии- ела ти боднем ИлИксирчитУ, после ти гле"ам сеирчИтУ"
Участват: Халилудко и ашкъмите...
"Дикат" сцената не е подходяща за НЕдиспансеризиран калабалък...  Crazy

Нощ след тел.обаждане от Халилудко...
Емко е включил турбото и ма'а с 200 по Истанбулските сокаци...всичко му пречи, даже и колите дет ги нема.   Whistling.......................................................

Емко- Ей, чшшшш...кой боцкаш ти беееееее....чей ти извадим джигера ся...опссссссс...коленцата ми омекна'а...паднах...бре...ко стана...а, тва не пречи ти боднем един лев...
Ан' тъй...приспах го...ше ме боцка той...бегай да бегам да си приберем Фера, че тоя сигур я е употребил вече....да не забра'а да питам...аз пръв ли ше съм...или втори... Rolling Eyes
Е, я...Феро, ка се даде мъ? Казах ли ти да не изла'аш вън сама...опссссссс...нещо ме прасна у капацуната...чей да дремнем малко.........................................................................................

Емко- Опссссс...ко стана? Кой ме върза ся...глей как се излагам пред Фера....тоя кво ни увърза кат Хамбурски салами....абе Ферооо...ский кво стана ся....кой ше ни намери ся......................................
............

Емко- егати...изтръпнах...насекъде...Ферооо, ела ме виж как съм изтръпнал...малееее кат избегаме тре,' гепим от тоя спринцок...ше прайм Ферка да умиргя...  Heart Eyes

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ох заблехосах се и пропуснах цитата

# 424
Дани, благодаря за отговора и аз вече прочетох  Hug

Много е хубава Хазал,а и изглежда щастлива  Simple Smile

# 425
  • Още у мъглата ...
Ох, хайде, свършиха красотните процедури за днес  newsm44
Идвам сиииии  Laughing
Скрит текст:

Ей и едни ФЕМИР ФОРЕВЪР  Heart Eyes /да не се забрави Grinning/

Айде, до коментарното студио  Hug Heart Eyes

# 426
Здравейте, искам да попитам от къде мога да свалям сериите които си излъчват по БТВ? До сега ги свалях от Новасет.нет, ама днеска гледам че ги няма, май са изтрити

# 427
Профи, за дома на аблата и двора й знаех, че снимките са оттам, но реших да си премълча. Joy
Поздравления за прекрасните ФЕмирски колажи момичета. Heart Eyes
Снежиииии, мяркам теееее, bye само да не изчезнеш като Неви на няколко пъти от балкона без да слезне при нас.

# 428
  • някъде из Врачанско
един щастлив Улусой
Скрит текст:

една песен-спомен от 80-те години на 20 век, песен за душата
Скрит текст:

# 429
Здравейте-завърнах се в диспансерО  Laughing Зиз, за новата тема-благодаря  newsm51

Още веднъж благодаря на всички ви за милите пожелания!  Hug

Сигурно доста съм изтървала,но само да попитам има ли някакъв нов фрагман на сериала на Хазал?  newsm78

Излезнаха няколко техни нови снимки и това е.
Снежииии, скри се от балкона, познах. Rolling Eyes
vihar2000, навсякъде където ги имаше с превод и не само ги изтриха.

Последна редакция: пн, 09 сеп 2013, 18:24 от Neidjal

# 430
  • В света на мечтите... ❤
Зизу страхотен анализ пак си спретнала  hahaha  hahaha  hahaha  Hug
Габи  Hug  мноу си са засилила с прибирането,леко са не спънеш да са потрошиш,че си ВИП и без теб немойм  Mr. Green

# 431
Здравейте мили момичета!Много ми липсвате,ама абдикирах принудително...Надявам се скоро да съм отново сред вас...хаят.Стреснах се като не видях Ренката на началните страници на темите,но разбрах ...и се успокоих.Въпреки,че има доста нови девойки,духът си е същия.Страхотни колажи...Браво Ирка,Жани,Дани и ...вероятно още творящи!  love001Радвам се,че не сте предали Хазатай и тяхната любов  txtloves smile3508

Аз иначе съм в час с новините.Следя редовно всичко.Много са готини и двамата...ама Хазалчето е прекрасна  newsm10 Стискам палци и на двамата.Желая им успех и чакам с нетърпение общият им проект през 2014г.,а защо не и по-ранна изненада в реала  bishop bishop bishop
Вижте Ча как се отнася със Серка и...как с Хазалчето...На светлинни години са една от друга...кой е номер 1,ааа...

Обичам ви! Two Hearts  love001

# 432
Снежи, хайде бе душа,най-после се появи.Липсваш  Hug Дано всичко е наред при теб и скоро да бъдеш с нас,както преди.  Hug

# 433
Снежи, появи се подобаващо с прекрасни колажи, особено първия ФЕмирски е чуден. Heart Eyes

# 434
  • София
Снежиииии  Heart Eyes Hug Hug Hug айде идвай сиии  Hug Hug Hug

Романтиче  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт