Парфюмни размисли и страсти - 174

• 57 452
  • 734
  •   1
Отговори
# 315
Мисля, че ви казах какво всъщност е искала да каже spinki...
Понякога хората тук се разбират трудно и бързат да си кажат тежки думи, преди да разберат същността на казаното.

# 316
Момичета, дайте идеи за подарък за жена, която ползва Кобако и Дюпонт пур фем. Направо съм зациклила, откакто се отдалечих от тази тема. Искам да е нещо, което ще се хареса, да не е много скъпо и да не е пък съвсем евтино, да се намира по нашите ширини... Уф, май много ми станаха изискванията. Laughing

Относно темата, нищо не съм изпръскала май. Това лято дори забравях понякога да се ароматизирам, как да видя дъно Joy Чакам по-хладно време, за да се сгуша в Еликсира на Мерве.
Аттинко, добра идея  bouquet, но явно съм пас, затова едва сега се включвам.

# 317
  • София
Този Ван Клийф? Намира се онлайн на прилични цени, не знам обаче дали може да се намери да се пробва.

Кабошар?

# 318
Добро утро!  Grinning
Да се похваля с първата си отливка!  bowuu
Благодарение на помощта на Бижy   Hug се справих сравнително лесно и бързо.   bouquet

# 319
  • София
А някой да ми даде мнение за това?
На изгодна цена е и пише, че приличал на О Мега.
http://www.fragrantica.com/perfume/Angel-Schlesser/Angel-Schless … Essential-32.html

# 320

Неприятно е, но тя сякаш не искаше да каже "Натали, ти си ми пратила менте!", а че е изненадана да усети нещо много различно от това, което е запомнила от първата проба на Хабанита.

Абсолютно подкрепям  Peace
Необосновано нападнахте момичето, то никъде не каза, че е получило менте.

Емия също се е изразила чудесно. Изпращането на пробички не е някакво изключително, незапомнено добро. Като имам - пращам, като нямам -  не пращам. Понякога като имам, пак не пращам, защото нямам време или пък не ми се дава... Whistling Ако изпратя пробичка, не го афиширам като някаква голяма заслуга. Толкова е просто   bouquet.

Фокси, ароматът на мира за мен ще е подобен на Belle D'Opium. Много мек, успокояващ тютюн.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2013, 10:17 от Анонимен

# 321
  • Пловдив
Коя е тютюневата ванилия?  Grinning ТВ или нещо друго? Да не пропусна случайно парфюм с така любимите ми съставки Simple Smile) !

# 322
  • София
Момичета, дайте идеи за подарък за жена, която ползва Кобако и Дюпонт пур фем. Направо съм зациклила, откакто се отдалечих от тази тема. Искам да е нещо, което ще се хареса, да не е много скъпо и да не е пък съвсем евтино, да се намира по нашите ширини... Уф, май много ми станаха изискванията. Laughing

Силви, може би Paloma Picasso или Knowing

# 323
  • на терасата

Masumi, Eau de Masumi, но това, което се предлага сега далеч не е това, което беше. Flamme или някой друг на Буржоа. Те са в духа на Кобако.

От съвременните предлагам Lovely SJP.

Успех с избора и много да се хареса подаръка  newsm10

# 324
  • Germany
Днес си сложих Jasmin Noir EDP. Имам го от... не знам колко време, поне 4-5 години и за първи път откривам в него много, ама много цвят гардения и сурови бадеми Shocked Направо съм изумена, колко се променят възприятията ми Shocked и откривам съставки, които преди никога не съм надушвала в него Shocked Толкова го обичам този парфюм, а го нося все със страх, да не ми отключи главоболие, както често се случва. При мен е забележително траен и осезаем Peace

# 325
Малко бях поизоставила половин шише Versace Crystal noir, сега го преоткрих, като че ли най-мога да го понасям по време на бременността...

# 326
  • на североизток от Рая
Много тъжен пост, Натали.

Може би затова все по-малко момичета се отзовават и пращат, дори  и малки пробички.
 Не защото аз скоро помолих в другата тема за проби, но и преди време пак исках нещо и отзивът беше нулев.  Confused

А когато се праща безвъзмездно и се прави жест, може би е нужна коректност /поне/ от другата страна.
Нели, най-добронамерено искам да коментирам поста ти по този начин. Hug

Peace

Принципно съм съгласна с написаното от теб, Емиа.

Както ме болеше главата, още повече ме заболя.

Stop Съжалявам, че се намесих по възникналия въпрос. Неправилно беше прочетено между редовете.

Ковачева
, тези дни бях с Жасмин ноар. Прекрасен е в ден с вятър.  Simple Smile

# 327
Ах, Jasmin Noir EDP... Heart Eyes не мога да не кажа две думички и аз. Flutter Получих го като подарък за първи път малко след като излезе на нашия пазар и от тогава до днес съм влюбена в него. Първата бутилчица беше 30 мл, но след нея това ми е втората стотица, от която имам около 50 мл. Странно защо и аз го ползвам рядко, защото ми е много свиден и все го слагам в най-най-специални за мен моменти.

И не мога да не се похваля, днес получих голяяяма бутилка Ботега Венета от сина ми и съм много, много щастлива! Heart Eyes Crazy Все още си гледам кутийката и не искам да я разпечатвам. Сега сигурно за два дни ще си опукам остатъка от 15 мл от малкото флаконче, което имах до сега, защото си я кътах като една скръндза същинска. Laughing Божествен е този парфюм! Heart Eyes

Вчера си мислех да споделя, но реших, че няма да ви е интересно, защото кой ли не го е казвал... но днес ми напира просто. Crazy Аз мисля, че наистина загубих всякакъв ищах към проби на нови парфюми. Не вярвам просто някой да измисли нещо по-прекрасно от селекцията, която съм избрала за себе си. Всичко е вече представено под едно или друго име с мънички, едва забележими разлики и не представлява интерес за мен. Мисля си, че от всичките 45 парфюма, които имам, ще си доизползвам количествата от повечето и нямам никакво намерение да ги подновя, а парфюмното ми щастие ще се затвори в 15 бутилки, които бих искала да имам винаги и толкоз!

# 328
  • на терасата
Jasmin Noir EDP e прелестен парфюм, макар че аз не мога да го нося, в пълен дисонанс с аурата ми е  Rolling Eyes Но пък мисля, че е страхотен за подарък, goddess питаше за идея  Peace

# 329
Аттинко, Ъпсърд Naughty това е единствения май парфюм, който ми докара мигренозно главоболие.

Шанелче, и аз се сетих за Паломата, Кноуинг май не е така популярен, пък и бледи са ми спомените за него. То и Паломата ми бяга нещо, шипър ли беше или ориентал?

рак-щрак, аз го харесвам Жасмин ноар и ми е много траен, макар и да го нямам в момента, но като знам колко хора не го усещат, най-много да решат, че е менте. Тия Мазумита не са много евтинки?  newsm78 За шефката иде реч, но не за подкуп Mr. Green

Бижу, честито ти съкровище Praynig
И аз го имам от лятото, от размяна. Харесва ми, нося го с удоволствие, но не бих си го купила.

Общи условия

Активация на акаунт