Парфюмни размисли и страсти - 174

• 57 521
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
  • на североизток от Рая

А за твоята и моята "алергия" - "Тя е бронирана здраво в гърдите и бронебойни патрони за нея няма открити! Няма открити!"!  Laughing

Лелееее, това е като мото за някои от вас. Накефи ме, Мимс.  Simple Smile

Силви,  Hug!

Аз тези дни се занимавах с цветя и установих, че много ми харесва ароматът от листа на мушкато. Има ли парфюм, който носи такива нотки. Едно такова меко горчиво е уханието, че даже нарочно смачках едно листо да си го душа. Но несмачкано, а само докоснато е по-приятно.

Мимс,
Скрит текст:
открих в подписа ти нещо, приятно кътче и гледах, гледах...Прекрасни подписи и аватари можеш да предложиш в една тема.

# 631
  • София
Абе личи си като са 1-2 фъс от мощен парфюм, докосне те само и отмине, даже е приятно. Ама да те събори е друго  Simple Smile
А за твоята и моята "алергия" - "Тя е бронирана здраво в гърдите и бронебойни патрони за нея няма открити! Няма открити!"!  Laughing

Хич не си личи като е едно-две фъс само. Аз например съм "алергична" към Кристал Ноар и сестра ми като си го сложи и като ме доближи откачам  ooooh! Ама знам, че се е пръснала само два пъти с него. Същата работа и с Елиън. И един път да се фъснеш и шлейфа омайва всички около.теб поне за 6-7 часа.
Та тук става въпрос вече дали даден парфюм ти харесва или не. Peace

# 632
  • Бургас

Реших да купя оригинален парфюм и пак ви моля
за някаква насока.Ще ходим двете в МОЛ-а и поне да знам какво да
душа.
Тестерите на Инканто на Салвадоре Фергамо са 100 мл и около 30 лв, но са много свежи и момичешки. Обичам и с удоволствие носим /аз и осемгодишната ми дъщеря/ ето този FERRAGAMO INCANTO CHARMS http://www.parfumi-shop.net/bg/ezine/show/s-ferragamo-incanto-ch … dt-100ml-m-m-.php
Други евтини варианти са парфюмите / тестерите на Мекс, Морган, Бенетон, Адидас, Тезори д`ориенте, Мис сиксти,  Наоми Кембъл, Кристина Агилера ... и мнооооого други

# 633
  • София
Момичета, разбрах кой Kilian ме е омаял. Оказвам се супер предвидима, но аз по принцип нямам много специфични предпочитания към парфюмите. Wink Та парфюмът е Beyond love. Heart Eyes Много се чудя за опцията като рефил, излиза колкото Серж Лутенс и е цели 50 мл. Гледам, че не го предлагат и в парфюми шоп. Първо там погледнах, но го няма. Cry

# 634
  • виртуално
Здравейте момичета,
отново нахлувам в темата ви с молба за съвет.
Дъщеря ми /на 13 год./ и приятелките пубертети са на вълна парфюми.

Дъщеря ми е на същата възраст, в момента има:

Our Moment One Direction
The Iceberg Fragrance
Parlez-Moi d’Amour John Galliano
Lady Million Paco Rabanne
Dreaming Tommy Hilfiger
Paradiso Inferno Pink Benetton
Pur Desir de Lilas Yves Rocher
Refan - Черната орхидея

прилични като аромат и цена са на Бритни, Зара, Есенс, Ив Роше, Бенетон
но аз предпочитам да поръчвам от чужбина, че тук цените са страшни

Последна редакция: сб, 12 окт 2013, 14:14 от Рапунцел ®

# 635
  • Варна
Абе личи си като са 1-2 фъс от мощен парфюм, докосне те само и отмине, даже е приятно. Ама да те събори е друго  Simple Smile
А за твоята и моята "алергия" - "Тя е бронирана здраво в гърдите и бронебойни патрони за нея няма открити! Няма открити!"!  Laughing

Хич не си личи като е едно-две фъс само. Аз например съм "алергична" към Кристал Ноар и сестра ми като си го сложи и като ме доближи откачам  ooooh! Ама знам, че се е пръснала само два пъти с него. Същата работа и с Елиън. И един път да се фъснеш и шлейфа омайва всички около.теб поне за 6-7 часа.
Та тук става въпрос вече дали даден парфюм ти харесва или не. Peace

Всеки си има разни непоносимости, но я си представи от сестра ти да се разнася не едно фъс Кристал ноар, а десетина  Laughing Аз например не обичам животински принтове по дрехи и аксесоари, но ако има някъде умерено и с вкус, не ми пречи. Пак си оставам анти фен, но поне не ме дразни, да не говорим, че мога да открия дори очарование някакво. Всичко е в мярката. Даже и с много хубавите неща е така - като започнат да ми ги преекспонират, стават ми банални. Ама това си е мой проблем де, не на хората, всеки си прави така, както му харесва, а аз ще си търся подходящия антихистамин  Simple Smile

# 636
Рапунцел, щерка ти ще стане много бойна мадама щом умее да разносва Черната орхидея (в оригинален или рефански вариант) още на 13.  Sunglasses Аз съм на +/- 2х13, но не умея.  Grinning

Видях, че се е разговорило за това дали да кажеш с какъв парфюм си. Не обичам да ме питат познати, нито аз питам хора в своето обкръжение. Много интимен въпрос ми е. Разбира се, няма да върна никой, който е решил да ми сподели, че му харесва парфюмът ми, но толкова.  Peace

# 637
  • София
Дами, някой мирисал ли е Amber Oud
by The Body Shop. Не го откривам във Фрагрантика, а и в сайта на Боди шоп също  Thinking Като заглавие обаче ми се струва много обещаващ.

Аз го имах, но го размених. На мен не ми допадна, но аз и не харесвам удове. Елито също го имаше, да излезе пред строя и да докладва. Hug

Sir, yes, sir  bowuu Излизам пред строя и докладвам  Laughing

Хич не е лош, ако харесваш ауд, но в сравнение с аудите на Монтал (или Диор, аз такива надежди имах) определено не е уау.. Яна, ако метнеш един адрес на лични, мога да те запозная  Hug С Rose Oud също  Wink

Пикси, винаги като те чета за алергиите около теб и си мисля, колко удобно да кажеш, че си алергичен, когато просто не ти харесва аромата и едва ли не да накараш отсрещния да се чувства виновен, затова че се е погрижил за външния си вид....или пък е начин да привлечеш чуждото внимание и накараш хората да се въртят на пета около теб. Силно се съмнявам, че хората имат чак такива сериозни здравословни проблеми, заради аромата, които се носи от околните и странно, ама как така не им пречат изгорелите газове от колите...
Нищо лично, разбира се, просто се чудя каква е тази нова мания newsm78

smile3521 Напълно съм съгласна.. аман от "алергични". Според мен просто е по-лесно да не полагаш усилия, и да се опиташ на накараш другите да се нагодят към твоя мързел  Peace
И на мен много работи не ми харесват (чалгата включително, всъщност направо на челно място може би  Stop), но не смятам, че е редно да налагам на всички моя вкус  Crossing Arms

# 638
Момичета, мноооого разчитам на вас  Hug да ми препоръчате мъжки парфюми  Peace
Трябват ми за подарък на двама младежи, на 18 г. и на 23 г. Аз съм пълен лаик по темата, благодаря на всеки които отдели време и сподели мнение   bouquet

# 639
  • Бургас
Много харесвам тези две води.По-свежи и леки са.Особено втория много ме омайва, чак ми се е присквало и аз да се напръскам.

http://www.fragrantica.com/perfume/Kenzo/L-Eau-par-Kenzo-pour-Homme-79.html
......................

П.П.Аква марин имах предвид

http://www.fragrantica.com/perfume/Bvlgari/Aqva-Pour-Homme-Marine-1742.html

Последна редакция: сб, 12 окт 2013, 17:17 от Галчудо

# 640
  • София
Момичета, мноооого разчитам на вас  Hug да ми препоръчате мъжки парфюми  Peace
Трябват ми за подарък на двама младежи, на 18 г. и на 23 г. Аз съм пълен лаик по темата, благодаря на всеки които отдели време и сподели мнение   bouquet
Кажи бюджет и с колко време разполагаш  Peace

# 641
  • София
Яна, и двата аромата са правени за Изтока и не се намират в европейските магазини и сайтове на Боди Шоп. Аз ги бях видяла и пробвала в Дубай, но там на фона на местните удове и прочие тежка артилерия плюс пренаситеното око и нос изобщо не ги отразих.
Извинявам се за грешката, да Роуз Уд беше моя. Blush
Не си в грешка, моят спомен е, че взех и двата от теб и розовия и дървесния уд, което не гарантира, че на мен не ми изневерява паметта Embarassed
Скрит текст:
Яна, ако сериозно ги мислиш, пиши да ти отлея, не ги ползвам често и надали сама ще им видя дъното. Ако ти харесат, ще си ги поръчаш.

# 642
  • виртуално
Рапунцел, щерка ти ще стане много бойна мадама щом умее да разносва Черната орхидея (в оригинален или рефански вариант) още на 13.  Sunglasses Аз съм на +/- 2х13, но не умея.  Grinning
не е само до умеене, въпрос на кожа и химия  Peace
на мен ми стои като "манджа с грозде и мухъл", при нея се разгръща невероятно  Crazy

# 643
  • София
Аз нали съм на тема Beyond love  и видях във Фрагрантика, че друг аромат приличал на него или по-скоро обратното, но става въпрос за Robert Piguet  Fracas. Има ли нещо такова? И този втория дали го има някъде в София за тест?

# 644
Като стана дума за орхидеята, черната, когато мъжът ми я сложи за първи път и от него се разнесе божествено ухание, много ми докривя...
Напълно съм съгласна за химията и с това, че във всяка физика Wink има различна химия....

И сега я носим и двамата...но не по едно и също време...

Общи условия

Активация на акаунт