"Есен настъпва, а МАРТ е далече, но в корема на мама тупти малко човече "

• 20 376
  • 685
  •   1
Отговори
# 660
Маги, много неприятна ситуация! За това не искам да живея с родители /мои или на мъжа ми/, рано ли късно се заражда спор за битовизми и стават скандали. Нека сме си далеч, за да се обичаме - това ми е философията. Ако имате възможност - живейте сами. Ако нямате - уредете нещата, докато е време. Поемете всичките си сметки, дори свекърите да казват, че не искат, за да нямат после повод да си отварят устата какво ви плащат и че без тях не можете. А за майчето... това наистина си заслужава вниманието, за разлика от свекъра... здравето ни е най-ценния дар! Но кистите поне се лекуват и не са нещо толкова страшно и ужасно, ще минат  Hug Миличка...
cherry_cherry, и аз няма да давам да ми се месят  Peace Ако им поискам мнението, тогава ще го дават. А аз котката не давам друг да пипа, детето не знам как ще си го оставя в чужди ръце... малко съм лудичка в това отношение  Crazy Единствената жена, на която може би бих го оставила, е бившата свекърва... ахах, но тя е феномен!  Heart Eyes А за диска с йогата - лесно ли е за изпълнение, добре ли е направено ДВД-то ? И за мъж ми... обича ме той, ама понякога много ме дразни... иде ми да го ликвидирам  Blush хаха
Клипчето с бебето - страхотно е! Толкова е нежно, мило, а насладата на бебчо от водата ме стопи... представих си мен с моето бебе и ревнах  smile3518  Joy А жената колко спокойно и безстрашно го къпе, дано и аз да мога така...  Praynig
И сега... признавам - грешник съм !  newsm17 Купих първите нещица за бебка... едни малки розови терлици и едно боди с надпис "бебе в колата"... видях ги и не се сдържах просто  Blush Та, така и така влязох в магазина, разгледах леглата, ваните и количките... бутах доста от тях, оглеждах и най-много ми допадна тази - http://slonbalonbg.com/bebeshka-kombinirana-kolichka-bertoni-lor … reen-2013-bg.html ... нищо не знам за нея, ако някой е имал досег до нея, МОЛЯ да сподели  Praynig

# 661
Момичета аз се залавям с новата тема, ако нямате нищо против де, че сега като се разпишете и ще стигнем 50стр. Пък и да се разсея малко. Е аз забравих да се похваля, моя пекинес ще става татко, че и снахата ми е адашка  Peace Heart Eyes

# 662
хахаха, а честити бебета  Hug За темата -давай смело!  Party

# 663
Олеле мамииииии, това клипче е направо чудесно. Нямам думи. Страхотно е! На бебето му е направо блажено! Изпитва неописуемо удоволствие! Много ми харесва  Party

# 664
след нежното къпане на бебето пак е мой ред с 1 луда майка http://-reklamen-spam-/Shokirashto-Bremenna-v-osmiya-mesets-vdiga-shtangi-Video как все на такив неща попадам. Ой да ви се похваля рачистих се малко и сега като седнах да ви пиша се започна една усилена атака от мърдане в корема ми Hug направо ми се опи душичката от кеф newsm44 smile3521 newsm76 нямаме против Маги тя си ти е запазена темата отдавна  Peace и честито че ще ставаш "баба"

# 665
Мами с растящи тумбачета  preggo днес с таткото бяхме на поредната лекция - вече четвърта. Тя беше в Сити Център, списание 9 месеца и им беше първата съботна лекция. Много съм доволна. Лекцията беше за кърменето и храненето на бебето и лекарката беше страхотно изчерпателна и много интересно разказваше всичко като приказка.  newsm03
За следващата седмица съм планирала още три лекции. Сега използвам да ходя колкото може повече докато таткото е още тук, защото началото на октомври заминава за Лондон и с бебо ще сме си самички повече от месец и ще има много  smile3518.
Аз си бях решила да му се налагам и да си раждам тук и да си гледам детето тук, но май той надделя. И ще изчакам да направим най-важните изследвания и да ми се вдигне малко плацентата (ако това е изобщо възможно) и тогава ще пътувам. Сега е наред притеснението как ще се справим само аз и таткото и бебето без чужда помощ, но той успява да ме убеди, че и сам дори  newsm44 ще се справи и като го гледам как попива на лекциите - може и да е по-добър от мен дори.  newsm78
Сега той е домакинята вкъщи, имам си страшна отмяна - готви (и за мое учудване много добре), чисти, пере, пазарува - абе изобщо - върхът е  txtloves ама нали си е моят  newsm51

# 666
Момичета почти съм готова с темата ще пусна линк и на когото нещо не му хареса да каже да го променя или ако може сам да го промени профила и паролата са идентични с регистрацията в сайта за снимки, в който качаме. Повярвайте ми няма да се сърдя на промени, за първи път правя тема и май малко се озорих  Blush
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=739439.0

# 667
  • Пловдив
Rayata браво на примерния татко, да си го слушкаш и обичкаш,както и той теб.

Маги–Ко много тъпо с тия роднини,ама май всички затова се ядосваме в повечето случаи. Ти си гледай мама да е добре и й давай сили с бебчето  newsm10

Клипчето на бебчето е много красиво, аз го гледах преди няколко дни,ама не се сетих да ви го пусна и на вас.

Йо, дискът с йога е супер направен, има си всичко, професионален е. Упражненията са леснички, поне за мен,а може би и за теб щото си спомням че ти бяха казали,че си като за напреднали. Но пък си  мисля,че с напредването на бременността ще са ни точно по мярка тези упражнения.  

# 668
Rayata все едно описваш ММ  Heart Eyes От както съм бременна не съм докоснала тенджера или прахосмукачка  Mr. Green Не ми дава да пипна нищо и за кучето се грижи сам (а то е от породите изискващи много грижи)  Rolling Eyes Много ми е добричък и давам всичко за него  Heart Eyes Сигурна съм, че когато бебето се роди ще е от всеотдайните бащи  feeding

Magi_Ko темата е СУПЕР  Peace

Това клипче беше постнато преди няколко дни във ФБ групата и от тогава го гледам всеки ден  Mr. Green

# 669
Хахаха, Йо, не мога да повярвам, че си се преборила за списък с бившите, моя мъж никога не би се съгласил, а и сигурно сам трудно ще се сети за повечето.   Grinning

Famille  Hug

Виви Hug

С тия разговори за туршия ми се дояде туршия - пфуу.

Морско момиче - съвет нямам, ама ми е жал за теб, каква мъка! Пожелавам ти да минава вечее.

kiksi007, Маги - и мен само и единствено свекъра ме изнервя, ама колкото за всички роднини взети заедно. И аз се наревах вчера заради него; и груб е и нагъл, и мързелив, и даже сега като си мисля се разстройвам и изнервям, и ще му огранича достъпа до бебето - за по празници.

Winter mоm - после ще се повъстановявам известно време, но предполагам, адереналина и емоцията от факта, че си имам бебе, ще ме вдигнат по-бързо, иначе си е тежка операция и сигурно и мен ще ми го дадат на 3-4 ден. Но да, да мине всичко добре, пък после ще го компенсирам.    Simple Smile

Мамчета  bouquet

# 670
Оффф не мога да повярвам какви злобни хора има майката на мм с чаши  ще ме замеря кога ще излизаме на квартира  няма търпение да си остане сама как не я интересува че сами се оправяме  а и аз не работя не знам как и на него да помогна . маги наистина знам какво ти е но хората са го казали ако се разбираш със снаха си печелиш дъщеря ако не губиш сина  си . а за майка ти и моята имаше такъв проблем но се оправи не се притеснявай всичко лека полека ще се оправи   bouquet  и темата е супер . Rayata браво за ходенето по лекции аз съм по несериозна само един път ходих за сега надявам се с мъжа ти бързо да сте си заедно и пак да си те глези  Simple Smile

# 671
tiny , НИКОГА не съм се интересувала от минали жени в живота на гаджетата ми. До сега не съм питала и мъжа ми. Ситуацията го наложи, защото не искам в този малък град, в който всички се познават и знаят всичко за себе си, само аз да не знам какво е случва и се е случвало, докато някой "най-добронамерено" не ми го изтърси. А и 3 от момичетата са бившите му приятелки, другите две вече са ми ясни, та ми е по-спокойно да знам да не им ида по домовете, примерно  Mr. Green За тези от другите градове, не съм питала  Joy Само тези ме интересуваха! А ти как си? Вижда ли му се краят на притесненията?
cherry_cherry , ще си го поръчам тогава  Peace Запалих се по йогата, не знам как действа, но се чувствам друг човек след като я практикувам.
Rayata , браво за добрия татко и мъж Simple Smile Все така да те радва!

# 672
Мацки,а от къде поръчвате дисковете с йогата и каква е цената?  newsm78 Аз съм ходила на йога няколко месеца,но беше преди 3 години-много съм несериозна!!!  ooooh!

# 673
темата е супер беше объркала само цвета на Брида но го оправих, май бяхме говорили да сменим цвета на Маренчета 2014 да не е в черно опитах но не мога, ще го оправиш ли ако можеш   bouquet

# 674
Готово за днес толкова, утре може да си поиграя да сменя цвета и на имената, но ако съм на кеф  Heart Eyes Предлагам да си допишем тази тема и да я затваря модератор. За това предварително направих другата ако има забележки да ги изскоментираме тук и да ги поправим  Peace Не се сърдя за забележки, а само да попитам как да добавя тази тема като Тема6 , но да препраща към нея   newsm78 Или някой ако може да го направи  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт