"Есен настъпва, а МАРТ е далече, но в корема на мама тупти малко човече "

• 20 410
  • 685
  •   1
Отговори
# 615
Не съм писала скоро, ама поста на Йо ми вдигна адреналина!
Йо, хич не се ядосвай на такива селски сплетни. Тая дето ти го е разказала друга работа няма ли си? Много ме дразнят такива, дето уж не, че нещо, ама да си кажат. И не си го изкарвай на мъжа си! Пък аз бих продължила да ходя там, дори само с идеята да им покажа, че съм над тези глупости.

# 616
оо Аbra_Cadabra къде се загуби.. как сте вие?

# 617
abra_cadabra , извинявай за адреналина  Joy Знам, че не е полезен за бебчето! Да ми прости и то...  Praynig В малкия град, особено като си непознат, на всички им е много интересно да ти разказват... започна се от  магазинерката в блока, сега пердаша до голям магазин, мина през майката на мъж ми, фризъорка, познати, сега и тези от йогата... абе където и да отида, все някой иска да ми каже нещо за "отпреди"... Няма лошо! Всеки си има минало и всеки е избирал как да живее и какво да прави. Много ясно, че важното е сега и с мен как стоят нещата! Ама мен ме ядосва фактът, че не ми е споменал къде ходя на йога... че аз така с коя ли негова бивша любима мога и приятелка да стана и после да си разказваме "как е с него"  Joy Ужас... предпочитам поне за този малък градец да знам къде какво е правил, за да не се бутам там...

# 618
хах наистина ЙОТО тая едва ли си е направила сметката,че каквото и да каже все пак ти имаше мечтаната сватба с него и сега носиш детето му.Моя изобщо не иска и едно име да спомене а аз глупавата всичко си казвах.Ама така си е защото ние жените гледаме от емоционална гледна точка и си мислим,че като нас мъжете са влагали чувства във всяка,с която са спали,А то не е така.В някои случаи при мъжете е било само заради секса,без емоционално обвързване.
Исках да попитам за алергените на прасковите,важи ли и за компота,че го обожавам?

# 619
kiksi007 , аз самата не мисля, че трябва да си казваме колко и кои... за да не се нараняваме. И нито той ме е питал, нито аз... но сега ще питам. И не защото ме интересува миналото му, то си е негово, избрал си го е! А защото не искам да изпадам в неловки ситуации... сякаш самочувствието ми се смаза... аз само за него говоря, за бебето, хиля се, обяснявам и сякаш ме поляха със студена вода... Е, много гадно е... честно...

# 620
Най-вероятно ако бях аз сигурно щях да изпеця нещо,дето да и стане неудобно,ако ми е паднало пердето,ама наистина си е неприятно.

# 621
Сериозно... аз не се усетих, ама това си помислих и го изстрелях "Всеки прави грешки"  Crazy Ужас... не съм лош човек, не искам да обиждам хората, не искам да съдя никого, включително и мъж ми, ама мамка му... можеше да ми каже къде си щъкам  Tired Това ме вбеси, натъжи и обиди... че изпаднах в такава неприятна ситуация, а можеше да ми я спести...

# 622
Това ме вбеси, натъжи и обиди... че изпаднах в такава неприятна ситуация, а можеше да ми я спести...
Ей на това ме е най-най яд! Защо пък ти ще се чувстваш неловко. Я си имай достойнството и не си преписвай неща, в които дори не си участвала, камо ли да изпитваш вина. Не се оставяй разни клюкарки да те тормозят и това дори да води до разпри в семейството. 

# 623
Момичета, разплакахте ме... сериозно! ...  smile3518 Не знам какво щях да правя, ако ви нямаше... всяко нещо - лошо и хубаво, споделям с вас и когато погледнеш нещата "отстрани", някак се успокояваш... Прибра се моя току що... не го отразявам, той ми говори, аз не... оставила съм един лист и химикал на масата и съм написала отгоре какво следва той да допълни... надраска моето име и фамилия и до там... мисля да не му говоря, докато не ми направи списъка. Глупаво, ама така мисля да направя... сега нека я спрем тая тема, че не е приятна. Тук сме, за да си говорим предимно за прекрасните ни бебоци и емоции, свързани с тях  Hug

# 624
Йоанче, стига с тоя списък.... човека се е оженил за тебе, бебе чакате, какво значение има за миналото... добре че е било то, за да го направи най-добрия за тебе... Защо ти е тоя списък - за да знаеш дали е спал с 5 или 10.. и какво ще почнеш да го питаш после коя е най-добрата...ей момиче откажи се от списъка - само се сърди или поискай нещо да ти се подмаже - я масажче, я да ти направи вечеря... само не плачи - Ния ще се разсърди

# 625
Йо,
от тоя списък най-много да ти стане по-зле. Я по-добре както Валя предложи, го остави да ти се реваншира по друг начин- сигурна съм, че ще измислиш как Simple Smile

# 626
Ама не искам утре пак да ида някъде и да изпадам в такава ситуация  newsm78 Знам, че ще ми стане гадно, но поне ще ми спести следващи "неразположения"... и споко, няма да разпитвам за интимности  Laughing Това наистина не ме интересува! Само да знам къде мога да ида и при кого... нищо повече.

# 627
  • София
Йо, наистина е можел да те предупреди, като е знаел къде ходиш на йога. А човека, който ти е разправял това или е супер тъп, или е не особено доброжелателен. А това със списъка няма да доведе до нищо хубаво. Я по-добре измисли как да ти се реваншират  Wink

# 628
  • София
Йо, реагирала си точно така, както аз бих реагирала. Но после на мен нямаше да ми дава мира мисълта, че някой може да си помисли, че заради тая съм спряла да ходя на йога. Как ли пък не! Ще изпъча корем, ще се гримирам, прическа и на йога!

А да видим какво имаме отсреща - грозна, че и тъпа, щом мъжа ти не си е говорил с нея. И сори за таткото, сигурно му е много болно, но да направи такова изказване на бременната му съпруга няма да промени собственото му подозрение, че щерка му е шаврантия... Sick

Tiny,  Hug  bouquet

# 629
mylili , не мога да измисля реванш... в мисловно затъмнение съм  Crazy Само знам, че дума не мога да пророня...
Famille , хахаха... говориш като истинска приятелка... за това с хуленето на "девойката"  Joy Тя не ми е виновна... моя трябваше да си отвори устата... и - не... не мога да ходя, всеки път като им вляза в дома, ще се сещам за това... не обичам да си причинявам сама неприятни усещания. Винаги съм гледала да ги пестя и на себе си и на околните... Между другото - след малко е "'винено време"  Wink

Общи условия

Активация на акаунт