Орифлейм - тема за клиенти и консултанти - 9

• 54 445
  • 731
  •   1
Отговори
# 405
Момичета, извинете ме за глупавия въпрос,  Embarassed  но къде се вижда продукта, заместващ такса доставка?Нали вече формата за заявка не е на хартиен носител.

# 406
За комбинирана кожа какъв ФДТ препоръчвате?

Аз съм с комбинирана и от Орифлеймските съм ползвала адаптиращия се, който ми понесе много добре (не личеше, че имам нещо на лицето и не лъщеше изобщо). Та ако си решена да ползваш от тази марка, един глас за адаптиращия се.
Още един глас за Адаптиращия се на Джордани, но и Ever Lasting е супер за комбинирана кожа! Избери си един от двата. Аз съм с комбинирана кожа и съм доволна и от двата.

# 407
Момичета, извинете ме за глупавия въпрос,  Embarassed  но къде се вижда продукта, заместващ такса доставка?Нали вече формата за заявка не е на хартиен носител.
В актуално от каталога в сайта са показани и двата продукта със снимки. Както и в електронния вариант на ДОФ.

# 408
Много благодаря!  Hug

# 409
  • Перник
За комбинирана кожа какъв ФДТ препоръчвате?

Аз съм с комбинирана и от Орифлеймските съм ползвала адаптиращия се, който ми понесе много добре (не личеше, че имам нещо на лицето и не лъщеше изобщо). Та ако си решена да ползваш от тази марка, един глас за адаптиращия се.
Още един глас за Адаптиращия се на Джордани, но и Ever Lasting е супер за комбинирана кожа! Избери си един от двата. Аз съм с комбинирана кожа и съм доволна и от двата.

Още 1 глас за Everlasting  Peace

# 410
Момичета, от 2 дни не мога да си вляза с паролата в сайта на Орифлейм. Като напиша парола и потребител ми дава съощение "Internet Explorer cannot display the webpage." Това го виждам в малкото прозорче, което се отваря за парола и потребител.

При вас такива проблеми?... newsm78

# 411
Момичета, от 2 дни не мога да си вляза с паролата в сайта на Орифлейм. Като напиша парола и потребител ми дава съощение "Internet Explorer cannot display the webpage." Това го виждам в малкото прозорче, което се отваря за парола и потребител.

Не, не съм имала подобен проблем. Пробвай с друг браузър

# 412
  • в огледалото на живота
За съжаление отново нямам продукта, който замества куриерската такса.  Crossing Arms
Aз най - сетне разбрах как става. Не ми го засича, защото избирам куриер, а за да го засече трябва да е до поща. Яд ме е, че пропуснах нежната грижа.
Балсамчето ли замества продукта куриерска такса?
С какъв аромат е представено?

# 413
А като текстура нали не тежи много този Everlasting?

# 414
  • Перник
А като текстура нали не тежи много този Everlasting?

Никак даже.

# 415
За съжаление отново нямам продукта, който замества куриерската такса.  Crossing Arms
Aз най - сетне разбрах как става. Не ми го засича, защото избирам куриер, а за да го засече трябва да е до поща. Яд ме е, че пропуснах нежната грижа.
Балсамчето ли замества продукта куриерска такса?
С какъв аромат е представено?

Мисля, че спирала замества куриерската такса.  Peace
Писах им и ми отговориха, че продуктите се изчерпвали бързо.  Tired

Имах подобен проблем, но като дам рефреш на страницата, въведа наново данните си и се оправя.  Peace

# 416

Имах подобен проблем, но като дам рефреш на страницата, въведа наново данните си и се оправя.  Peace

bouquet Благодаря много, получи се така!

# 417
  • Варна

Кожата ми е суха, така че щом Everlasting е за мазна, със сигурност не е за мен. С много бяла кожа съм и обикновено ако не най-светлия, то следващият ми е идеален. Гледах снимки на Olive Beige (Studio Artist), изглежда много подходящ, но се притеснявам да не ми дойде тъмен, че не ми се иска да ходя като конника без глава Simple Smile От червилата се отказах. Задължително ще си взема и двата молива Kohl, както и комплекта за вежди и коректора Studio Artist, много ви благодаря за препоръките Simple Smile Все още се двоумя на основата, понеже адски ми харесва прасковения блясък на Very me и си го ползвам като основа.

bouquet

Ами да ти кажа Olive Beige не е тъмен изобщо, но пък щом си с много бяла кожа, по-добре вземи Fair Nude ли какво беше там по-светлото... В крайна сметка който и цвят да избереш, няма да ти седи като маска, адаптира се към кожата!  Hug
П.С. Аз пък много харесвам и на Very me ФДТ-ните... за по 4 лв са идеални - леки, хидратиращи и лесно разнасящи се. Като за много бяла кожа препоръчвам Porcelain.  Flutter

# 418
  • Пловдив

Кожата ми е суха, така че щом Everlasting е за мазна, със сигурност не е за мен. С много бяла кожа съм и обикновено ако не най-светлия, то следващият ми е идеален. Гледах снимки на Olive Beige (Studio Artist), изглежда много подходящ, но се притеснявам да не ми дойде тъмен, че не ми се иска да ходя като конника без глава Simple Smile От червилата се отказах. Задължително ще си взема и двата молива Kohl, както и комплекта за вежди и коректора Studio Artist, много ви благодаря за препоръките Simple Smile Все още се двоумя на основата, понеже адски ми харесва прасковения блясък на Very me и си го ползвам като основа.

bouquet

Ами да ти кажа Olive Beige не е тъмен изобщо, но пък щом си с много бяла кожа, по-добре вземи Fair Nude ли какво беше там по-светлото... В крайна сметка който и цвят да избереш, няма да ти седи като маска, адаптира се към кожата!  Hug
П.С. Аз пък много харесвам и на Very me ФДТ-ните... за по 4 лв са идеални - леки, хидратиращи и лесно разнасящи се. Като за много бяла кожа препоръчвам Porcelain.  Flutter

Да, Fair Nude ще си взема, не ми се рискува с Olive Beige   bouquet  Имам го този на Very me. Точно Porcelain си взех и така разбрах, че този цвят на Орифлейм ми идва твърде блед. Направо ставам бяла като смъртта с него. Освен това много ми пари на очите Sad Ползвах го няколко пъти и го зарязах, ще го пазя, ако някой ден случайно остана без фдт.

# 419
Може ли мини ревю на диамантения крем и Кралския  Praynig Клиентка иска да и ги опиша-леки,плътни,хидратиращи ли са ,за каква кожа и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт