Вече сама се смея , ма да попитам като видна блондинка. 
Айша , а лука с люспите ли или да го обели?

И на мен ми е тъпо след срещата.Вчера сутринта станах още с настроение,но вчера вече ми мина.

от мен за всичко което направи за срещата и отново ти се извинявам за главоболията които аз ти създадох.

аз се ключих в тази отворена група за лечение от изпитани бабини рецепти. Четох доста снощи и има много хубави , народни рецепти.
леко и успещно пазаруване !!! 
макар и за малко да влизаш,но ми е приятно като те виждам на хоризонта
винаги да имаш хубави емоции.... 
това подуване ,като че ли ми прилича на Подагра.... да не съм лош пророк де... , че ММ беше така преди време и доста упорито е... Трябва да си изследва пикочната киселина. Да не би да има отложени кристали в ставата и от там да му се подува. Казвам ти го само като варионт. ММ при това положени ,единствено го успокояваше като превържех със силно препечена филия , натопена във червено вино, слага се върху кърпа компреса и се увива крака и после с найлон. така стои цяла нощ.
много хубави снимки е направил Драго.. Аз вкарах около 30 и снощи имах още 5 снимки от вторият ден и точно ги качвам и извезнъж гледаж от 46 снимки , станаха 186 ли.... и си помислих , че нещо си повтарям снимките...
писали сме заедно ..

адмирации за организираната от теб среща .Всички са доволни какво повече от това. 

мажи с Арника и малко почивка трябва да му дадете на глезена,ама как ли ще стане.

Препоръчани теми