КГБ = Клуб на Готините Баби - 139.

• 95 734
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Joy Вече сама се смея , ма да попитам като видна блондинка.  hahaha
Айша , а лука с люспите ли или да го обели?  Embarassed

# 676
Добър вечер.
За кой ли път открадвам време да ви погледна.

Благодарност на всички ви за това, че с показаните снимки ме направихте съпричастна с вашите емоции от срещата в Пловдив.

Диди, поздравления за теб и съпруга ти за чудесните ( и особено за това, че са толкова много) снимки и за отделеното време да ги редактираш и качиш в сайта ни.

Радвам ви се и още повече съжалявам, че пропуснах да изживея всичко това .

Лека нощ, спокойни сънища и хубава и спокойна седмица.
До скоро.

# 677
  • София
Жабката, обелен и нарязан като за салата, посолен и размесен с нарязани обезкостени маслини. Само копър и магданоз липсваха, по обективни причини  Joy
Това колко ракия изпива, ама хапнах малко и го пльоснах на крака.
Може да не е било правилно, но така го направих, пък то взе, че подейства.
Джили,  Hug

# 678
Joy Ако закъса за мезе да си вземе от компреса.  Joy
Сега като написа за лук и маслини и се сетих , че съм чувала за
тоя лек , но съм чувала и за кромид луд със люспите ,
та рекох да питам ти как си се излекувала.
Ма ще му кажа утре да си го направи като за мезенце.  Mr. Green

# 679
Добро утро и хубав вторник, приятелки!!!
Пожелания за един успешен, интересен и усмихнат ден!!!

Малко позакъснях, но вече тръгвам към моите момичета ....

# 680
  • в малка спретната къщурка
Добро утро !
След вчерашната обиколка,снощи тропясах и съм си взела съня,,като един миг.
Айша,все още сме без палто или яке,защото все нещо не ни харесва.Днес ще продължим обиколките,но ще влизаме само в магазини за парцали.Девойката се сдоби с боти и ботуши,но след голямо обикаляне.Днес до към 14 часа съм на самостоятелна обиколка и след това ще повторим вчерашния маратон.Ходя като" муха без глава",но се ориентирам и не съм се загубила още.
Жабче,дано помогне лека  с лук и маслини,но за арниката съм чувала много добри отзиви.
Роси,имали сте големи премеждия ooooh!И на мен ми е тъпо след срещата.Вчера сутринта станах още с настроение,но вчера вече ми мина.
Дидиа,сега ще гледам снимки.
Лек,приятен и усмихнат ден !

Джили,приятен ден !

# 681
  • Пловдив
Здравейте момичета и от мен !
И аз да изкажа БЛАГОДАРНОСТИ  на нашето неуморно Роси !!!  bouquet
Страхотна ,енергична и лъчезарна дама пълна с позитивизъм дама  !
Съжалявам мила за лошия ти ден ,но гледай на пред и всичко лошо да остава зад гърба ти .
Момичета и аз бях с емоциите два дена ,но хубавите неща бързо свършват  Sad
Но то си зависи от нас ,ако си го направим пак ще е супер  Naughty Peace
Тъка че мислете за нова среща и дано и други да се включат .
Сега ви желая лек и усмихнат ден !!!
 Hug Hug Hug

# 682
Здравейте !!  Помните ли е?? Много ви се радвам ,че сте толкова позитивни и нахъсани .Браво !!Много исках да дойда и ви видя на живо ,но една седмица преди срещата ме поканиха да кумувам.
Нямах време дори и за нов тоалет . Булката е 40г а младоженецът но 33 г откъдето и някой емоции
бяха в повечко.
РОСИ  Hug от мен за всичко което направи за срещата и отново ти се извинявам за главоболията които аз ти създадох.
Хубав ден момичета!!

# 683
Здравейте момичета.... !  Hug
След вчерашните емоции , та като съм легнала снощи и в 9 часа се събудих. Изкарала съм си съня на един дъх.... това скоро не би се беше случвало....
Сега си пия кафето и с ММ отиваме да ходим пеша . Имаме много хубав парк- горичка наблизо до нас.
Благодаря ви за съчувствието и благодарностите... За съжаление понякога има такива дни , но аз не се предавам, оправям се... hahaha
Кари  Hugаз се ключих в тази отворена група за лечение от изпитани бабини рецепти. Четох доста снощи и има много хубави , народни рецепти.
Включете се и ви е момичета , има добри съвети....
Фури Hug леко и успещно  пазаруване !!! newsm10
Джили Hug макар и за малко  да влизаш,но ми е приятно като те виждам на хоризонта
 Hug
jb66 Hugвинаги да имаш хубави емоции.... Grinning
Жабче Hug това подуване ,като че ли ми прилича на Подагра.... да не съм лош пророк де... , че ММ беше така преди време и доста упорито е... Трябва да си изследва пикочната киселина. Да не би да има отложени кристали в ставата и от там да му се подува. Казвам ти го само като варионт. ММ при това положени ,единствено го успокояваше като превържех със силно  препечена филия , натопена във червено вино, слага се върху кърпа компреса и се увива крака  и после с найлон. така стои цяла нощ.
Дидиа Hug много хубави снимки е направил Драго.. Аз вкарах около 30  и снощи имах още 5 снимки от вторият ден и точно ги качвам и извезнъж гледаж от 46 снимки , станаха 186 ли.... и  си помислих , че нещо си повтарям снимките...  LaughingПосле ги видях ,че са твоите. Едновременно сме ги качвали... Laughing
Белдос Hug писали сме заедно .. Laughing Споко , не се притеснявай.Лошото е ,че не можа да дойдеш..., а другото е хубаво , че си била кума.... Laughing
Весел ден момичета !  love001

# 684
Добър ден!   bouquet
Роси и ние си мислехме за подагра , но изследванията от август са
му перфектни. А и десния крак му е проблемен , едно , че преди 2-3г имаше изкълчване
на глезена и 1 месец беше в болнични и на рехабилитация. Те го предупредиха , че
трябва много да внимава , но нашия що да не скочи от ремаркето на камиона.  Rolling Eyes
И го е натъртил и пак проблем. Пази ли го нищо няма , малко да се отпусне и пак отток.
А и нали все крака му е на газта , та и почивка няма. Но , старост нерадост.  Laughing
Сега поръчах крем арника , утре ще го взема и като се прибере тая , другата седмица ще
му го дам да си го има. Лошото е , че има чорап и е точно е този крак , ма като товари , разтоварва
що ли да го слага да му пази глезена.  Laughing
Хубав и слънчев ден!   bouquet

# 685
                  Привет,момичета!
                  Прибрах се от тръстиката и чакам деди да ми докара учениците,че Цвети е на работа след половин час!Сватята е на процедури и ще и ги изсипя като си дойде,че вече нямам сили да се занимавам с домашни и учене.Идва ми в повече! Mr. Green
                  Роси,това са само малка част от снимките и набързо ги редактирах,че деди е снимал,снимал та се е забравил.От града има толкова снимки,че като ги разгледаш можеш да идеш до Пловдив и да се разхождаш като в напълно познат град и без да си стъпвал там. Laughing

# 686
Здравейте,момичета! Hug
Разгледах снимките стани ми много  радостно че сте си изкарали чудесно "разходих "се из Пловдив благодарение на Дидиа .Един красив град.Роси Hug smile3501адмирации за организираната от теб среща .Всички са доволни какво повече от това.  bouquet
Роси поднасям ти съболезнования за загубата на близкия човек Flowers Rose
Жабка Hug мажи с Арника и малко почивка трябва да му дадете на глезена,ама как ли ще стане.
И аз много съжалявам че не можах да дойда,но живот и здраве предстоят нови срещи.
На всички момичета желая спокойна вечер и прегръдки от мен.
newsm51 hug

# 687
  • София

Здравейте, момичета!

Ето съм и за! Още съм под парата на прекрасната среща, която си направихме в Пловдив. Времето беше чудесно и кръстосвахме града на длъж и шир. Роси ни беше резервирала хотел лукс с огромни стаи, но за съжаление само успяхме да преспим за няколко часа там.  Laughing

В ресторанта също всичко беше перфектно, че и поднесено красиво - сложила съм снимки на салатите и тортата.

С две думи, благодарения на нашата Роси организацията беше на страхотно ниво. Разходката из стария и новия град също. Благодаря ти, Роска от сърце за хубавото изкарване!   bouquet

Пиша набързо, защото съм тук само за две дни и после, както ви споделих преди време ще остъствам за по-дълго. В момента вече съм заета с битовизмите, както се сещате.  Simple Smile

Качила съм и аз куп снимки - ще има да гледате. То и аз не успях да ги разгладем, но като имам време на спокойствие ще направя това.  Дано да се харесат, ама харесат, нехаресат - това сме си ние. Ама пък нали ни беше мноооого хубаво.

Целувки до довечера, може би.  Heart Eyes

# 688
  • София
Добър вечер!
Днес времео беше много хубаво и цял ден се мотах по улиците. Отидох и до работата на Ани. Една моя братовчедка имаше записан час, после се препичахме на слънце в двора на хотела. Като живеех в Търново тя беше още ученичка и все се моташе покрай моите студ. компании. А сега е зъболекарка и в четвъртък сутрин имам час при нея. Бррррррррррррр, ужас.
Жабката, говори му на Краси да се пази и да не натоварва крака.Няма как да е съвсем обездвижен, но поне да не скача. Ролята на Батман му е забранена, все пак е  Кр. Старши.  Laughing
Отивам да гледам снимки.
Фури, купихте ли палтенце на девойката. Чакаме ревю с новите придобивки.

Последна редакция: вт, 22 окт 2013, 19:55 от Aisha

# 689
Дедко в паузите прави компреси като редува през 3 часа -
картофи и лед.  Mr. Green Каза , че вече е почти ок крака му.  Peace
Казах му замаслините и лука , но предпочитал да приема вътрешно тоя лек
и да го разреждал с винце.  Mr. Green
Казах и за препечен хляб с вино , ма цък отказа и него. Всичко това било
за вътрешен мехлем на душата. Laughing
Бе 'ем боли , 'ем сърби. Но важно , че се оправя.
Айша , съгласи се той , че не е на 15 , а 54 и обещава да не скача.  Crazy
Хората турили стълби , ма вика аз по набързо скачам , а скачай сЯ , де.  Mr. Green
Ма ще , ще , ще стане послушен.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт