КГБ = Клуб на Готините Баби - 139.

• 95 722
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Айша честито за Кени.Пък може по бързо баба да станеш със връзки на село Mr. Green
Жабка, успех  в повторението.Прави и за мен,ако си приятел Embarassed
Фурийка, така е с приятните срещи,не можеш се наговори, като стари приятелки Simple Smile

Лека вечер момичета,споменати и неспоменати,но незабравени Hug

# 91
Здравейте момичета ! Hug
Прибрахме се от вилата преди два часа . Свършихме доста работа. Брахме грозде , ябълки , праскови.... Та всичко да се оправи , кое в буркани ,, кое в бидони...., кое да се сортира в касетки... Хубаво е да го имаш , но и много работа ....
Айша Hug освободила си се от едно голямо задължение... Това си е много голям ангажимент като имаш животно в къщи ,.... Колкото и да те е натоварвало, сега ще ти е малко скучно  и мъчно...., все ще си го мислиш.... , макар и да черпиш... Laughing
Янче Hug на патерица , жив , здрав , умен и с много късмет да ти е  Криско ! Много да ви радва ! newsm51
Дидиа Hug бог да прости  сват ти ! Мир на праха му ! Flowers Rose Flowers Rose
Фури Hugчудесно , че сте успяли да се видите със Светалчо !Благодаря за поздравите от Светалчо ! Grinning
Жабче Hug на теб ти хареса 90 дневната. Тя е една от най хубавите диети и аз по скоро я наричам не диета ,а режим на хранене - разделно хранене. Ядеш си , сваляш килограми , а и много добре се чувстваш. Успех... , но  не прекалявай... Laughing newsm10
Не се  подтискайте още  от есенното време , ще има циганско лято ! sun sun sun

На учениците , а и учителите ни ,успешна учебна година! Да са ни живи и здрави!

Приятна вечер , а на работещите успешна работна седмица !!! Drunk cheers cheers

Кари Hug писали сме заедно...

# 92
Люси  Mr. Green и аз "набрах"  чушки, домати,краставици,лимони, ябълки, грозде крусш слива,но от щайгите в магазина  Sad Верно че при вас е много работа, но си е чисто, пресно и положително много по вкусно и това само дори си струва труда.'

Така е и като правя шницелчета ала макдоналдс,поне знам от какво ги правя и какво им слагам Confused
.

# 93
  • София

Хайде и аз на вечерната проверка.

Луси, евала на твоята организирансот. Колко плод, буркани, бидони мина през ръцете ти - направо свят ми се завива. Наистина е добре да го имаш, но и да го сложеш на място и то, в точното време си изисква стройна организация. Дано да имаш и помощници!  Heart Eyes

Кари, днес около НДК от ранна сутрин се вихри еврейска музика и са опънали шатри. Провежда се Шалон София фест и във всяка шатра има по нещо еврейско от бита или културата ви. Даже в една от шатрите се провежда и своеобразна кинопанорама. Среща с режисьори на филми, които ще се прожектирам. Има и изложби, куринарии и всичко е много интересно. Сутринта ходих на пазар и наминах да видя какво е, но след това не ми остана време пак да се отбия. Но в близките дни ще се запозная по-подробно.

Айша, направо си те представям колко си доволна след като се освободи от Кени. Сигурна съм, че кучето ще е добре щом е на двор, там му е мястото. Пък и за теб една грижа по-малко. Иначе все трябва да се съобразяваш с нея. Е, вярно, че всеки ден щеш, не щеш те извеждаше на разходка сутрин и вечер, ама ти и без това си го наваксваше в събота и неделя (ходенето, де).  Heart Eyes

Фури, браво за срещата със Светалчо. Никога времето не достига за такива опознавателни срещи, пък и на другите. Все нещо забравяме да си доразкажем.

Жабче, благородно ти се възхищавам отново и отново за диетата. Направих опит през лятото, даже се допитах до знаещи, наистина ми беше много леко и приятно. Но това беше на вилата, когато бяхме с Владето и имаше мноого хубави плодове и зеленчуци. Е, тук, в София се провалих. То не бяха рождени дни, семейни тържества, то не бе готвене за близки и роднини и резултатът е нулев. Но, пък за себе си разбрах, че наистина този начин на хранене не ми раздуха корема и ми е доста по-леко и приятно. Може и да се пробвам пак.  Mr. Green

Римар, аз пък пъних патладжани - една част с кайма, другите постни. И отгоре заляти с яйца, мляко и извара. Играчка е, но е вкусно. Дано да успееш да обиколиш децата, че от утре всеки по своя делови път.  Laughing

Янче, добре сте се подготвили за утре. Нали го чакате с нетърпение утрешния ден?

Макавели, и аз да те поздравя със завръщането ти в темата. Сутрешното ти кафе и приятен музикален поздрав ме зарежда за целия ден с хубаво настроение и позитивизъм.

Яжка, благодаря ти за поздравите. Помотай се малко поне в почивните дни. Иначе от утре пак по задачи от сутрин до вечер.

Пак се разписах дълго. Лека ви вечел, момичета!

# 94
  • София
Луси, днес както вървях и си мислех за тебе. Че не се явяваш, явно сте по вилите.
Имах желание да посетя еврейския фестивал, но не стана. Точно по това време дойде човека да вземе Кени.
Марина, той не ме водеше на разходка. Беше мързелив, на бързо свършваше работата пред блока и се дърпаше назад. Иначе аз и през работните дни гледам да ходя много. Сутрин излизам доста по-рано от работа и ходя доста, 1 час обедна почивка също маам около работата. Малко е неприятно, защото работя в бившия ми квартал Лозенец, до блока на майка ми. Та доста съседи ме познават, спират ме, много са любопитни за клюки.

# 95
Айша, всички трябва много да ходим пеш. Като теб да сме стройни и във форма. И как е сега без кучо?   animal037 Меден месец та артисва.
Маринка, какво става с твоята леля - все ми е на уум да те питам и все ми изхвърча от главата.
Ама какви сте героини: ти с патладжаните, Римарчето с тиквичките, Луси със зимнините  cooking
Кари, завиждам им на твоите, че те имат! Дано хубаво да празнувате.  dance купон да има.
Джили, хайде да се осефериш, де! Много неизвинени  Naughty newsm78
Майче, теб направо те предупреждаваме с предстоящо замразяване на членството  Naughty Crossing Arms Whistling
Жабче, ама какво им мислиш на тез килограми?   goodscale Много пък са ви претенциозни мъжете ...

Мен нещо редовно си ме втриса надвчер и се катурвам с кокошките  Animal Chicken book  grinning012 smile3550 newsm46

# 96
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Здравче , изобщо не ми е претенциозен мъжО. Laughing
Напротив и той започна да се храни по 3 пъти на ден и разделно и
се чувства великолепно. Много от болежките в ставите предимно отшумяха.
С кръвното вече е на шест и вече намали милиграмите и количеството на
хапчето за кръвно. Лекарите му казаха , че смятат до около 6 мес. да му ги спрът
напълно. Сега постепенно само намаляват милиграмите и евентуално през ден , през два
да ги пие , до тоталното спиране.  Peace А пък аз се чувствам добре , хранейки се разделно.
Няма подуване , няма колит , няма газове ... перфектно се чувства човек. Grinning
Маринка , аз устоях на свалените кила. Даже в почивката от 5 мес. бях на зърнена храна.  Mr. Green Каквото ми мине пред очите от хладилника , отиваше в устата. Mr. Green
Но , съм доволна , че свалям. Обаче след снощното плюскане от 150 гр. конфитюр от вишни ,
си рекох , аааа стига , почвам режима за да вляза в час.  Laughing Та не ми е вече до кила ,
ма да спра прасето малко.  Mr. Green
Кари , де да можеше аз да диетувам , а ти да сваляш.  Laughing Нямаш грижи , ма нъцки , не става.  Peace
Луси , само укротявам прасето в мен.  Joy
Прати малко грозде , обожавам го. Само бялото , де.  Crazy
Хубава вечер!  Hug

# 97
Жабче, тук ядем безспир божествено бяло грозде без семки. Вносно е, уви.
Да си призная: не ми се маха навикът вечер на заспиване в леглото да оплюскам купичка - големичка! - сладолед, или почти цял шоколад. Да вземеш да ме пребиеш  newsm29
Ама не мога да се отучаааа...
Само като съм на ваканция с вас - с Мамси, или с Танитка, не се сещам да плюскам сладко в леглото.
Знаете ли какво е това? Зависимост, естествено. И недостиг на серотонин - хормона на щастието. Демек - с Яжка, с Мамси и с Танитка си имам достатъчно хормон.  Joy
Обачееее
 badscale
Е, изповядах се  bishop И се запътвам към шоколада и сладоледа след
 bath
 Hug  bouquet Hug

# 98
  • София
БИГ БРАДЪР ВИ НАБЛЮДАВА   Joy

# 99
БИГ БРАДЪР ВИ НАБЛЮДАВА   Joy

Joy Joy Joy много яка снимка

Здравче , аз също подхапвам сладичко , йеле пък сладолед.  Grinning
А грозде и тук има без семки , стафидово грозде се води.  Peace
Нектарини и грозде мога да ям с щайги до припадък.  Mr. Green

# 100
  • София
ЧЕСТИТ   ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН НА ВСИЧКИ УЧИТЕЛИ И УЧЕНИЦИ!

ДА СТЕ ЧЕСТИТИ ЯНЧЕ, ДИДИЯ, МАЙЧЕ, ЕГА МЕГА, МИМИ!

УСПЕШЕН СТАРТ НА ПЪРВОКЛАСНИЦИТЕ  АНЖЕЛКА на Янчето, НЕДА на Дидия, ВЕЛИ на Шпунц и ВИКИ на Яжка!

Дано не пропускам някоя учителка или първолаче. Живи и здрави и много успешни!

# 101

На добър час на всички ученици и учители!

# 102
  • в малка спретната къщурка
ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН НА ВСИЧКИ !
ЗА ВСИЧКИ ПЪРВОКЛАСНИЦИ

ЗА ВСИЧКИ УЧИТЕЛИ

Много настроение днес,за всички! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 103
  • София
Честит първи учебен ден на всички ученици и учители!!! Пожелавам им лека и спорна година и много положителни емоции!!!

# 104
ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН И СПОРНА УЧЕБНА ГОДИНА НА ДЕЧИЦАТА,КОИТО ЗА ПЪРВИ ПЪТ ЩЕ ПРЕКРАЧАТ УЧИЛИЩНИЯ ПРАГ,НА ВСИЧКИ УЧЕНИЦИ ОТ ВСИЧКИ КЛАСОВЕ, НА ТЕХНИТЕ УЧИТЕЛИ И ВЪЗПИТАТЕЛИ ,(КОИТО ПОНЯКОГА СЕ СЛУЧВА И ДА СА ИМ БАБКИТЕ ЛЮБИМИ Simple Smile ) НЕКА ПЪТЯ НА ВСИЧКИ Е ОСЕЯН С УСПЕХИ,ПОСТИЖЕНИЯ И МНОГО, МНОГО НАТРУПАНИ ЗНАНИЯ Praynig Hug

Хубав и спорен ден и на всички мили приятелки тук Hug

Общи условия

Активация на акаунт