КГБ = Клуб на Готините Баби - 139.

• 95 719
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
                Янче,да е жив и здрав именика Криско!Успехи в училище и весели игри и приключения!  bouquet

Днес моите Мими и Люби загубиха единия си дядо! Бог да прости дядо Любо и дано е в свят дето няма болка и тъга!  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Люби още не знае,а Мими ни дебнеше и разбра.Плака много и е сменила снимките си в профила си във фейсбук.На корицата е сложила баща си,дядо си и тя на риболов на Марица,а на самата снимка,която е сложила е тъжна! Sad

# 76
  • София
Дидиа, тъжно, но това е живота.
Лека му пръст на дядо Любо. Те са големички вече и ще го помнят.

# 77
  • София
   Дидиа,Бог да прости сват ти! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 78
  • София

Добро неделно утро!

Днес се поуспах, май си наваксвам съня от среднощните ми купони тези дни.

Янче, честит имен ден на патерица на Криско! Здраве и щастливо детство му желая!

Дидия, лека му пръст на сват ти!   Flowers Rose Flowers Rose Видях снощи снимката на Мими във фейса, но не знаех, с какво е свързана. Коментирах колко е хубаво момиченцето, но май е неуместно, в случая. Съжалявам.

Хубав есенен ден!

# 79
  • София
Дидиа, Бог да прости дядо Любо Flowers Rose Flowers Rose

# 80
Дидия, вечна му памет на сват ти.!

Как сте момичета всички.Привършихте ли със зимнината.Я оставете ако обичате Embarassed някое бурканче лютеница настрана PraynigОнзи ден пак си купих лютеница Тодорка, но освен с непонятно високата си цена, не ни впечетли избщо.Пак тогава купих доста чушки,изпекох ги ,обелих ги, сложих ги да се изцедят в хладилника през нощта и на другия ден, вместо по предназначението Grinning, взех че ги направих бюрек и малко, отделно залети с олио ,оцет,магданоз, чесън и сол.Накратко казано Crossing Arms нищо не остана нито от намерението ми ,нито от чушките. Simple Smile

Фурийка , как премина срещата със светълчо.?
Къде изчезнаха енциклопедия,Рут,тану,белдос, ,усмивката newsm78

Приятен неделен ден на всички ви без изключение Hug

# 81
  • Кубрат/ Пишурка

Диде, Бог да прости сват ти!  Flowers Rose Flowers Rose

Аз си изпратих гостите.Галена ме боядиса, ама нещо от много светлокафяво стана почти черно. Но каквото-такова. На обяд ще изкъпя и първокласничката и сме готови за утре. Днес - релакс!
Приятен неделен ден!

# 82
Светла му памет на дядо Любо Flowers Rose Flowers Rose

# 83
  • в малка спретната къщурка
Привет,девойки!
Нали не си мислите,че досега бях на среща със Светалчо?Ама как ми се искаше да спре времето Hug.Не успяхме да си кажем и разкажем всичко,но нали ще имаме и други срещи.Предавам нейните поздрави и очаквайте скорошното и завръщане.За съжаление,не случиха на хубаво време и не могат да ходят на море,но си имат други занимания.
Кари,компромати от срещата-няма.
Извинете ме,че закъснях с репортажа,но посрещах непредвидени гости снощи,след това миене прибиране и уморена се тропясах.Сутринта се захванахме с другата част от пипера,но вече всичко приключи.Сега реших да си почина при Вас и след това мятам другите задачки.
Янче,на патерица-Честит Имен ден на Криско!Да Ви радва много. Heart Eyes

Дидия,съболезнования за загубата! Flowers Rose Flowers Rose

Лек,приятен и усмихнат ден !

# 84
  • София
Добър ден от ветровита и хладна София.
Вече няма измама - есента дойде предстрочно.  Sad
Иначе имам повод за хвалба и черпене. Второто само си го представете - кой, каквото обича да хапва и пийва. Повода може да е смешен за някого, но аз му се радвам. Оженихме .....кучо Кени.
Взеха го в едно село, ще си го гледат. Вече никой няма да ми лае по цяла нощ като тропне асансьора.
Сега почивам малко и после ще мия балкона. Нали лятото живееше там.

# 85
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Здравейте!   bouquet
Ееее Айша , ха честито да е харизването на кучо. Laughing
Сега четох пропуснатото от мин. дни и
да честитя на рожденниците на голяма патерица.  Blush
Живи и здрави и щастливи!  Heart Eyes
Аз сутринта станах с мисълта , че трябва да укротя ламята Спаска в мен и
от днес започвам режима от ново. Вечер след 22-23 часа ми се дояжда и
си хапвам , не съм качила свалените 21кг. , но трябва да се кротна и това е начина.  Mr. Green
Та това е около мен тез дни. И тук е мрачно днес , нощес поваля подобаващо , та съм си в нас.
След малко ще отскоча до кафетерията да си взема едно кИфенце и пак тук. Голям мързел
ще е днес.  Laughing Айде със здраве и до по после.  Hug

Дидиа , съболезнования за дядо Любо! Flowers Rose Flowers Rose

# 86
  • София
Айша, честито  Laughing Да е жив и здрав, там ще му е по-добре - навън. Хем за теб добре, хем за кучо.
Аз се стегнах и сега готвя пълнени тиквички. Иначе ям каквото ми попадне, вчера и днес грозде. Ще занеса и на децата да хапнат нещо готвено. Може и до ученичката да отскоча като се изпекат тиквичките.

# 87
  • София
Жабката, само няколко четворки ли ще направиш или всичките 90 дни?
Да не заслабнеш много и да се вкараш в преразход с нови дрешки?

# 88
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Жабката, само няколко четворки ли ще направиш или всичките 90 дни?
Да не заслабнеш много и да се вкараш в преразход с нови дрешки?

Ще си я изкарам цялата 90 дни.
То така или иначе постесних гардероба , купих някой нещица ,
ако се наложи пак ще подновявам.  Laughing

Римар , аз пък и сама да съм пак нещо готвя. Тез сухи храни много проблеми
ми дават с 00-та.  Crazy

# 89
  • в малка спретната къщурка
Айша,радвам се с теб.За всички Ви е добре така,за Кучо най вече,че ще е на свобода.
Жабче,блазе ти за волята,която имаш.Аз като реша да спазвам някакъв режим,тогава започва да ми се яде най много.
Римар,приятна разходка и гости.
Още се моткам тук,после ще бързам,че времето няма да ми стигне. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт