На море в Гърция 2013 - XI

• 73 717
  • 756
  •   1
Отговори
# 480
А, точно "Кумбаре"!!
За Yamas и аз съм чувала добри думи, но отдавна. Не съм ходила, само съм го виждала отвън.
абе, под бар имах предвид някое по-фенси кафене с мека мебел и коктейлчета, дето работи и през деня, не на нощен бар с програма или дискотека, бе алоу Grinning

# 481
 Аз пък точно за нощен бар с дискотека зацепих! Не, че имам против де!

# 482
Теб те знам, че си купонджийка и нощна птица, ама има хора с малки деца тука Grinning

# 483
  • София
За Yamas и аз съм чувала добри думи, но отдавна. Не съм ходила, само съм го виждала отвън.

Ние ходехме до преди 2 години,но няма голямо разнообразие на прясна риба и морски дарове,пък и не бих определила цените като особено приемливи.

Някой може ли да сподели по това време на годината приличен хотел в самия Солун ли е за предпочитане или някъде в околността?

Последна редакция: пн, 30 сеп 2013, 14:07 от veka

# 484
  • София
Все повече ми харесва това, което чета. Предлагам събота 19 Октомври за дата ако е удобно и за другите, тъкмо ще има повечко време за планиране, особено на извънсофийското присъствие. А за мястото, аз съм за където и да е, така или иначе ще съм с колата (мога да подбера и някой пътьом - аз живея в Манастирски ливади) Тъй като нямам опит с ходенето по гръцки ресторанти и барове в София, каквото решите аз съм за.

# 485
  • София
Аз съм о.к. за 19-ти.

тодоричка, как така с кола? На полагане основите на ложа все пак  Grinning

Параход, аз съм дъртуша, така че бар за през деня се сещам само за "Motto"  Thinking

# 486
  • София
veka, аз гледам да избягвам лудницата в Солун и мога да ти препоръчам хотели в покрайнините.
Хотел Golden star в Переа със стая изглед море е много добър. Peace Има и малък паркинг, иначе на 20-на метра също има безплатен обществен паркинг. За по-евтин хотел препоръчвам и Avra също, но няма хубава гледка. Аз съм по гледките. Laughing Пълнят ми душата и сърцето. Simple Smile
--------
Скрит текст:
Иначе на 12 октомври, ще ходим на пазар до Серес и за агнешко. hahaha Просто си намираме някакъв повод да прескочим до Гърция, та макар и наблизо. Wink

Последна редакция: пн, 30 сеп 2013, 14:31 от bibi_2

# 487
С тия нови идеи, няма да се зазимява тази година темичката ни  Hug

...мога да подбера и някой пътьом - аз живея в Манастирски ливади...
Мен можеш да подбереш  Wink, освен ако не изберете някой от тези двата, че са ми под носа:
Има два на бул. България, в които не съм ходила, единият ми изглежда по-обещаващо.
Впечатления нямам, освен, че ми изглеждат подозрително празни, но и не минавам покрай тях в много обичайно за хранене време. Мога да им направя една очна ставка някоя привечер тази седмица. За сядане не мога и да си помисля, защото моето дете седнало на маса не стои и по тази причина ресторантите ги заобикаляме последните 2 год.  Confused

# 488
за 19ти и аз съм ОК  Peace
Колкото до заведението  newsm78 не знам дали да не минем на варианта на Параход за "бар"....че накрая да не вземем да си развалим "гръцката вечеринка" в не-ставащ гръцки ресторант  Wink

# 489
  • София
И аз приемам предложението на Теди за 19 октомври. Надявам се дотогава вече да са ми минали сополите.
Нямам претенции дали ще е на ресторант или бар, където кажете. Само като изберете окончателно мястото ще помоля за помощ за намирането, че аз не шофирам, а градски транспорт рядко ползвам и ми е малко мъгла. Освен ако не решите да сме в центъра  Mr. Green

Децата ще взимате ли? Моето го оставям вкъщи, все пак и Хасан е хора  Wink

# 490
  • София
Аз съм о.к. за 19-ти.

тодоричка, как така с кола? На полагане основите на ложа все пак  Grinning

Параход, аз съм дъртуша, така че бар за през деня се сещам само за "Motto"  Thinking

Без кола не мърдам, мъж ми за това е все доволен, защото аз не съм от много пиещите и той почти винаги си има шофьор.  На Шишман се сещам за бар "One more"

С тия нови идеи, няма да се зазимява тази година темичката ни  Hug

...мога да подбера и някой пътьом - аз живея в Манастирски ливади...
Мен можеш да подбереш  Wink, освен ако не изберете някой от тези двата, че са ми под носа:
Има два на бул. България, в които не съм ходила, единият ми изглежда по-обещаващо.

Нямаш проблем с подбирането, а ако е не бул. България и на мен ми е под носа. До там ще се "прежаля" и пеша   Mr. Green

Децата ще взимате ли? Моето го оставям вкъщи, все пак и Хасан е хора  Wink

Моите и без това са големи, та Хасан е хора от доста време при нас  Simple Smile Ако навия госпожичката, може да я цаним за детегледачка, тя се разбира с по-малки деца, ама не съм сигурна, че ще се върже на офертата.

# 491
  • София
Ей, супер, много се кефя на срещата. Дано повече момичета успеят да дойдат  Hug

И един малко по-прозаичен въпрос - тия дни ми свърши и последния буркан с гръцки тахан, та да попитам дали в Пикадили има, или на друго място..че не помня  Embarassed

# 492
Петър беше писал за Пикадили, но лично не съм проверявала.  Peace

# 493
  • софия
леле, колко страници имам да чета  ooooh!

# 494
  • Варна
[quote author=Tаис link=topic=738038.msg26274790#msg26274790 date=1380548130

И един малко по-прозаичен въпрос - тия дни ми свърши и последния буркан с гръцки тахан, та да попитам дали в Пикадили има, или на друго място..че не помня  Embarassed
[/quote]

Утре тръгваме за десетина дни по Ситония и наоколо и мога да ти метна едно две кашончета в колата ама ще дойде до Варна - сетне не знам как.
Казах и че видях 4 вида в Пикадили за около 7 лв./буркан.
Има и друг вариант.Прекрасен е натуралния български тахан на фирма ''ТРЪНДЕВИ'' от магазините за био и здравословни храни-700 гр. е 7,60.Може сетне да се разбърка с всякакви течни шоколади , сладка , желета , кисело мляко...........................

Общи условия

Активация на акаунт