ОКТОМВРИЙКИ - Тема 17

• 28 485
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Каталония, обади се на лекаря си Peace

Нищо не съм купувала, но пък по случай пълнолуние така обилно се нахраних, че просто не-мо-га-да-ди-шам Crazy Но пък беше вкусно!

Пускате ли музика на бебетата си? Flutter

# 361
Catalonia, наистина звучи като тапата по описанието ти. Ако искаш звънни на лекаря наистина да си спокойна!  Hug
sol y arena, аз онзи ден като си бях пуснала музика в нас такива къчове изядох... пускам музиката почва буйстването, спирам я-спира и то да ме рита. Няколко пъти го повторих и при всичките опити беше едно и също. Само не мога да разбера дали му харесва или недоволства  hahaha

# 362
И ние денсим но си имаме предпочитания каката ни пее цял репертоар но почне ли песента за Солунските братя  работата загрубява  Joy

# 363
Mariabel, прекрасен разказ  Hug

Каталониа, може и да е тапата (сравни с конзистенцията на пачата  Mr. Green ). Само че тапата може да пада и седмица. Моята пада 4 дена преди да започнат контракции, а разкритието ми беше никакво. С това искам да кажа, че падането на тапата не значи, че утре ще родиш. Все пак, за да си спокойна за себе си се  обади на лекаря си да те погледне. Успех!  Hug

iva_ivet, много ме разсмя с репертоара на каката  Joy

Мен започнаха да ме болят гърдите, а по принцип не се обаждат въобще  newsm78 добре, че утре съм на лекар да попитам.

# 364
Мен започнаха да ме болят гърдите, а по принцип не се обаждат въобще  newsm78 добре, че утре съм на лекар да попитам.

И мен и ме сърби кожата от това опъване и по гърди и корем абе екстри  Whistling

Изморих се аз. Имах излизане важно и едва се довлачих на връщане. По повод пълнолунието явно аз пък нагънах един сладолед (добре де два ама малки) Mr. Green

Catalonia, пиши после, че те мислим  Hug Както са ти казали девойките дори и да е тапата това не гарантира начало на раждане. С колко е скъсена шийката и бърникаха ли те при вагиналния преглед? (не е трябвало)  Naughty

# 365
И мен и ме сърби кожата от това опъване и по гърди и корем абе екстри  Whistling

Мен започна да ме боли лявата гърда само, отвътре... и сега като я масажирах малко започна да тече коластра. Много странно, с каката коластрата ми тръгна след раждането, а не преди това  newsm78 Много въпроси се насъбраха за докито утре  Mr. Green
Има ли още някой, на който вече му тече коластрата?

# 366
Shushka, във фейсбук няколко момичета казаха, че и на тях е тръгнала да тече коластрата. И мен напоследък взеха да ме болят още повече гърдите и да набъбват все повече... още малко Пам ряпа да яде  bombs hahaha

# 367
И ние денсим но си имаме предпочитания каката ни пее цял репертоар но почне ли песента за Солунските братя  работата загрубява  Joy

Joy

Мен започнаха да ме болят гърдите...

+1 Както в началото. Освен това ме дразнят всички шевове, ластици, ръбове на дрехи и бельо, направо ми идва да тръгна гола Laughing Скъсвам се да се мажа, нали имам фобия от стрии Crazy Laughing

# 368
 Здравейте, момичета. Да се отчета - 17 септември в 6.55 сутринта се роди Виктор, 35 дни преди термина. Слава Богщато цяло е добре- 3 кг. и 50 см. Не е в кувьоз, но е под маска за допълнително кислород. Дано няма сериозни последствия от това, че избърза с появата си. Жив късмет си беше, че заради мои прблеми с левкоцитите и един вного завишен показател, който сочи за инфекцция в тялото ме бяха приели в болницата за вливане на антбиотик. Така през шест часа слушаха и тоновете на бебето, нещо, което иначе в този период ке прави веднъж в седмицата. Иггака та 16 -ти, след като в 6 сутрринта, в 12 на обяд и в 18.00 вечерта тоновете си бяха абсолютно железни, в 12. 00 в полунощ, когато за последно ги мерят, бяха рязко спаднали. С лекарката ми, която по чиста клучайност се оказа същата нощ дежурна, решихме да изчакаме до сутринта. За съжаление, нямаше подобрение и тя свика спешен екип за секцио ( аз сэм с голяма миома). Оказа се,, че водите са почнали да позеленяват и бебето е подало сигнал, че не му е добре и е било доста опасно, тъй като инфекцията, която и до днес не е локализирана,  и заради  която антибиотиците, които ми вливат вече са два е засегнала и околоплодните води, което щеше да е фагално. А и до днес нямам некакви симптоми и оплаквания. Но ако не беше кръвната картина, пусната рутинно и приемането ми в болница не искам са мисля какво можеше са стане.

# 369
 Здравейте, момичета. Да се отчета - 17 септември в 6.55 сутринта се роди Виктор, 35 дни преди термина. Слава Богщато цяло е добре- 3 кг. и 50 см. Не е в кувьоз, но е под маска за допълнително кислород. Дано няма сериозни последствия от това, че избърза с появата си. Жив късмет си беше, че заради мои прблеми с левкоцитите и един вного завишен показател, който сочи за инфекцция в тялото ме бяха приели в болницата за вливане на антбиотик. Така през шест часа слушаха и тоновете на бебето, нещо, което иначе в този период ке прави веднъж в седмицата. Иггака та 16 -ти, след като в 6 сутрринта, в 12 на обяд и в 18.00 вечерта тоновете си бяха абсолютно железни, в 12. 00 в полунощ, когато за последно ги мерят, бяха рязко спаднали. С лекарката ми, която по чиста клучайност се оказа същата нощ дежурна, решихме да изчакаме до сутринта. За съжаление, нямаше подобрение и тя свика спешен екип за секцио ( аз сэм с голяма миома). Оказа се,, че водите са почнали да позеленяват и бебето е подало сигнал, че не му е добре и е било доста опасно, тъй като инфекцията, която и до днес не е локализирана,  и заради  която антибиотиците, които ми вливат вече са два е засегнала и околоплодните води, което щеше да е фагално. А и до днес нямам некакви симптоми и оплаквания. Но ако не беше кръвната картина, пусната рутинно и приемането ми в болница не искам са мисля какво можеше са стане.

# 370
Ема, честит син! Сигурна съм, че всичко ще е наред. Късметът и щастието са били на ваша страна... Бързо възстановяване! Hug

# 371
Каталония може да е тапата, може да е и от прегледа. Само не се притеснявай! Обади се на док-и, за да видиш какво ще те посаветва, ако не ти каже да тръгнеш за болницата си легни, пии нош па и почивай. Нещата може да се успокоята, а ако бебето е тръгнало, нищо не може да го спре вече.Само трябва да знаеш, че всичко ще е наред и каквото и да става накрая ще си гушкаш сладко малко бебче! Късмет! Ще се моля за теб!  Praynig

# 372
emma666, честито! Да ти е жив и здрав малкия Виктор, да расте щастливо и безгрижно. На теб бързо възстановяване и добре че си имала късмет и сте го хванали навреме  Hug  bouquet

# 373
emma666, Честито! Много да ви радва и бързо възстановяване!

# 374
Ема, честита радост!   bouquet Трудното е минало, сега бебчо само ще закрепва и всичко ще е ОК. Бълзо възстановяване!

Общи условия

Активация на акаунт