СЕДМИ КЛАС не ще уплаши нас! Прас! - тема № 37

• 41 326
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
Здраве и късмет на всички ученици и родители през новата учебна година!  Flowers Four Leaf Clover

# 16
Благодаря за новата тема и за старанието на всички, които са събрали информацията, която е много полезна.    bouquet
ЗА децата- Успех! И както ме успокои една изявена съфорумка-
"Господ да ни дава сили, всичко ще е прекрасно!"

# 17
На добър час! Много успехи на всички седмокласници.

# 18
Ползотворна учебна година за всички, повече усилия от децата, по-малко нерви от майките Simple Smile

И нашето първо занимание от курса беше вчера. Отзиви-по БЕЛ супер, по математика първоначално впечатление-в група с бавни деца сме... което не ми допада особено Crossing Arms

# 19
  • някъде ... тук ...
Успешна учебна година, деца, учители и родители! Пожелавам си/Ви по-малко нерви и ядове!

Благодаря за новата тема Hug

# 20
  • София
Успешна и късметлийска учебна година и от мен  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Букетите са купени, дрехите облечени, след малко ще ги изпратя с канче вода и китка здравец.

И при нас школата по БЕЛ започна вече, доволна съм от групата - още две деца от неговия клас,
било забавно, децата били тихи. Прилично се е представил на входното ниво (17/20).
Учителката е тази, която исках - при нея беше и сестра му преди две години, ще може да ползва
и нейните бележки, ако не е успял всичко да запише.
Ентусиазъм да пише домашни и да учи уроци няма, но самочувствие не му липсва.

Две вечери практикуваме четене по един разказ на Йовков на глас - той чете, аз бърша сълзи.
Как се променят вкусовете, преди години намирах Йовков за прекалено обстоятелствен и
мелодраматичен, предпочитах Елин Пелин. Сега преоткривам Йовков, добре, че не съм учител по
литература, не знам как бих го преподавала, като винаги ме разплаква  Embarassed

# 21
Успешна учебна година! Много да са здрави дечицата и много късмет да имат! Успех и късмет!

# 22
И при нас школата по БЕЛ започна вече, доволна съм от групата - още две деца от неговия клас,
било забавно, децата били тихи. Прилично се е представил на входното ниво (17/20).
Учителката е тази, която исках - при нея беше и сестра му преди две години, ще може да ползва
и нейните бележки, ако не е успял всичко да запише.
Carmela, и ние сме във вашата група и съм със същите много добри впечатления от учителката. Благодаря за референцията за Регалия Hug
Йовков на мен ми е голяма любов. Май не знам друг бг автор на проза, който толкова силно да ми действа.

# 23
  • София - Рим и обратно
Успешна учебна година на всички деца! Най-вече да за здрави, спокойни и усмихнати  bouquet
Благодаря за темата Hug

И ние изкарахме първия урок по български и математика в Регалия. Девойката е успокоена, че не ги колят и бесят, домашните и упражненията засега й били много лесни, дано и занапред да е така!
И тя е изкарала 17/20 на входния тест по математка, не й стигнало времето за 3 задачи. Добре, че ще тренират времето цяла година

# 24
  • София-в сърцата на моите деца
Успешна учебна година!  bouquet

# 25
На добър час! На всички.

# 26
Младежът се прибра с новината, че тази година ще има повече мъже - преподаватели и че ще му преподават директорката и зам. директорката. Учебниците са доста запазени, като се има предвид, че те са последният набор, който ще ги използва. Литературата и музиката са леко окъсани ( от миналогодишната седмокласна тема останах с впечатлението, че музиката е един от най-важните предмети в седми клас  Grinning, шегувам се естествено), но мисля че лесно ще ги оправим. Дали са им и програмата за цялата седмица. По негови думи е окончателна и няма да бъде променяна.
От утре ще видим колко още тетрадки и по какви предмети ще се наложи да купуваме.

В момента класът има важна среща в МОЛ-а.  Grinning

# 27
  • София
На добър час на порасналите ни деца! Да слушат много в училище и в школите!

За първа година не отидохме на откриването. Голям бил вече. Остава да се надявам да запомни хубаво какво трябва да се купува.

# 28
  • в тристайна гарсониера :)
Sash, благодаря за темата, заглавието е супер забавно!
На добър час на всички деца и учители! На нас родителите много здрави нерви Simple Smile Аз съм на принципа: правИ каквото трябва, пък да става каквото ще!
Моят седмокласник едва го събудих сутринта в 8:30ч. Никакъв ентусиазъм тази година...  В сряда съм на родителска среща.
Тихичко да се похваля, "Бай Ганьо" е прочетен, "До Чикаго и назад до половината" Simple Smile

# 29
  • Карлово
Хайде по вода да им върви на учениците ни. И днешният ентусиазъм да не ги остави цялата година!

Общи условия

Активация на акаунт