СЕДМИ КЛАС не ще уплаши нас! Прас! - тема № 37

• 41 313
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
и моят син е доволен от първото занятие в Регалия - очаквах да е стресиран, обаче не - дори вчера приключи с домашните, дано да се запази този ентусиазъм Simple Smile  

малко съм изненадана обаче - там групите са 14, което прави към 140 ученика, а като добавим и другите големи школи, значи минимум 1000 деца ходят на такава форма, и поне още толкова  - на частни уроци

за колко общо места се кандидатства? в смисъл грубо като бройка за езиковите училища?

# 31
  • София
Антеа, около  500 по квоти са местата за момчета и още толкова за момичета. Peace

Саш, мерси за темата!  bouquet Дано я изпълним с хубави новини.

Успешна година на децата! Grinning

# 32
На добър час на всички седмокласници! Желая им от сърце да борят трудностите  с високо вдигната глава и след  една успешна година да изпълнят мечите си и всяко да продължи там, където най-много желае! Да за здрави, успешни и догодина по това време да се гордеят с  постиженията  си!

# 33
  • София
Sash, благодаря за новата тема!

На добър час на децата ни! Успешна и спокойна учебна година!

Моята девойка вчера се върна от школата много ентусиазирана, дано е така и занапред.
Иначе откриването мина и вече тръгнаха за МОЛ-а да празнуват.  Laughing

# 34
  • дядовата ръкавичка
Успешна и спокойна учебна година!

# 35
Успех на децата ни да им върви по вода.Аз имам един въпрос някой знае ли дали може да преместиш детето си в друго училище сега в този момент.При нас новият клас се оказа голяма драма.Детето се тръшна и каза не искам тук.Не че нещо но поне да си знам ако не дай си боже се закучат нещата да съм подготвена

# 36
  • гр. София
  bouquet Честит празник на всички бивши, настоящи и бъдещи ученици, преподаватели, възпитатели и педагози, на всички, за които вълнението и чувствата от атмосферата в училището, в колежа и в университета остават в сърцето, ума и душата завинаги. Честит празник на нашите деца, нашите съученици, нашите преподаватели и дейци на образованието!
Честит 7-ми клас на нашите деца! Чака ги една важна учебна година, изпълнена с упорит труд, много вълнения и сбъднати мечти! Попътен вятър на нашите седмокласници!

# 37
  • София
Гледам и домашни са ви дали. На нашето от Междучасие само по БЕЛ са дали един преразказ, а по МАТ нищо. Дано само като за пръв път е така.

До колкото знам за преместването, премества се на учебен срок. Не може по средата на срока.

# 38
  • София - Рим и обратно
О, те още миналата седмица на родителската среща след входния тест им дадоха задачи за домашно по математика....така за отскок Simple Smile. След първия урок вече имат и по БЕЛ и по математика.

# 39
Успешна учебна година на всички ученици!
Нас ни изненадаха с новината, че има новозаписани ученици и класът на сина ми от 32 са станали 35 деца. Не знам има ли другаде толкова големи паралелки  Twisted Evil!

# 40
Успешна учебна година на всички ученици!
Тази година, за първи път, не отидох на първия учебен ден.Вече бил голям.От един месец говоря, че трябва да бъде по-старателен и отговорен, обещава... и ме ядоса още днес.Не записал програмата за утре, защото госпожата я казала набързо и никой не я записал.Учебниците ще ги давали утре.Трябваше да се снима, обаче имало много хора във фотото и не му се чакало.В цял Бургас ще кажеш, че има само едно фото.Разходили се със съучениците и се прибра.Още не ходят по кафета, което ме радва.

# 41
Някой може ли да ми каже- за колко  учебника горе-долу стига една ролка фолио за подвързване  ?

# 42
Успех на всички в подготовката! Уговорих учителка по БЕЛ, търся и математичката.

# 43
  • София,Младост 3
Честит първи учебен ден на всички седмокласници!
Нека ни бъдат здрави и ученолюбиви и в края на учебната година всеки да постигне мечтаният резултат!
А на всички родители пожелавам много здраве, търпение и да дарим нашите слънца с безграничната си обич , защото те ще имат нужда от подкрепата ни!  Two Hearts

На тържеството за откриването на учебната година в нашето училище присъства и г-жа Фандъкова, но на мен ми бе наложено вето относно присъствието ми на откриването, така че я пропуснахме.  Laughing
Естествено след откриването седмокласничката със съучениците си продължиха с празненството в Арена Младост и още не са се върнали.
Учебниците ще им ги раздават чак утре.Но пък са им дали седмичната програма . В петък ще имаме 5 часа!! #2gunfire

# 44
  • Дива Индия
Е!!!
Честита да ни е новата учебна година!
Успехи и кураж желая на всички!
Сутринта младежа стегнат в униформата само мрънка Смотан съъъммм, грозен съъммм, не ща вратовръзкааа... Не ща ризааааа... Не може ли по къси гащи да идаааа... На мама гарджето ненагледно то!
Сега ще му звънна за подробности от изминалия вече първи учебен ден.

Общи условия

Активация на акаунт