СЕДМИ КЛАС не ще уплаши нас! Прас! - тема № 37

• 41 455
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Къде го има,знаете ли? Или от къде може да се поръча?

Ние го купихме от сергия за учебници на пазар "Красно село". Пртедполагам, че го има навсякъде, където продават учебници.
Сега се прибираме от курса по математика. 12 деца са, което е супер. Това, което ме изненада и направо не мога да повярвам е, че в училище "Евростар" вече са взели целия материал за 7-ми клас по математика  Shocked.

# 511
  • Русе
вече питах, но понеже не получих отговор ще попитам пак - Литерайко коя година издание е, защото тук го намерих само 2008г. не е ли доста старичко това.

Те в "Евростар" цяло лято ли са имали курсове - иначе не виждам как е станало.

# 512
вече питах, но понеже не получих отговор ще попитам пак - Литерайко коя година издание е, защото тук го намерих само 2008г. не е ли доста старичко това.

Те в "Евростар" цяло лято ли са имали курсове - иначе не виждам как е станало.

Това, което купихме е издадено 2006 г. Госпожата каза, че няма проблем.
В "Евростар" започвали учебната година от 1-ви септември. Целия материал е взет за този месец  септември.

# 513
  • Русе
да бе. и като са го взели, къде са го занесли  Laughing надали в главите на децата.

# 514

http://www.book.store.bg/p26238/70-primerni-testa-po-bylgarski-e … va-shumanska.html

Пише 2008  и тук, редактирам се, явно няма по-ново.

В "Евростар" започвали учебната година от 1-ви септември. Целия материал е взет за този месец  септември.
Хахаха, да, така става - петилетката за месец Joy

# 515
Симеонов не бил озадачен. Явно не е тайна тази практика в училището. Коментарът му е бил:"Те затова не знаят математика".

# 516
  • sofia
 Hug Ще имам много нужда от вас тази година, записвам се пак в редиците ви
При нас още не е минала родителската, входни имаха само по история, физика и БЕЛ. Записахме я на школа в Милениум, за сега мисли да кандидатства в ЕГ (казвам засега, понеже мнението й се сменя почти всеки месец  Laughing) Ще чакам да им минат първите тестове в школата, за да се ориентирам дали ще ни трябва още помощ по БЕЛ. Математиката не ме притеснява толкова, там ще се включвам и аз ако се наложи, но от БЕЛ изпитвам ужас.
Това е общо взето, борбата за ограничаване на интернета/блеенето през прозореца/позирането пред огледалото и т.н ме уморява много, но няма как, стискам зъби и си повтарям, че ще отмине. Или на мен ще спре да ми пука  Mr. Green

Последна редакция: сб, 28 сеп 2013, 19:18 от pasta

# 517
Привет! Не съм писала от седмица ( може и повече да е), не ми остана време от работа ( не само счетоводна, ами и свързана с училище( декларации, бележници, бележки, профилактични прегледи...) и от време на време по някой въпрос, свързан с подготовката на дъщерята за някое входно ниво), но ще гледам да пиша по - редовно.
Акулска кръв, честито момиченце, нека да бъде послушна, добра и усмихната и да нямате проблеми ( няма значение от какъв тип ) !   bouquet  ylinfant
vesito70 , честит рожден ден на щерката, нека да я приемат на първо желание на първо класиране!  nbirthday

От входните нива останаха само математиката(30.09), историята (10.10) и ЗИП БЕЛ ( обаче не било сигурно, че щели да правят). По математика ще учим утре, ще видя и някой входен тест от пощата да дам за решаване, задължително ще пререшим задачите, които са решавали в час - госпожата обикновено дава същите, обаче сменя цифрите. Отделно ако остане време или пък има нужда от още - ще намеря какво да реши, не ми е проблем.  Laughing

# 518
  • дядовата ръкавичка
За тези, които все още не са правили входно по БЕЛ ( децата, де  Grinning) - тъй като нашето е в мен за подпис, си позволих да го почистя и да го кача в пощата.
Приятно решаване!

Връщам малко темата назад, но 6-ти въпрос от този тест ме смути. Как се прави морфологичен анализ на местоимения .... аз ли не съм в час с материала? Дидева, предполагам, имаш отговорите  Hug

# 519
  • София
Коментираният тест по БЕЛ ще бъде скоро сервиран и на моите девойки, ама нали входното им по БЕЛ е чак след седмица, та не съм си дала особен зор.. Mr. Green

Това с Евростар ме втрещи. Shocked И на 1 септември да са почнали, пак е немислимо да е предаден, упражнен и усвоен толкова материал. То  семегейци, на повечето от които математиката им е в кръвта и принципно са по-напред с материала , не са извършили такъв "подвиг", какво остава за другите..

# 520
Да помоля за нещо подходящо за упражнение за  входно ниво математика, май никой не го е минал още. Нашето е утре. Благодаря !

# 521
  • София
Къде го има,знаете ли? Или от къде може да се поръча?

Ние го купихме от сергия за учебници на пазар "Красно село". Предполагам, че го има навсякъде, където продават учебници.
Сега се прибираме от курса по математика. 12 деца са, което е супер. Това, което ме изненада и направо не мога да повярвам е, че в училище "Евростар" вече са взели целия материал за 7-ми клас по математика  Shocked.

От сергиите с новите учебници или тези горе, до трамвая? Днес ще се занасям натам за орехи и ще го купя. Щом са 70 теста, ще му стигнат за сега. Не мисля да купувам много, че си знам стоката.

Веди са взели само формули за съкратено умножение, на нашата школа още си преговарят. Явно всеки си има различен метод. Само объркват децата с това бързане.

# 522
  • Пловдив
За тези, които все още не са правили входно по БЕЛ ( децата, де  Grinning) - тъй като нашето е в мен за подпис, си позволих да го почистя и да го кача в пощата.
Приятно решаване!

Връщам малко темата назад, но 6-ти въпрос от този тест ме смути. Как се прави морфологичен анализ на местоимения .... аз ли не съм в час с материала? Дидева, предполагам, имаш отговорите  Hug

Вид на местоимението /лично, показателно, притежателно, възвратно, относително и т.н./, род, число, лице, даже може и падеж /при личните например/. Нямам теста пред мен.

# 523

От сергиите с новите учебници или тези горе, до трамвая? Днес ще се занасям натам за орехи и ще го купя. Щом са 70 теста, ще му стигнат за сега. Не мисля да купувам много, че си знам стоката.

Дългата, която е по-близо до трамвая. На нея има и нови, и употребявани учебници.

# 524
Акулска стръв, честита дъщеричка! Да е здрава и безкрайно щастлива!

vesito70, честита рожденничка! Да й се сбъднат с лекота желанията!

Аз току що принтирах  тестове за входящо ниво по химия и  физика. Детето казва, че всичко е забравило. Дано да не е така  Thinking. Усещам голям интерес към българския и математиката, ходи с желание на курсовете и уроците. В училище са все още на преговор, входящите нива предстоят идната седмица.

Хубав ден!!!

Общи условия

Активация на акаунт