Отговори
# 600

Зизу бил е малкия дявол ooooh! ама да ти имам обясненията Joy Joy Joy
Кво маааааа...? Mr. Green Аз първо се втрещих, пък кат немаше последствия ми стана смешно...боже ква съм тояга... Joy hahaha Joy hahaha Ся от страх съм дръпнала и ръчната. Whistling
Joy Joy Joy Оооо ръчната при мене е закон  Laughing

Бонбонче Hug mishi81  Hug

Отивам да ударим един следобеден сън Party

# 601
Някой има ли регистрация на Нова Плей  newsm78

# 602
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Кво маааааа...? Mr. Green Аз първо се втрещих, пък кат немаше последствия ми стана смешно...боже ква съм тояга... Joy hahaha Joy hahaha Ся от страх съм дръпнала и ръчната. Whistling

Бонбонче :hug:mishi81  Hug
При менИ не е...щот обичам да тръгвам на ръчна...демек да си седим на едно место и да се форсирам с чуство за отговорност. Joy
Ама то свети на таблото...ама да има кой да види... Joy И се чудим само и без туй ми е модерна...що никой не се е сетил да турне глас да ме подсеща...Зизке пусни ръчната...Зизке копчето за резервоара е ей там...спри си фаровете кат нечуйш алармата...и секви такви з подсетки...щот оня ден ме праснаха, чи не мигам с фаровете, ама оня ме пусна, щот се усмихвам омайващо...после се озъбих на снимка за превишена скорост...ама как ми светна в очите #Crazy...ся кат ми дойде честитката, не знам ко ше ми чуят ушите милото кат се наемне... Crazy

# 603
Всеки четвъртък от 20 часа бтв връща ОС

# 604
оти
Ренка Hug Hug Hug

# 605
оти
Ренка Hug Hug Hug
щот изтървах Сезоните на любовта и да го гледам,ама вече май е с регистрация там  Rolling Eyes

# 606
оти
Ренка Hug Hug Hug
щот изтървах Сезоните на любовта и да го гледам,ама вече май е с регистрация там  Rolling Eyes
На друго място няма ли го

# 607
оти
Ренка Hug Hug Hug
не знам

# 608
  • У дома :)

При менИ не е...щот обичам да тръгвам на ръчна...демек да си седим на едно место и да се форсирам с чуство за отговорност. Joy
Ама то свети на таблото...ама да има кой да види... Joy И се чудим само и без туй ми е модерна...що никой не се е сетил да турне глас да ме подсеща...Зизке пусни ръчната...Зизке копчето за резервоара е ей там...спри си фаровете кат нечуйш алармата...и секви такви з подсетки...щот оня ден ме праснаха, чи не мигам с фаровете, ама оня ме пусна, щот се усмихвам омайващо...после се озъбих на снимка за превишена скорост...ама как ми светна в очите #Crazy...ся кат ми дойде честитката, не знам ко ше ми чуят ушите милото кат се наемне... Crazy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ам тя тая кола тряя нонстоп да ти говори  Hug
А снимка за превишена и аз си имам у семейния албум Laughing

# 609
оти
Ренка Hug Hug Hug
не знам
Мими виж у в бох там има некви сезони кой епизод ти трябва

# 610
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ам тя тая кола тряя нонстоп да ти говори  Hug
Абе като се замисля и тва нема да помогне...навигацията ми казва за камери, ама кой да я чуй...в момента на снимката Нана се дереше до дупка, а Зизка мааше със 100 около централните гробища...ко да прайм педала мек...обувките тежки... Joy
А иначе съм много добър шофьор.... Embarassed за 23г. стаж имам само два акта и те са на милото от снимки.... Whistling

# 611
оти
Ренка Hug Hug Hug
не знам
Това намерих в бокса,ако ти свърши работа щото аз не го гледам и не знам до коя серия е стигнал http://www.vbox7.com/play:c3e83352a2

# 612

Зизуло,
ай  чичек за тебИ за шофирлъка smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525
Коя е тая  Нана ,ей тая ли?
http://www.youtube.com/watch?v=99f_P5YKnX8

# 613
  • Варненска клюкарка
А,а з съм пълно КУКУ...ся излизам до  магазина и кво да видим колата ми насред плаца... Crazy
Никой не мой влезе, ни да излезе...сама тръгнала бега от менИ... Joy
Пъ кат влезнах да я паркирам на местО...майкоооууу, аз съм я остайла в поза летище, ама не на скорост...тва от бързане да дойдем тукя...добре, чИ се бешИ поспрела та си я намерих... ooooh! ooooh! ooooh![/b]

Малииии  ooooh! Добре, че не се  е ударила някъде или някого  #Shocked

Не си сама, Зиз. И аз ги правя редовно такива. Наскоро след един тур до Метро, домочадието се разтовари в т.ч. и майка ми и племенницата ми, които бяха с мен и детето, всеки взе по една торба и ме оставиха да се оправям с другото. .... Звъни ми телефона, вземам си чантата, изваждам го да си говоря и си тръгвам към къщи.... По едно време след около половин час гледам от терасата , не поза летище, а направо самолет съм зарязала на паркинга hahaha Joy И четирите врати и багажника отворени зеят.....картинката беше в стил мини ван се готви да излита Laughing. Картата и тя на контакт, само трябвало някой да натисне копчето Crazy
А за ръчната, не мойм я пропусна- мойта е със звукова сигнализация Mr. Green

пп Честито на празнуващите  и аз си имам повод, майчето ми е рожденничка Heart Eyes

# 614
А,а з съм пълно КУКУ...ся излизам до  магазина и кво да видим колата ми насред плаца... Crazy
Никой не мой влезе, ни да излезе...сама тръгнала бега от менИ... Joy
Пъ кат влезнах да я паркирам на местО...майкоооууу, аз съм я остайла в поза летище, ама не на скорост...тва от бързане да дойдем тукя...добре, чИ се бешИ поспрела та си я намерих... ooooh! ooooh! ooooh![/b]

Малииии  ooooh! Добре, че не се  е ударила някъде или някого  #Shocked

Не си сама, Зиз. И аз ги правя редовно такива. Наскоро след един тур до Метро, домочадието се разтовари в т.ч. и майка ми и племенницата ми, които бяха с мен и детето, всеки взе по една торба и ме оставиха да се оправям с другото. .... Звъни ми телефона, вземам си чантата, изваждам го да си говоря и си тръгвам към къщи.... По едно време след около половин час гледам от терасата , не поза летище, а направо самолет съм зарязала на паркинга hahaha Joy И четирите врати и багажника отворени зеят.....картинката беше в стил мини ван се готви да излита Laughing. Картата и тя на контакт, само трябвало някой да натисне копчето Crazy
А за ръчната, не мойм я пропусна- мойта е със звукова сигнализация Mr. Green

пп Честито на празнуващите  и аз си имам повод, майчето ми е рожденничка Heart Eyes
Ама големи фоги сте с тия коли Hug Hug
Белорче ,Честит празник и на  твойто майче, да е живо и здраво   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт