Расте, но не старее-РУСЕ само хубавее

• 43 283
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Щом си е Нетупркс може да си платиш всичко. Дали с Интерлев или кеш няма значение.

Дядо Коледа здравей  wavey

# 691
  • в огледалото на живота
Щом си е Нетупркс може да си платиш всичко. Дали с Интерлев или кеш няма значение.

А дано... Praynig
Който закъснява края на месеца така пита.... Embarassed

# 692
Здравейте, всички! Аз лично плащам с интерлев и съм много доволен, дори ми дадоха 30 процента отстъпка заради проблемите с цифровизацията!

# 693
Здравейте, всички! Аз лично плащам с интерлев и съм много доволен, дори ми дадоха 30 процента отстъпка заради проблемите с цифровизацията!

Добре дошъл.
А какви проблеми имаше точно с цифровизацията? В нас каналите все се губят...

# 694

Добре дошъл.
А какви проблеми имаше точно с цифровизацията? В нас каналите все се губят...

То това май е за всички и на мен ми направиха отстъпка от таксата заради проблеми в началото на месеца с ТВ. При нас и картината става лоша понякога..

# 695
И на мен ми взеха 5лв по-малко като плащах интернет+ телевизия, защото имало много проблеми този месец с телевизията. Коректно от тяхна страна, въпреки, че у дома почти не гледаме телевизия и не сме забелязали проблемите.  Peace

# 696
Ами поне при нас през изминалият месец имаше не малко смушения на каналите и то точно около вечеря, когато се гледа най-активно телевизия! И когато зареждах интерлев за да си платя онзи ден останах приятно учуден, че Нетуъркс са решили да направят 30 % отстъпка заради проблемите които са имали с каналите, които били свързани с цифровизацията, а не пряко с телевизията, но въпреки това решили да бъдат лоялни с клиентите, което аз лично оценявам!

# 697
Аз съм истински, аз съм Дядо Коледа и нося щастие и веселие на всеки добър човек, който вярва в мен! Повярвай в мен и ще бъдеш по-щастлив и по-весел!

smile3501

Аз много се разочаровах именно от Тв на Нет.. Цяло лято са ми проблемите. Какъв ти месец.

# 698

Аз много се разочаровах именно от Тв на Нет.. Цяло лято са ми проблемите. Какъв ти месец.

Явно в различните части на града проблемите са различни! Понякога дори и на мен като Дядо Коледа ми идва в повече, но като се замисля на фона на телевизиите в страната и в частност Русе Нетуъркс са много добър вариант, да не кажа най-добрият! Много съм съгласен, че имат много пропуски и проблеми, но съм бил и на други кабелни телевизии и там проблемите бяха в пъти повече!

# 699

А дано... Praynig
Който закъснява края на месеца така пита.... Embarassed
много хора явно закъсняват защото имаше голяма опашка на касата в карфур..........
ние се възползвахме от 10% намаление на всичко и осигурихме част от коледните подаръци и по точно "таблет ама истински " Mr. Green

имаше страшно много хора

# 700
Почва се пазарът; ) който каквито пари е скътал ще профука; )

# 701
  • Русе
И ние минахме през Карфур но не ми харесаха играчките Sad Пропуснах черният петък в Хипото и снощи ме заболя душата заради проклетото Лего  ooooh!
А как ме е хванал беса....как може тук определена марка гсм да е 220 лв (най-малко) а в Италия да е 50 евро??? пак ли Бг се оказахме най-богати  #Cussing outВ такива моменти ме хваща яд че се прибрахме тук преди години.
Еми за туй ще пазарувам от чуждите сайтове или ще поръчвам от познати  Crossing Arms

# 702
Започнах работа още преди 3 месеца. Вярно-почивам събота и неделя, но времето рядко ми стига  Rolling Eyes. А и от известно време компа ми прави проблеми и рядко го включвам, ако той въобще реши да захапе и да се включи..... Rolling Eyes. Ако имам време, използвам wi-fi-то на работа и попрочитам това онова през телефона...., но ми е трудно, че буквите са едни такива дребни, а моите пръсти не са тънки  Wink. А wi-fi-то на networx не винаги е перфектно.......
Мрън..... Rolling Eyes

Дядо Коледа, здравей!

# 703
А аз току що се усетих, че не съм си платила нета, пък имам  newsm78

# 704
  • в огледалото на живота
А аз току що се усетих, че не съм си платила нета, пък имам  newsm78
Тъкмо и аз това установих....хм,прИмоция ..... Mr. Green
или що?

Общи условия

Активация на акаунт