Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 43

• 44 224
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Ивенцето-синият ти грим е върхЪТ! Hug
Толкова е хубав!
Веси- също ми хареса много със син грим. Само малко долната линия ми идваше дебело подчертаването на окото.
Момичета, толкова ви харесвам със тези сини комбинации! Hug

Жаки, ще тествам Еспресото това вохененде. Simple Smile Рано ми е за отзиви, получих си го днес. Hug

# 376
  • София
Пак ме е обзело гримово вдъхновение ... приемам критики и съвети както за грима, така и за снимането (където пък съвсем ме няма).

Още една - в скрит текст  bouquet
Скрит текст:
и цяло лице
Скрит текст:

# 377
  • София

B & C
   bouquet ще се опитам

Ивче много ми харесва гримът

# 378
Льоня, като застанеш под лампата, няма как да стане хубава снимка на лицето  Laughing  Hug
За грима нищо не мога да те посъветвам - на мен ми харесва  Heart Eyes а за снимането моят съвет е да продължиш да експериментираш.  Сигурна съм, че ще се справиш много добре и ще ни покажеш перфектни снимки  yes

# 379
iv4enceto_91, този цвят ти седи уникално!  Heart Eyes
На моят монитор се виждат даже леко с виолетова нотка. Не разбрах само кои са сенките.

# 380
  • Стара Загора
iv4enceto_91, този цвят ти седи уникално!  Heart Eyes
На моят монитор се виждат даже леко с виолетова нотка. Не разбрах само кои са сенките.

За мен са тъмносини, но при различните монитори може да изглежда виолетов или за теб да е такъв. Hug
Това са сенките:

Опуших с черни матови. Peace

Лепи, Копче Hug

# 381
  • София
Ауууу!!! Разкошно е това синьо! Hug
Ако си нямах Инглотската синя красота пърл428-веднага го вземам това! Hug
Но явно си се престрашила за сенки на Лореал в бурканче пресовани, а?! Grinning

# 382
Сега в бурканчето са си чист, наситен син цвят. Може от опушването нещо да са ми леко по-лилавеещи. Но е много леко, по-скоро като идея. Може и да е от моя монитор.

# 383
  • Стара Загора
Ауууу!!! Разкошно е това синьо! Hug
Ако си нямах Инглотската синя красота пърл428-веднага го вземам това! Hug
Но явно си се престрашила за сенки на Лореал в бурканче пресовани, а?! Grinning

Ами аз ги мислех, понеже Надето предлагаше да избирам и след като ги пробвах миналата седмица от хубав, не изсъхнал тестер се навих. Сложих си с пръст там, за да видя как ми стоят и се харесах. Та викам ще ги взема. Ето че не били лоши. Heart Eyes

# 384
Ох до сега се рових в една парфюмерия и опитвах какви ли не цветове сенки и нищо не си харесах Simple Smile На края си купих едни кафеви с блясък, които седят сравнително добре но ми трябва нещо по светло пастелно към тях. Между другото видях и такова синьо, но така и не го опитах защото все си мисля, че синьо не ми отива и сега направо ме е яд като го гледам какво е хубаво на снимките ви  Peace

# 385
  • София
Льоня съм я засичала в ДМ и е много красива на живо! Simple Smile

# 386
За мен са тъмносини, но при различните монитори може да изглежда виолетов или за теб да е такъв. Hug
Това са сенките:

Опуших с черни матови. Peace

Лепи, Копче Hug
Любимият ми цвят е през моя монитор! Heart Eyes

# 387
Ох до сега се рових в една парфюмерия и опитвах какви ли не цветове сенки и нищо не си харесах Simple Smile На края си купих едни кафеви с блясък, които седят сравнително добре но ми трябва нещо по светло пастелно към тях. Между другото видях и такова синьо, но така и не го опитах защото все си мисля, че синьо не ми отива и сега направо ме е яд като го гледам какво е хубаво на снимките ви  Peace
Наскоро някой спомена в темата, че всичко зависи от нюанса на цвета. Със сигурност ти отива синьо, важното е да си намериш "твоето" синьо. Ако не бъркам си с кафеви очи. Мисля, че имаше твой грим в темата. Експериментирай. Може да не слагаш на цял клепач като за начало, а само лек акцент Peace

# 388

Troy, с една сянка също може да се направи хубав грим. По-назад, прочетох, че си си купила четки. Аз изпробвах трика от това клипче с един цвят сенки, но с различни четки и действително се получава добре.  Първо с плоска четка нанасяш сянката на клепача, после с блендираща четка в сгъвката и накрая пак с блендираща, но чиста четка блендираш до веждата. Пробвай, ако искаш - бързо и лесно е.

Скрит текст:

# 389

Наскоро някой спомена в темата, че всичко зависи от нюанса на цвета. Със сигурност ти отива синьо, важното е да си намериш "твоето" синьо. Ако не бъркам си с кафеви очи. Мисля, че имаше твой грим в темата. Експериментирай. Може да не слагаш на цял клепач като за начало, а само лек акцент Peace

За жалост не съм с кафеви очи и от там проблема ми с цветовете. По скоро очите ми са подобни на фоксита очите, но с повече жълто. За капак съм и руса и от там става още по зле ... Кафевите сенки ми седят очудващо добре и ми правят очите по тъмни и не жълтея толкова.  

Пепита 72, мерси за клипа. И аз мисля да заложа на нюд грим, без много много цветове.

Между другото харесва ми грима на Виктория Бекъм, някой има ли идея как се прави ?
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт